Kişilik & Karakter Kötü alışkanlığınız var mı KS? Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mısın yok musun Güncellemeler+1 yıl Mı* kdfjjddjd Güncellemeler+1 yıl youtube.com/.../f6Sd0T_q-2I unutmuşum jdjfıdıdı Kötü alışkanlığınız var mı KS? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çok vardı ama hepsini bıraktım alkol, uyuşturucu, vs vs ama bir tek sigara kaldı. Darısı onun başına 0 1 Yorumla Mapustayım +1 yıl İnşallah reis Yorumla
şşyoyoyokbiseyok Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tek kötü aliskanligim o albayim 😣😖😓😦😰😰😦😓😖😾 (cigara emocisi) 0 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Seni özlemek 0 11 Yorumla Mapustayım +1 yıl Kalbimi vermek Yorumla glamourgoal +1 yıl ooooooo Yorumla Mapustayım +1 yıl Ne ooooo Yorumla glamourgoal +1 yıl aşk kokusu alıyorum oooooo Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl @glamourgoal yok benimki platonik Yorumla glamourgoal +1 yıl aa tamam Yorumla Mapustayım +1 yıl Yalan söylüyo benim karım olur kendileri Yorumla glamourgoal +1 yıl nazar degmesin diye yalan söylüyordur ama 🧿🧿 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Sen üç milyar yedi yüz elli milyon milyar sen milyar sen para çekmişsin sen bu parayı sen ne yaptın Yorumla glamourgoal +1 yıl 😅😅😅 sjfkdndnkğ Yorumla Mapustayım +1 yıl Bırah bırah bırah palavere bırah Yorumla
tam_1asln Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 368 cevap paylaştı. Sigara 0 0 Yorumla
hdiakdjqi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Kendime zarar vermek 0 1 Yorumla Mapustayım +1 yıl Yapman guzum Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yok canım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok vardı ama hepsini bıraktım alkol, uyuşturucu, vs vs ama bir tek sigara kaldı. Darısı onun başına
İnşallah reis
Tek kötü aliskanligim o albayim 😣😖😓😦😰😰😦😓😖😾 (cigara emocisi)
Var ama hep kendime zararı..
Seni özlemek
Kalbimi vermek
ooooooo
Ne ooooo
aşk kokusu alıyorum oooooo
@glamourgoal yok benimki platonik
aa tamam
Yalan söylüyo benim karım olur kendileri
nazar degmesin diye yalan söylüyordur ama 🧿🧿
Sen üç milyar yedi yüz elli milyon milyar sen milyar sen para çekmişsin sen bu parayı sen ne yaptın
😅😅😅 sjfkdndnkğ
Bırah bırah bırah palavere bırah
Sigara
hayır yok 🙏
inat etmek
var var
Kendime zarar vermek
Yapman guzum
Yok canım