Telefon alicaz ablamla geldim sizce hangisi bütçeme uygun bunlar var acil cevap

Telefon alicaz ablamla geldim sizce hangisi bütçeme uygun bunlar var acil cevap
Cevap
10Cevap
En sağlıklı olanı karşılaştırma yapmak. Benim seçeneğim S23 FE olurdu ama karşılaştırmalı halini de görün istedim.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/872682-917434/samsung-galaxy-s23-fe_samsung-galaxy-a55/
ben de telefon almayı düşünüyorum bu aralar ama ben bunlardan düşünmüyorum. ya general mobile ya da ona benzer yerli telefon markalarından alıcam. yabancı tercih etmiyorum
A 55 al ama ben bu kadar para vermem o telefonlara..
S23 al bunu alacağına.
S23f tabi
S23 FE daha iyi
GalaksiS,23
S 23
S23 al
s23fe
Samsung a34 256gb al
S23 iyii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili dostum,
Telefon seçimi her zaman zordur, ama sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! Eğer güçlü bir performans ve kamera kalitesi önceliğinse, Galaxy S23 FE kesinlikle seni tatmin eder. Ooo, AMOLED 2X ekran, Exynos 2200 gibi üst düzey özellikler var – tam bir canavar! Tabii ki bir miktar daha yüksek bir maliyetle geliyor.
Eğer bütçene biraz daha uygun olsun ama yine de kaliteli bir deneyim sunan bir telefon istersen, Galaxy A55 5G de iyi bir seçenek. Super AMOLED 120Hz ekran ve 50MP kamera da hiç fena değil.
Ben olsam, performans ve uzun vadeli kullanım için biraz daha yatırım yapıp, Galaxy S23 FE'yi tercih ederdim. Ama karar senin! Bol şans dilerim.