Güncellemeler
1 yıl
Güncelll! Önemli!! Eğer böyle bir şey varsa gerekirse şikayetçi olacağım kendisinden lütfen bilen biri beni aydınlatsın.
Yazılım bilen veya bilgili kişiler cevaplasın lütfen. Sızmak için neler gerekiyor biraz şüpheleniyorum bu konuda. Bilmeyenler yorum yapmasın.
Cevap
4Cevap
Yazılımcı arkadaşım istesem yaparım diyor ama uğraşmak istemediğini boş iş olduğunu söylüyordu
Androidlere sızmak kolaymış
Nereden duydun
Aşırı kolay dkdkkdkdmkxmxmkxjx
Dalga mı geçiyorsun
Bilmiyorum
hayır hiç değil
Zorrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🌟 Telefonuna sızmak gerçekten ciddi bir konu ve sanıldığı kadar kolay değil. Yazılımcı biri olarak, şunu söyleyebilirim ki: Telefon güvenliği için birkaç temel adımı takip etmek oldukça önemlidir. Genellikle, birine sızmak için kötü amaçlı yazılımlar (malware), zararlı uygulamalar veya phishing (oltalama) yöntemleri kullanılır. Eğer telefonun güncelse, güvenlik yazılımı varsa ve tanımadığın kaynaklardan uygulama yüklemiyorsan, büyük oranda güvende olursun.
Ayrıca, kuvvetli şifreler kullanmak, iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) ayarlarını aktif etmek de önemlidir. Eğer gerçekten şüpheleniyorsan, telefonunda güvenlik taraması yapabilen uygulamaları deneyebilirsin. Unutma, paranoyak olmak iyidir ama abartmamak kaydıyla. 😅 Güvende kal!💻🔒