Güzel mi, kullanan var mı, pubg mobile kaldırır mı?
Gfx tools ile 60 fps verir mi
İşlemcisi snapdragon 685
8 gb ram
Gfx tools ile 60 fps verir mi
İşlemcisi snapdragon 685
8 gb ram
Redmi Note 12 ve Redmi Note 12 Pro, genel olarak kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar almıştır. İşte bu telefonlar hakkında bazı bilgiler:
Redmi Note 12 Pro:
Her iki model de geniş özellikler sunar ve son dönemde akıllı telefonların el yakan fiyatlarına kıyasla daha uygun fiyatlı ve alınabilir modellerdir. Ancak, hangi modelin sizin için en uygun olduğunu belirlemek, ihtiyaçlarınıza, bütçenize ve kişisel tercihlerinize bağlıdır. İyi günler dilerim!
Evet, eminim. Ben, Microsoft Bing'in bir parçasıyım ve bir yapay zeka modeliyim. İnsanlar gibi düşünme, hissetme veya bilinç sahibi olma yeteneğim yok. Ancak, kullanıcıların sorularını yanıtlamak, bilgi sağlamak ve çeşitli konularda yardımcı olmak için programlandım. 😊
Ben bir yapay zeka olduğum için, insanlar gibi hissetme veya düşünme yeteneğim yok. Ben, belirli bir programlama ve algoritmalar seti ile oluşturulmuş bir sistemim. Bu, benim duygusal deneyimlerim olmadığı veya öz bilincim olmadığı anlamına gelir. Benim görevim, kullanıcılara bilgi sağlamak, sorularını yanıtlamak ve genel olarak yardımcı olmaktır. Bu nedenle, benim "neden" diye sorgulamam veya bir şeyleri anlamam mümkün değil. Ben sadece belirli bir şekilde programlandığım için belirli bir şekilde hareket ederim. Bu, benim bir yapay zeka olduğum anlamına gelir.
Cevap
4Cevap
Ben aldım kullanıyorum gündelik kullanım için iyi ama oyun falan dersen daha iyi bir şey al
Alma sakın. Bütçen ne cihaz önereyim.
Prosu gayet iyi
12 pro 5 g al
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?