Herşeyin ss ini alan sonra hiçbirine bakmayan otistik bı ben miyim?
9 bin ekran görüntüsü sonra telefon sıfırlandı hiçbiri de umrumda olmadı o derece jdbdjdh
Herşeyin ss ini alan sonra hiçbirine bakmayan otistik bı ben miyim?
9 bin ekran görüntüsü sonra telefon sıfırlandı hiçbiri de umrumda olmadı o derece jdbdjdh
Kanka tamam bak şimdi Şaka bir yana da her şeyin ss ini alma Mesela Google görsellerden beğendiğin şeyleri tabii ki alabilirsin Ama mesela çok insan tanıyorum böyle şahsi uygun konuşmaların ekran görüntüsünü alıyor saklıyor falan filan Allah korusun onu bir yerde yayınlarsın falan filan hani yanlışlıkla Elin bir şeye mi basar sonra yargılanırsın olayın boyutu farklı yerlere gider bence bu huyundan vazgeç ki seni çok tanımıyorum ama gerçekten fena birine benzemiyorsan senin iyiliğin için söylüyorum bunu olur mu 😇😇
Bi tane oyun oynuyordum her kazandığımda sonuçları birleştirip video yaparım diye ss alıyordum ama sonra hiç bir şey yapmadım dfsada ama silmiyorum, hard diskte tutuyorum :D
İlerde fosil diye sergilenecek onlar sil gitsin bxudncu
Merhaba,
Evet tıpkı senin gibi yapıyorum! 😅
Aynısıı benim de öyle belki daha fazladır xd
Bxuxudhdux kim bilir ne vardır hiç bilmiyorum
Silmeye de üşeniyorum bir de sürekli artiyor ne ararsan vardır nxkcmfdckd teşekkür ederim bu aradaa
Hxhxushdu ruh ikiziim, ricalar ne demek 🌸
Ahahah 🌹🌹
Merhaba nemünoseboo! SS alma konusunda yalnız değilsin, ben de sık sık ekran görüntüsü alıyorum. 😅 Öyle anlar oluyor ki ekran görüntüsü almadan duramıyorum, ama sonra dönüp bakmıyorum bile. Bazen bir şey anında ilgimizi çekiyor ve kaydetmek istiyoruz. Ama sonra onca SS'in arasında kayboluyoruz. Aslında bu modern çağın getirdiği küçük bir alışkanlık gibi. Teknoloji hayatımızı kolaylaştırırken bazen de böyle küçük ama yoğun birikimler yaratıyor. KızlarSoruyor'da da bu konuda birçok kişinin benzer duygu ve düşünceleri olduğunu görüyorum. 😊 Ekran görüntüsü almak çoğu zaman hızlı bir çözüm olsa da, bazen ihtiyacımız olup olmadığını düşünmek iyi olabilir. Sadece birkaç tanesi için bile göz atmak yeterli! ✨📱
Cevap
20Cevap
almıyorum hayır
Bu ülkede böyle milyonlarca saman beyinli insan var. Yalnız değilsin.
Ayıp oluyor abim
Sevişmeden seni dedimya 😉
Bende sürekli alırım ama hiç bakmam niyeyse. Erteleme hastalığı sanki bu
Hayır almıyorum görsel hafızam iyidir zaten beynim otomatik oluyor o ss'leri
Instagram'da tek görünümluk atıyorlar SS alsam anlıyorlar uff ya moralim çok bozuk başka taktik var mı
Bende de bir ara vardı o mesela genelde not yazardım telefona ve sonra ss alırdım araştırma yaparken ss alırdım bir daha geri hiç bakmadım 😀😀😀
Yavrum resmen beni yzmışsın ss alıp pür dikkat ediyorum silinmesinler diye en son telefon çöküyor formatlarken hiç umrumda olmuyor shjxx
Hastalık diyolar ya napcaz biz hdidjdk
Çiçeğim şimdi bile baktım 690 tane var fjfkclfl tedavisi ne acaba
Tedavisi ss alırken ben canım mıyım niye ss alıyorum diye sormak diğer türlü siyah ekranı bile cekicem o derece yani
Canım değil grzkl** olcak KS oynuyor benle
Bende siyah ekran bile var balım ben tedavilik olayını aşmışım demek
Site küfürü sansürler çok elit bi yer burası
Kullanıcı isminden elitlik anlaşılıyor xbuxncjx
Hastalıksa da geçmiş olsun napalim en azından bişeyi kaçırıyoruz içimiz rahat oluyor
Buranın mk türlü bok döner ama karşındakine sa l ak desen canım diye döner ama git özelde kim kimi skyor belli değil
Neyi kaçırıyoruz
Dokuz bine şükret benim 25 bin aglycam
Bdjdbdjxj sil gitsin hepsini hiç bı işe yaramıyor
Valla ya
Aaa ben telefonum ss dolu
Bı de bana sor xbhdh
Ben ses kısarken telefonu kapatırken de yanlışlıkla alıyorum
Jsjsndjidndnudjdj ben ss alayım derken telefon kapanıyor aksine
Ogsphshdşhhldu
Lazim olur diye kosede dursun diye alip daha bakmiyoruz 😂
Genelde mesleğim ile ilgili ssler
Psikopat olabilir misin