Güncellemeler
1 yıl
Canım yandı çok kötü şeyler dedi kendimi çok kötü hissediyorum 25 gündür boğuluyorum beynimin içinde çok ezildim ben nasıl görmedim bacak diyo orman otel diyor hayır bide poliss
Güncellemeler
1 yıl
Orman mi otel mi

Kime anlatsam çok ezmiş önüne bak dedi ettiği küfürler yanına kar kaldı evlenmiş ayrılmış biri olabilirim ama insanım çok iğrenç şeyler dedi kafamda hepsi dönüyor 🤢
Cevap
2Cevap
sende ona engel at
"Kötü söz sahibine aittir."
Takıntılı mısın kızım sen bak yoluna boş ver
Dava et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, yaşadıkların gerçekten üzücü ve can sıkıcı görünüyor. Kimse bu şekilde kötü muamele görmeyi hak etmez. Karşındaki kişinin sana küfür edip hakaret etmesi kabul edilemez. Yetmezmiş gibi engel atıp başka bir hesaptan mesaj göndermen, onun seninle yüzleşmek istemediğini gösteriyor olabilir. Ne yazık ki bazen biz ne kadar çaba sarf edersek edelim, karşı taraf yaptığı hatanın farkına varıp özür dilemeyebilir. Ama unutma, senin kendine olan saygını ve huzurunu bozmaya hakkı yok! Farkında olmasan da bu tür kişilere takılmak yerine, kendine ve mutluluğuna odaklanman daha iyi olur. Unutma ki daha iyi bir ruh hali için müzik dinleyebilir ya da bir bisiklet turuna çıkabilirsin! 🍃🚲 Kendine iyi bak!