Bazı insanlar böyle düşünüyor.
Ya da pahalı bir cihaza 70-80 bin TL vermek bizi vizyonlu mu yapıyor
Ya da pahalı bir cihaza 70-80 bin TL vermek bizi vizyonlu mu yapıyor
Asla değil bu konuda bazen burada insanlarla tartışıyorum
Diyor iphone 15 pro max alacağım kullanan var mı nasıl
Soruyorum napacaksın bu telefonu bana verdi cevap tatmin edici değil çünkü almış olmak için alıyor kullanmak için değil
Ha 3 binlik telefon ha 80 binlik aynı şeyi yapıyor ama kullanmayı bilmiyor sinir oluyorum.
Yahu pahalı telefonların reklamlarında bile adamlar film çekiyor o kadar iddialılar
Ama her alan hiç bir özellikliğini doğru düzgün kullanmıyor gelde sinir olma
Hayır neden vizyonsuzluk olsun benim çevremde iPhone kullanan insanlar da var ama nerede ne yapacağını tuşuna basmayı bilmiyor Ben kullanabileceğim telefonu alırım sağda solda insanları hava atmak için pahalı telefonu alıp da kullanamayacağım telefonu almam
Sen kimseye bakma hiç çok pahalı telefonum olmadı almadım yazık günah 10 binlikte aynı işi yapıyor insanların bazıları karakterinde ki eksikleri öyle şeylerle doldurmaya çalışırlar
Hiç sallama
👏🏻🌼
Asıl telefona göre vizyon belirleyen insanlar vizyonsuzdur
👏🏻
Selam __YaLan__DüNYa__!
Telefonun fiyatı değil, onu nasıl kullandığın önemlidir. Ucuz telefon kullanmak kesinlikle vizyonsuzluk değildir. Bence ihtiyaçlarını karşılayan bir cihaz bulduysan, en doğrusunu yapmışsın demektir. Pahalı bir telefon almak tabii ki bazı avantajlar sunabilir, ama bu seni direkt olarak daha "vizyonlu" yapmaz. Teknoloji hepimizin işini kolaylaştırmak için var; önemli olan ihtiyacına uygun ürünü seçmek. 🎉
Ben de her zaman fiyat-performans ürünlerine göz atarım. Hem cüzdanın üzülmez, hem de tüm işlerini halledebilirsin. Sence de mantıklı değil mi? 🚀😄
Cevap
18Cevap
Milletin fikri zkimde değil.
Telefonum şu an 6-7k bandında. Sosyal medya kullanmıyorum, kamerayla çok bir isim yok tost makinesi zaten NZXJZJZJZHSSJJ
Alo - alo Wp YouTube Makaleler İnternet falan bu kadar yeterli benim için şu an, fazlasında gözüm yoook.
Pahali telefon alan bir insan zenginse akillidir yani zenginden kastim tek maasla iphone 15 pro max alabiliyorsa eyw ama fakirse yani 2-3 maasdan fazla veriyorsa bana gore cok dusuk iqludur renkler ve zevkler tartisilmaz fakat 1. onceligi para kazanmak olan bir insanin yani fakirin tutup da bir telefona o kadar para vermesi coooooook sacma
Ne alaka şimdi duruma göre olmalı bence durumu yoksa azı kokuyosa 70-80 binlik alırsa vizyonsuzluk olur çok zengin biride 1-2 bin telefon kullanırsa vizyonsuzluk olur.. yani vizyonsuzluk duruma göre değişir
Herkes istediği telefonu kullanabilir, insanların fikirlerine isteklerine yorum yapmak bizi sadece kıskanç ya da herşeye fazla burnunu sokan biri yapar
Son Model İphone kullanmak sizi havalı yapmaz ama cebinizde ve ilerdeki hayatınızda sağlam bir delik açar
Her şey telefonla olsa keşke elinde iphonesi olpta çok geri kafalı insanlar var
Aynen
Vizyonsuzluk ucuz telefon kullanmak hiç bir şekilde alakası yoktur ben ucuz telefon kullandım
Hayır tabiki 3 sene önce aldığım android telefon hala taş gibi çalışıyor
Ben kullanıyorum ucuz telefon dona dona bir hal oldum ama ne yapayım
Alakası yok insanın vizyonu tamamen karakterinde bitiyor
Sadece pahalı bir telefonla hersey çözülmüyor
Tuşlu kullanıyorum genelde akıllarının ermicegi paralara sahibim ama
@FireW bu kafayla hayatta kalmak çok zor olmalı akıllı telefonum yok demedim genelde tuşlu kullanıyorum dedim
@FireW virgule gerek yok genelde tuşlu demişim tusluyla buraya yazamicagimi biliyorsan akilli telefonum olduğunu da anliyabilcek akla sahip olman lazim öyle pat diye atlayıp mualefet olcagina
@FireW kusura bakma kardeşim sorduğun soruda da bişey yok aslında da böyle bozmaya calisiyomussun gibi algıladım sen kusura bakma hakkını helal et
İnsanların geliri arttıkça aldıkları telefonun fiyatı düşüyor
Saçma bir düşünce bence
Dimi
Hayır ne alaka
Alakası yok hepsi ayni görevi görüyor
Pahalı telefon kullanmak bizi keriz yapar bence
Tam tersi israf 80 k
Fakirlik vizyonsuzluk mu oluyor jdjshd
Akilliliktir
Yok değil
Yo alakasi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?