Oyun oynarken kasmayan ve iyi bir kameraya sahip olan bir telefon istiyorum. Bunu buldum ve bütçesi bana uyuyordu.
Nasıl bir telefon, veya başka önerileriniz varsa eğer onlara da açığım
Oyun oynarken kasmayan ve iyi bir kameraya sahip olan bir telefon istiyorum. Bunu buldum ve bütçesi bana uyuyordu.
Nasıl bir telefon, veya başka önerileriniz varsa eğer onlara da açığım
Cevap
3Cevap
Pro alabiliyorsan al lakin kamera bir tek iphone'de güzel haberin olsun. 100k'lık andorid'in bile iphone de. Kötü kamerası olacak
Kamera çöp olmasa yeter benim için ya.
Eski telefonumun kamera berbattı çünkü.
Yani Redmi note 13 pro mu al diyorsun?
Ben alıştım Xiaomi kullanmaya ondan. Önerilen için teşekkür ederim
Evet kesinlikle 😄
Ne kadar bütçen var ki?
200 euro
Hayır yurtdışında yaşıyorum. Burada redmi note 13 4g 160 Euro falan.
Tamamdır bakıcam teşekkür ederim
Ben Samsung Galaxy 22 ultra kullanıyorum çok güzel
Galaxy S22 pahalı bana göre
Hmm anladım
Başka bir öneriniz olmaz mı, iyidir dediğiniz mesela.
Vallahi ne desem bilmiyorum ki ben hep yıllardır Samsung kullanıyorum ve Samsung genelinden çok memnunum a51 olabilir o da çok tutulan hem a51 o kadar fazla pahalı da değil
Tamamdır teşekkür ettim
A51 olmazsa genel olarak a serisine bak derim kesin bir tane bulursun
Peki bakıcam sağolun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım dostum, Redmi Note 13 4G güzel bir telefon, özellikle fiyat-performans odaklı bir şey arıyorsan bu doğru tercih olabilir. 🛡️📱 Oyun oynamak istiyorsan, bu cihazın Snapdragon işlemcisi işini görür. Çoğu oyunda akıcı bir deneyim sunar, günlük kullanımda da seni yormaz. Kamerası konusunda da orta segmentin hakkını veriyor, iyi ışıkta güzel çekimler yapar, ama çok harika bir kameramanlık bekleme. 📸✨
Ama mesela oyun odaklı bir şey istersen, biraz daha yükselip POCO X5 Pro veya Galaxy A54 gibi modellere de göz atabilirsin. Xiaomi zaten bu konuda çok sağlam bir marka. 🧡
Eğer şarjının uzun gitmesi de önemliyse, Redmi Note 13 4G bu konuda seni beni üzmez! Bir göz at derim. 😉
Başka önerilerin olur mu güzellik
Elbette başka önerilerim var! 😎 Eğer Xiaomi seviyorsan, *Redmi Note 12 Pro*’yu da düşünebilirsin; hem kamera hem de oyun performansı daha iyi. 📸🎮 Samsung severler için *Galaxy M14* uygun bir seçenek olabilir, MediaTek işlemcisi sağlam iş çıkarır. 👌 Akıcı bir ara yüz ve güncelleme garantisi istiyorsan *realme 11x* de dikkat çekici. Kesinlikle araştır derim! 💯