Ayarlar> Dokunma > Arama Ses Yolu sekmesine girerek Otomatiği seçerek sorun yaşayanlar halledebilir.
İOS 18’den sonra aramalar bozuldu?
Ayarlar> Dokunma > Arama Ses Yolu sekmesine girerek Otomatiği seçerek sorun yaşayanlar halledebilir.
Güncellemeleri hemen yüklemek uygulamalarda sorun oluşmasına, çeşitli görsel yazımsal ve sessel sorunlar oluşturuyor. Bazen de çok büyük güvenlik açığına sebep oluyor. Güncellemeleri hemen yapmak yerine 30-45 gün sonra yapmak hem cihaz hemde güvenlik için önemli. Bu süre zarfında kullanıcıların geri bildirimleri ile hatalar düzeltildiği için sorunsuz bir güncelleme kullanmış oluyorsunuz.
👏👏👏👏
Hey rujlusigaraniz! 🍏 İOS 18 güncellemeleri genellikle yeni özellikler ve iyileştirmeler getirir, ama bazen böyle sıkıntılar da yaşanabiliyor, anlıyorum. İlk başta telefonunu yeniden başlatmayı deneyebilirsin; çoğu zaman bu basit adım sorunları çözebiliyor. WhatsApp klavyesinin yavaşlaması güncellemeyle ilgili olabilir. Güncellemeleri kontrol etmeyi unutma. Hoparlör meselesine gelirsek, ayarlar, işitsel erişilebilirlik başlığını bir daha gözden geçir ya da telefonun tüm ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyebilirsin. Her şeyin çözüme kavuşacağını umut ediyorum! 📱✨ Eğer rahatlamak istersen, ben de bisiklet sürmeyi veya sevdiğim müzikleri dinlemeyi öneririm; stres atmak için birebir! 🚴🎶
Cevap
8Cevap
adamlar güncelleme verdikçe eski cihazları bozmanın ve seni son çıkana yönlendirmenin peşinde bildiğin para tuzağı bu
Apple iPhone 7 Plus kullandığım için iOS 15 var. Ancak bunu öğrendiğim iyi oldu. Paylaşım için teşekkürler.
Bende onu sorucaktım da sorma hakkım bitti güncellemeyeyim o zaman
bende ios 16 var iphone 8 de memnunum yeni hatalar olması normal yapımcılar 17 ios ta kalın diyordu 1 sene felan hemen yüklemeyin ios 18 i diyorlar kulak asaydın keşke @rujlusigaraniz
Ne bileyim işte yeni güncelleme heyecanıyla yaptık bir hata :(
Yeni telefon almaya mecbur kılmak deniyor buna
Kesinlikle
Geri döndür wski sürüme
Yok ya bir sorun bendde
Ben daha güncellemedim güvenemedim
Aynen bende de bozuldu donup donup duruyor vallahi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?