Binlerce liraya telefon alıyorsunuz fakat 10 liralık kılıf takıp mükemmel koruma veya şık bir görünüm bekliyorsunuz, peki neden? Pahalı telefonların en azından kaliteli kılıflara ihtiyacı yok mu? Bu bana göre vizyonsuzluk gibi geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?
Vizyon dediğimiz şey sana göre telefon kılıfıyla ölçülebilen birşeyse sen daha vizyonsuz bir insansın benim için. Kılıf da kullanmam istersem korumak zorunda mıyım ki. Ya da giderim 10 liraya alırım para benim , keyif benim...
Kılıfı ne amaçla kullandığına bağlı. Görsellik olarak önem veriyorsan kaliteli kılıflar kullanmak istersin tabi. Ben telefonumu korusun yeterli mantığındayım. Bu yüzden düz bir renkte kılıf kullanıyorum. 20 TL bile değildi fiyatı. Gayette memnunum.
İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı.
Detaydaki düşünceye sahip kişiler bana göre kaliteden bir haberler. Gösterişle pahalılıkla kalitenin olduğunu düşünenlerden bir şey beklemem. Ucuz telefon kılıfı kullanmak veya kullanmamak herhangi bir kaliteyi göstermez
Benim telefonumu iyi korusun fiyatı ucu ya da pahalı olması hiç önemli değil, şu an kullandığım kılıf fiyatını bilmiyorum vede hiç merak etmedim, yumuşak ve telefonu iyicene sarıyor bu yeterli.
Sonuçta sen bütçene göre takılıyosun normal yani.💕 Bende 25tl ye aldm kılıfımı düz Lila💜 rengi ve çok memnunum tekrar edecek olursak eğer böyle bişey vizyonsuzluk değildir 💭💫🦄
Ucuz kılıf kalmadı artık zaten minimum 30 lira oldu kılıflar ve benim kılıfım kaliteli gayet ama ucuza almıştım ve samsung telefonum ve orta segment memnunum. Yuksek segment telefon kullanmaya karşıyım.
Orijinal Apple kılıfı aldım, o da sarardı kanka. Üstelik 2019 senesinde 300 liraya almıştım, öyle bak olaya. Kılıfta ucuza kaçılabilir, zira orijinalin herhangi bir kalitesi yok..
Seni bunu düşünmeye iten insanları çıkarıyor musun hayatından yoksa ben mi çıkarayım. Şu %2'nın de olmayan beynine tüküreyim. Ben şeffaf kullanıyorum param olursa max 100 öderim o da zor gerçi bana göre görkemli bişeye gerek yok telefonumu da başka t7rlü korurum zaten
Fiyattan ziyade beğenmek önemli bence sonuçta maddi değeri düşük olabilir ama beğendiysem eğer manevi değeri çoktur bende ve bazen fiyatı düşük kılıflarda sağlam olabilir