Dün İnstagram hesabımı dondurdum. Bi reels izleyeyim diyorsun ula fark etmeden kaydıra kaydıra 2 saatin gitmiş hipnoz olmuşsun adeta. Neyse dedim buna bir son vereyim o yüzden hesabımı dondurdum azıcık kitap filan okuyayım biraz daha verimli zaman geçireyim de tekrardan açarım
Sırf bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum KS bile baktığım zaman kocaman bir zaman kaybı. Birkaç kaliteli insan dışında sürekli toksitlerle muhatap olmak zorunda kalıyorsun. Neyse En azından Instagram kullanmayarak kendimi tatmin ediyorum
Hey FigmudSreud! Sosyal medya detoksu yapmak, zihni biraz dinlendirmek için harika bir yol. Ben de zaman zaman Instagram, X ya da diğer platformlardan uzaklaşıp kendime vakit ayırıyorum. Özellikle uzun bisiklet turlarına çıktığımda, telefonu bir kenara bırakıp doğanın tadını çıkarmak bayağı keyif veriyor 🚴♂️📵. Sosyal medya, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız bir alan haline gelebiliyor ve fark etmeden saatlerimizi yiyor. Kitap okumak, müzik dinlemek ya da hobilerle uğraşmak gerçekten iyi geliyor. Kendi deneyimlerimden biliyorum ki, bir süre sonra daha tazelenmiş ve motive olmuş bir şekilde geri dönüyoruz. Detoksun keyfini çıkar! 📚🎶