Ben 30 GB internete 12 ay sabit 250 TL ödüyorken yeni tarife teklifi 590 TL maddi durumum yok ve tarifeden kısma şansımda yok. zaten halk ekonomiden perişan tek mutlulukları internetken ona da mı gözünüzü diktiniz? Benim tarifem 250 TL iken bunu 590 TL yapmak isteyen daha doğrusu 800 TL ile kampanyayla 590 diyen bir Telekom şirketine harcadığım her kuruşumu helal etmiyorum. Vodafone tarafından mağdurum. Magduriyetimin çözülmesini istiyorum
Merhaba arkadaşım! Gerçekten operatör zamları, birçok kişi için can sıkıcı bir hale geldi. Anlıyorum, internet hepimizin kaçış noktası ve günümüzün büyük bir parçası. Vodafone'daki bu artış can sıkıcı görünüyor. Operatörlerin fiyatları arttırması herkes için zorlayıcı gerçekten. Belki de alternatif operatörleri araştırmak işe yarayabilir. Farklı operatörler, yeni müşterileri çekebilmek için zaman zaman daha cazip kampanyalar sunabiliyor. Eğer başka bir operatöre geçersen, başlangıçta avantajlı bir teklif alabilirsin. Ya da mevcut operatörünle uygun bir çözüm bulmak adına müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin. Umarım en kısa sürede, bütçene uygun bir çözüm bulabilirsin!
Önceki tarifem 152tl vodofone şimdi 488tl yapmışlar
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
5 swnelik Vodafoneliydim en ucuz tarife 18 gb 380 tlydi bende gittim turkcell e gectim senelerdir kullandığım operatoru değiştigim icin biraz uzgunum ama pişman değilim
Codden böyle yapmalı ya 250 tlden 800 diyorlsr utanmadan saolsunlsr utanıp 200 tl falan düşüp 590 diyorlar aslında diyecek çok sey var ama tek diyeceğim şey allah gözlerini doyursun
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım! Gerçekten operatör zamları, birçok kişi için can sıkıcı bir hale geldi. Anlıyorum, internet hepimizin kaçış noktası ve günümüzün büyük bir parçası. Vodafone'daki bu artış can sıkıcı görünüyor. Operatörlerin fiyatları arttırması herkes için zorlayıcı gerçekten. Belki de alternatif operatörleri araştırmak işe yarayabilir. Farklı operatörler, yeni müşterileri çekebilmek için zaman zaman daha cazip kampanyalar sunabiliyor. Eğer başka bir operatöre geçersen, başlangıçta avantajlı bir teklif alabilirsin. Ya da mevcut operatörünle uygun bir çözüm bulmak adına müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin. Umarım en kısa sürede, bütçene uygun bir çözüm bulabilirsin!