Arkadaşlar Merhaba Ben yeni telefon alacağım bu yüzden size aynı başlık altında 2 ayrı soru sormak istiyorum 1) bana hangi telefon markalarını önerebilirsiniz? (fiyatı maximum 1300 TL olsun bu belirttiğim fiyatın üstüne çıkamam) 2) kapıda ödemesi olan yani site içinde ödemesi olmayan bir site önerebilir misiniz? (telefonu bu belirttiğiniz siteden alacağım) lütfen yardımcı olun ve soruları tek tek cevaplayın seviliyorsunuz...
İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
Reeder p13 blue ya da gm 21 olabilir bütçen bu kadarsa Tabi genç bir insanı ne kadar tatmin eder bilemiyorum. Reeder'ı ben babama almıştım. Deneyimleri anlatabilirim.
Ekranı fiyatına göre güzel, hızlı bir telefon değil, hafıza 16 gb ama sd kart takıp dahili depolama olarak ayarlanabiliyor. Ağır oyunlar oynamayı düşünme zaten. Kamerası pek iyi değil. Yavaş şarj oluyor. Ama fiyatına göre çok iyi cihaz 1200 1300 gibi fiyatlara satılıyor zaten. Bu fiyata pek telefon yok.
benim için kamerası ve oyun oynama kapasitesi çok önemli değil zaten çok oyun oynayan birisi değilim benim için sosyal medyaya girebilmesi müzik dinleyebilmem ve birilerini rahatça arayabilmem önemli şarj konusuna gelince de kaç saatte şarj oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Reeder p13 blue ya da gm 21 olabilir bütçen bu kadarsa
Tabi genç bir insanı ne kadar tatmin eder bilemiyorum. Reeder'ı ben babama almıştım. Deneyimleri anlatabilirim.
eğer anlatma şansın varsa çok iyi olur
Ekranı fiyatına göre güzel, hızlı bir telefon değil, hafıza 16 gb ama sd kart takıp dahili depolama olarak ayarlanabiliyor. Ağır oyunlar oynamayı düşünme zaten. Kamerası pek iyi değil. Yavaş şarj oluyor. Ama fiyatına göre çok iyi cihaz
1200 1300 gibi fiyatlara satılıyor zaten. Bu fiyata pek telefon yok.
benim için kamerası ve oyun oynama kapasitesi çok önemli değil zaten çok oyun oynayan birisi değilim benim için sosyal medyaya girebilmesi müzik dinleyebilmem ve birilerini rahatça arayabilmem önemli
şarj konusuna gelince de kaç saatte şarj oluyor
3 4 saatte
1300 tlye kaliteli çok zor bulursun bulacağın telefon da en fazla samsung olur oda seni 1 sene anca götürür
tamam teşekkürler
fiyatı güncelledim
Sen 4-5 bin yap onu
4-5 bin çok fazla
Yapacak bir şey yok fiyatlar öyle ben sana az bile söyledim
peki kapıda ödemesi olan bildiğin bir site var mı
ikinci el iphone 6s plus falan alabilirsin 2000 tl ye bütün telefonlara bin basar en azından başın ağrımaz kasıyo falan diye
İkinci el bile alamazsın o paraya
2. el bir sürü o fiyata telefon var
hepsije tek cevap yok
nasıl yani
1300 e telefonun ekranı gelmez ablacım
o fiyata telefon kaldı mi
kalmıştır yaaaa
sanmıyorum
fiyatı güncelledim
dahada çik😂😂
yok hayır daha da çıkamam
o fiyata ikinci el alabilirsn
2. el de almak istemiyorum ya
neden
o fiyata telefon kaldı mı dediğin için
bende ikinci el aldım 1 milyara 2020 de tertemiz telefon
hmm
samsun a7 2018 model 2 el olarak 1 milyara aldım şu an 2 el de 3 satılıyor 😂
güzel mi peki
evet çok memnunum kamerası falanda iyi
nereden aldın peki
samsunda askerken telefoncudan almıştım
hala onu mu kullanıyorsun
evet
ben de ona benzer bir şey alabilirim aslında
güzel telefon kamerası falan iyi donma kasma yapmıyor sarjida iyi gidiyor
gittigidiyor da 2. el 2017 model yenilenmiş halini 187.50 tl 'ye buldum sanırım bunu alacağım şimdi
letgoda bakabilirsin ikinci el yakınındaki kişilerden almak daha mantikli
öyle yapayım
çünkü bir sıkıntı olursa muhatap alacağın birisibolmus olur
haklısın