Uzun uğraşlar sonucu bunlara karar verdim. Sizce hangisini alayım? Bunlardan başka önerilerde bulunmayın çünkü kafam gerçekten çok karıştı. Amacım oyun oynamak değil. Okul için kullanacağım ofis tarzı gerekli yani. Bunun yanında birkaç tane oyun kaldırırsa güzel olur. Teşekkür ederim.
LENOVO IdeaPad 3 15.6"/Ryzen 5 3500U 2.1/8GB Ram/512GB/FHD Win 10 Laptop Gri 81W1005STX Çekirdek sayısı 4, işlemci hızı 2.1 GHz - Turbo ile 3.7 GHz oluyor.
HUAWEI Matebook D15 15.6"/i5-10210U/8GB RAM/256 GB SSD/Full-HD Win10 Laptop çekirdek sayısı 4 işlemci hızı 1.6 GHz - turbo ile birlikte 4.2 GHz oluyor
ASUS X509FA-BR1052T/ i5-10210U/ 8GB Ram/ 256GB SSD/ 15.6"/ Win10 Home Laptop çekirdek sayısı 4, işlemci hızı 1.6 GHz - turbo ile 4.2 GHz oluyor
Huawei Matebook D15 10. Nesil Core i3 10110U-8Gb-256Gb Ssd-15.6"-W10 çekirdek sayısı 2, işlemci hızı 2.1 GHz - turbo ile 4.1 GHz oluyor

Acer marka ryzen 5, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 6 çekirdak ve Intel i5 4 çekirdekli var. İntelde diğer detaylar ryzen 5 ile aynı. Ryzen fiyat ve performans açısından daha uygun.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Asus tan uzak dur;pişmanlıktır. Lenovo ya da Huawei al
Tamamdır teşekkür ederim
asus veya lenovoyu al.. ssd lenovoda yazılmamış ama.. ssd varsa al onu da..
Lenovo da SSD 512 GB
lenovoyu al.. bu cihazda ekran kartı durumu nedir peki
Ekran kartı yokmuş. Ama olsun problem değil. Çizim falan yapmıcam. Oyun olarak yeni oyunları sevmiyorum eski oyun oynarım ama yüklemem belki de hiç. Yani ekran kartı olmasa da olur
o zaman bunu alabilirsin. ama yine de 300 500 daha verip , içinde harici bir ekran kartı olanını almanı öneririm.. yarın bir gün çizim yapman gerekir. video işlemen gerekir falan.. ekran kartı illa lazım olur.. veya uhd film izlemen gerekir.. yine ekran kartı gerekir..
Yarın almaya gideceğim, satış temsilcisine sorarım ekran kartı olanları. Dahili mi olsun harici mi? Ekran kartında başka ne gibi özellikler olmalı? Standart bilgiler versen yeterli
Bir de ram 8 gbdan düşük olursa ne olur mesela 4 GB alsam ne olur?
artık yeterli değil 4 .. 8 olmalı
standart kullanımda problem olmaz ama win 10 da synı anda bir kaç. işlem yapmaya kalksan yine şişebiliyor. 8 olsun ferah ferah çalışsın daha iyi
ama tekrar ediyorum az daha zorla kendini 500 daha ekle aynı makinenin üstünde harici ekran kartı olanını al.
Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi yapacağım. Maddi açıdan sıkıntı yok.
Mağazaya gittim ama fiyat pahalı geldi yani internet fiyatı ile aynıydı ama Office programı antivirüs mause çanta falan fiyat artıyor. Birini aradık almayın aynı özelliklerde olanları daha ucuza almak mümkün dedi. Onunla görüşeceğiz. Mağaza pahalıya satıyor.
dostum freedos makine al.. sen yüklet windowsu office i.. boşuna windowsa falan para verme.. freedos olarak arat öyle al..
Son soruma bakar mısın durumlar orada anlattığım gibi
huawey rayzenleri anlamam pek ben intel core anlarim
Asus X509FA al daha iyi
Teşekkür ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!