İnternet & Teknoloji I phone kullanmayan Ezik midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl I phone kullanmayan herkes alakası yok demiş I phone kullanmayan Ezik midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gizliyimgizliii1905 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben İphone kullanıyorum ve bir gün bile bununla övünmedim. 0 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl iPhone kullanmıyorum ve bunla övünüyorum. Sorsan neden kullandığını bile bilmez birçok insan 0 0 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ne alaka 0 4 Yorumla 7densonra +1 yıl Ne alaka 😂 soru güncellemeni gördüm üşenmedim ss aldım https://hizliresim.com/cv3l7xi Yorumla Soran +1 yıl I phone var diye ekran almış hava atıyor bize bdbdbbd Yorumla 7densonra +1 yıl Yo öyle biri olsam ta baştan avam biri olduğumu belli ederdim. Bunun frkındasın 😂 Yorumla 7densonra +1 yıl Bide gittim burdaki nikimi yazdım nikphonuma 😂 onderece ciddiye lmışken kalkıp hala hava atıyor diyon kalbim pıt çıt çat çut Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Neden ezik olsun ki 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alakasi yok 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Ne alakası var lan? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bütçeye bağlı bu 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanka kullanıyorum da güzel yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben İphone kullanıyorum ve bir gün bile bununla övünmedim.
iPhone kullanmıyorum ve bunla övünüyorum. Sorsan neden kullandığını bile bilmez birçok insan
Ne alaka
Ne alaka 😂 soru güncellemeni gördüm üşenmedim ss aldım
https://hizliresim.com/cv3l7xi
I phone var diye ekran almış hava atıyor bize bdbdbbd
Yo öyle biri olsam ta baştan avam biri olduğumu belli ederdim. Bunun frkındasın 😂
Bide gittim burdaki nikimi yazdım nikphonuma 😂 onderece ciddiye lmışken kalkıp hala hava atıyor diyon kalbim pıt çıt çat çut
Neden ezik olsun ki
Alakasi yok
Ne alakası var lan?
Ne alakası var
Biraz
bütçeye bağlı bu
kanka kullanıyorum da güzel yani
Alakasız olmuş
Ne kullanacakmisiz