Asıl parası olmadığı halde iphone almak için biyerlerini yırtmak ezikliktir hatta bence ne kadar param olursa olsun ana telefonum olarak iphone almam şu an ana telefonum s24 ultra ve gayet memnunum eğer bütçeniz yoksa kesinlikle ona vereceğiniz arayla kendinize bakın gençseniz eğitiminin harcayın ya da giyiminizi guzellestirin hayat kalitenizi az az da olsa yükseltin emin olun daha havalı gozukursunuz
Bu devirde fiyatına göre çöp ama bahsettiğim konu apple değil iphone apple ürünlerini bende kullanıyorum evde kimse görsün ya da hava olsun diye almadım bazen tableten cizim yapıyorum ve kod yazarken macbook lazım oluyor o fiyata samsung alıp kalan parayı kendine harca bence giyimine özen dil öğren ztn bunlar için çok para gerekmiyor kibarlık dersleri al youtubede falan var kendine oturmasını kalkmasını bilen bir kız bulursun öyle iphone aldın diye kimse seni üstün sanmaz kendini geliştirip düzgün bir hayatın olursa ztn kimsenin seni nasıl gördüğünü onemsemezsin
Bu saydiklarinin çoğunda level atladim. 2 Üniversite bitirdim. Kurumsal bir sirkette çalıştım. Dil dahi öğrendim. Ama en son kendi şirketimi kurdum. Özel hayata gelince; bazı şeyler kader işte , olmayınca olmuyor. Bende çok isterdim iyi bir kızla karşilaşmayi.
Statüsü değil cebi yüksek olur ya da zorlanip alanlar olur sonra benim gibi ağızları açlıktan kokanlar olur araba cep telefonu ya da marka ile karakter gelişiminin daha doğrusu statünün yükseldiğini düşünmuyorum
Aslında espri yapmıştım ama psikolji ile ilgili ilgisii yok diyemem herşeyin psikolojik düzeyi vardır iphonun da var özellikle sürü psikolojisi buna en iyi örnek olmalı insanların çoğu telefondan bile anlamıyor sadece söylentiler ile haraket ediyorlar burada insanların ne kadar kolay manipüle edildiğini görüyoruz aslında bir röportaj vardır kızlara iphone olmayan erkeklerle çıkarmısınız diye soruyorlardı kızlar ise iphone olmayan eziktir nasıl iphonu olmaz gibi aptalca cevaplar verdiler bütün iphone kullanan insanlar böyle değildir ama bütün etkilenen insanlar aynıdır iphonun markasından
Pazarda da kaliteli malzemeler oluyor ona bakarsan. Önemli olan insanın kendini nasıl mutlu hissettiği bir başkasının ne dediği değil. Herkes aynı şeyleri yapmak zorunda değil
Adamlar bizim 10 yıldır kullandığımız özellikleri haber yapıp "artık iphonelarda kullanabilecek" diyor. Gülmekten yarılıyorum mk neyin statüsü la. Sırf pahalı olması mı olay
Ezik insan kimdir biliyor musun? Ben söyleyeyim kendini geliştirememiş sadece elinde iPhone'u ya da marka arabasıyla hava atan yetersizin tekidir çünkü kendini avutacak elinde hiçbir şeyi yoktur.