Neden takip isteğimi bekletiyor acil cevap lazım kızlar?

beni daha önce beğenen ve hoşlanan bir çocuk vardı ve ben onu reddettim gibi birşeydi tam reddetmedim aslında ama karışık biraz oralar üstünden 1 yıl geçtı neredeyse herneyse çocukla o günden beri bakışıyoruz arada arkadaşlarıyla bana bakıp gülüşüyorlar falan ve bende biraz hoşlandım açıkcası ama bana instagramdam hiç istek falan göndermedi bende geçenlerde gönderim dedim nolcakki manasında çocuk zaten her önüne geleni kabul eden birisi ilk başta arkadaşım gönderdi ve onu 15 dk içerisinde kabul edip geri istek attı bende arkasından gönderdim direk fakat beni kabul etmedi 4 gün geçti hala bekletiyor ve okulda flnda hiç bakışmıyoruz belirti vermiyor soğuk yapıyor sadece istek attım alt tarafı kabul etcek neyi bu kadar abarttı anlamadım sevdiği hala belli zaten arkadaşlarım hep bana odaklanmış bir şekilde baktığını söyledi ne yapmam lazım isteği geri mi çeksem acaba?

Güncellemeler
1 yıl
kızlar bu arada cocukla 1 2 kez falan ufak diyaloglarımız oldu atışma gibi onun dışında sohbet etmedik çünkü onun arkadaş ortamı ile benim arakadaş ortamım pek uyuşmuyor aynı zamanda sürekli arkadaşları ile konuştuğu için hiç konuşma fırstamız olmadı ayrıca okadar bakıyor bir kere bile yanıma gelmeyi cesaret edemedi nedenszice bende bırakmıştım akışına
Neden takip isteğimi bekletiyor acil cevap lazım kızlar?