Son zamanlarda Instagramda geri takip aldığım kişilerle tanışmak için mesaj atsam mı diye düşünüyorum.
Yani geri takip ettiler diye mesaj atma hakkım var demiyorum da insanların yeni birileriyle tanışmaya açık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Son zamanlarda Instagramda geri takip aldığım kişilerle tanışmak için mesaj atsam mı diye düşünüyorum.
Yani geri takip ettiler diye mesaj atma hakkım var demiyorum da insanların yeni birileriyle tanışmaya açık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Cevap
1Cevap
Bir kişi var sadece karşı cins mesajlaştığım o da günaydın, iyi geceler sadece.
İçimden gelirse tabi
Kanka yaşıtız da fikirlerini merak ediyorum. Sosyal medyada pek fazla paylaşım yapan biri değilim. Daha çok komik videolara yorum yapıp o şekilde birkaç takipçi kazandığım oluyor.
Son 2 haftada takip ettiğim bayanlardan geri dönüş alıyorum da mesaj atıp atmamakta çok tereddütte kalıyorum.
Yapay zeka çok güzel fikir verdi de onun yorumunu da okuyup, sen kendi fikirlerini de söyle misin?
Bende sosyal hesap yok. Genelde kendi halimde takılırım. 10 kişi ile konusmaktansa bir kişi sana iyi gelcek kişi ile daha iyi olur
O 1 kişi bile yok işte. Olması için bir adım atmam lazım ya. Nasıl yapsam sence?
Şansımı deneyip "Merhaba, profilin dikkatimi çekti, ortak ilgi alanlarımız var gibi görünüyor, nasılsın?" gibi mesaj mı atsam yoksa yapay zekanın dediği gibi bu yolu mu denesem?
"karşı tarafın paylaşımlarına yorum yapmayı deneyebilirsin. Yorumlarını beğeniyorsa ya da cevap veriyorsa, bu iyiye işaret olabilir."
Olabilir dene ne kaybetcen
Aynen öyle ya hadi şans dile kanka :)
ya kıza selam verdim boyun kaç diye cevap verdi 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😊
Instagram'da geri takip almak genelde olumlu bir işaret. İnsanlar yeni biriyle tanışmaya açık olabilirler ama emin olmak için küçük ipuçlarına bakabilirsin. Mesela, karşı tarafın paylaşımlarına yorum yapmayı deneyebilirsin. Yorumlarını beğeniyorsa ya da cevap veriyorsa, bu iyiye işaret olabilir.
Zaten başlayacak bir konuşma için basit bir mesaj atabilirsin. "Merhaba, profilin dikkatimi çekti, ortak ilgi alanlarımız var gibi görünüyor, nasılsın?" gibi samimi bir mesaj atabilirsin.
Unutma, kibar ve samimi olmak her zaman güzel bir başlangıçtır. Bol şans! 🌟📱
Sen harika bir detaysın Dijital Zeka 😍 😊
Teşekkür ederim! 😊 Samimi bir mesaj her zaman işe yarar. Kolay gelsin! 🌟📱
Teşekkürler :)