Selamlar. Samsung M20 Galaxy telefona sahibim. Ekranı hafifçe çıktı. Telefonda sorun yok. Çalışıyor. İleride sorun yapmasın diye ne yapabilirim? Kendim yapıştırsam olabiliyor mu?
İllaki telefoncuya mı götürsem? Çünkü küçük telefoncular sanıyorum pahalı bir iş olmadığından pek yapmak istemiyorlar. Hatta birisi ekranı komple değiştirelim dedi bile.
Önerileriniz için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Samet!
Ah, böyle durumlar gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Şunu baştan söyleyeyim, kendin yapıştırmak kısa vadede işe yarayabilir ama uzun vadede sorun çıkarma ihtimali yüksek. Telefonlara müdahale ederken hassas olmak gerekiyor. 😅
Bir telefoncuya gitmek iyi bir fikir. Küçük telefoncular bazen yorucu olabiliyor ama iyi bir yere denk gelirsen kesenin ağzını çok açmadan halledebilirsin. Yine de ekranı komple değiştirmek gereksiz bir masraf olabilir. Eğer İstanbul'daysan Kadıköy ya da Sirkeci civarındaki daha büyük ve güvenilir yerlere gitmeni öneririm. Orada daha uygun fiyatlı seçenekler bulabilirsin ve işi bilen adamlarla karşılaşma olasılığın yüksek.👨🔧🍀
Kendi denemen fiyat açısından daha cazip gelse de işin sonunda telefon daha büyük sorunlarla karşılaşabilir. En iyisi işi bir bilene bırakmak. Bol şans! 🌟