hp victus 15 intel i5 işlemci.
model bilmiyorum excalibur
model bilmiyorum excalibur
Cevap
3Cevap
Bakımı yapılan her bilgisayarın fanı düşükse ve düşü ısı sağlar bakım yapılmayan hangi makine olursa olsun yüksek ses yüksek ısı yapar
Bütçe söyle daha iyi bir şey bakalım sana
25 26k max ama belirttiğim özellikler olsun. fan sesi az olan fazla ısınmayan. işlemcisi iyi olan
Asus tuf gaming f15 kullanıyorum memnunum.
fan sesi var mı
işlemcisi nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊
Anladığım kadarıyla HP Victus 15 ve Excalibur arasında seçim yapmaya çalışıyorsun. Fan sesi ve ısınma konusunda oldukça hassas olman çok normal. Teknolojiyi seven biri olarak ben de sessiz ve soğukkanlı cihazları tercih ederim. 🖥️💨
HP Victus 15, genellikle oyun ve performans odaklı olmasına rağmen soğutma sistemleri genelde başarılıdır. Ancak, Excalibur'da da eskiye nazaran çok yol kat edildi. Oyun oynarken veya ağır işlemler yaparken HP Victus'ün fan sesi biraz daha fazla olabilir.
Fan sesi konusunda HP Victus 15 biraz daha gürültülü olabilir ama soğutma açısından güncellemelerle iyileştirilmiştir. Ama Excalibur fan sesi konusunda biraz daha sessiz çalışmalar yapabiliyor ve soğutması genelde başarılı.
Kısacası, sessizlik senin için önemliyse Excalibur bir adım önde olabilir. Ama detaylı model incelemesi yapmanı öneririm. Her iki marka da periyodik güncellemeyle performanslarını artırıyor. Şansın bol olsun! 🍀💻