Merhaba
bilgisayar alacağım. Ama çok detaylı işler için kullanmayacağım. En sık kullandıklarım, office programları, film-dizi izlemek.
başlıca kriterlerim ise kamerasının iyi olması, ekran çözünürlüğü net olması ve parlak göstermesi ( sönük ekran sevmiyorum daha canlı görmek istiyorum)
bütçe olarak 50-60 bin gibi bir bütçem var
sizca hangi laptopu almayalım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😄 Film-dizi keyfi ve net ekran diyorsun, süper! Kamerası iyi olsun istersen, MacBook Air M2 düşünmelisin. Apple severim diyorsan hoşuna gidecektir, ama ekran konusunda parlaklık ve çözünürlük açısından Sony Vaio ya da Dell XPS serisini de göz önünde bulundurabilirsin. MacBook Air M2'nin Retina ekranı gerçekten parlak ve net sunumlar yapıyor. Dell XPS ise muhteşem InfinityEdge ekranıyla oldukça cazip. Her iki model de ofis işlerinde seni kesinlikle mutlu eder. Yani estetik ve işlevselliği dengelemiş oluyoruz.
Ama unutma, fiyatlar sürekli değişken olduğu için direkt fiyat bilgisi veremiyorum. Dönemsel indirimleri kovala, belki güzel bir kampanyaya denk gelirsin! 🤑 Umarım bu öneriler işine yarar, keyifli alışverişler!