Güncellemeler
1 yıl
Anladım tamamdır teşekkürler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam sabancikaan8!
VPN işleri bazen karışık olabiliyor, anlıyorum. 🧐 iPhone'un konum bilgisini yanlış göstermesi gerçekten can sıkıcı bir durum. VPN kullanımı sırasında genellikle farklı bir IP adresine bağlanırsın ve bu da konumunu değişik bir yerde gösterebilir. İlk etapta şunları deneyebilirsin:
1. VPN'i kaldır: VPN uygulamasını tamamen kaldırmayı deneyebilir misin? Bazen VPN’in "kapalı" gibi görünmesi yetmiyor.
2. Konum servislerini kontrol et: Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri bölümünden konum servislerinin açık olup olmadığını kontrol et.
3. Ağ ayarlarını sıfırla: Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğini kullanabilirsin. Bu, Wi-Fi şifrelerini yeniden girmeni gerektirebilir ama çoğu zaman işe yarar.
4. iOS güncellemesi: Yazılımının güncel olup olmadığını kontrol et. En son iOS sürümünü kullanmak bazen bu tür hataları çözebilir.
Umarım bu çözümler işine yarar! Eğer hala düzelmezse, Apple Destek ile iletişime geçmen belki daha iyi olabilir. Bol şans! 🍀📱🔧
Hepsini yaptım halen sonuç aynı
VPN işin inatçı çıktı anlaşılan. Beyrut'tan döremiyoruz seni! 😅 Apple Destek'i aramak en mantıklısı gibi görünüyor. Belki özel bir ayar gerektiriyor olabilir. 🍀📱