Telefonum android 11, redmi note 8. Bir kişi bana WhatsApp aero linki atıp yüklememi istedi, sonra bi link atip telefonun ekranına bağlanıp uygulamayı kurmak istedi. Ben de ekrana baglanmasina izin vermedim whatsapp aero'yu kendim indirdim kurdum. Sonra o kişiyle aramiz bozuldu bu kiside benim uygunsz fotograflarim var, baskalarina atmakla tehdit ediyor. Telefonu kapattım yaklaşık 1 aydır kullanmiyorum. Sizce bana link göndererek telefonumu hackleyebilir mi, mümkün müdür? Bu kisiyle reelde hiç görüşmedim telefonuma hiç dokunmadı bile
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonu resetlersem düzelir mi hacklediyse eğer
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sen niye birşeyi doğru dürüst bilmeden indiriyorsun ki güvenmen cok sacma bende özel fotolar atmıştım eski sevgilime ama adammış ki tehtid gibi şeyler yapmadi hala arkadaş gibiyiz yani kısacasi havlayan köpek ısırmaz boş tehtidler savurmasin korkut gözünü gücsüz görürse daha cok üstüne gelir
Çok haklısın ama cahillik yaptim bir hata çok pismanim. 1 aydır aklımdan çıkmıyor rüyalarıma giriyor psikolojim berbat durumda. Attığı linke tıkladığımda link temizdi uygulama linkiydi yani ama yine de içime kurt düşmüyor değil
1 ay falan uzun süre olmuş zaten bu zamana kadwr yapmadiysa elinde cok bir şey yoktur yapıcak olan beklemez yapardi işte bu saatten sonra anca kuru tehtid ediyordur
Bence de kuru tehdit ama ben yeni hat aldim o telefon 1 aydır kapalı, o telefonu yeniden kullanmak istiyorum hacklenmiş olabilir mi diye çok korkuyorum. Çok teşekkür ederim ayrıca desteğiniz icin🌼🙏
hacklenmiş olabilir kullanma sen o telefonu yeni al alabilirsen en mantıklısı bu icin rahat olsun bir şey yapamaz, bu suc zaten
yeni telefon alacak maddi durumum yok maalesef ama telefonu fabrika ayarlarına döndürüp yeni hat ile kullanmayı düşünüyorum
Hacklemek için illa fiziken telefonuna dokunup bir şeyler yapması gerekmez tatlım. İşi bilen biriyse yapar ama sen de tehdit ettiği için onu polise şikayet edecegini söyle
karşımdaki kişi reşit ve ben ise 16 yaşındayım, rızam olduğu için sorun olmayacagini söyleyerek beni daha çok tehdit ediyor, bilişimci olduğunu söylüyor bu kişi
Rızan olsa nolacak, sonuçta senden izinsiz senin fotoğraflarını başka kimseyle paylaşamaz. Sen rızanla ona atmış olabilirsin ama o kimseye atamaz
Eline uygunsuz fotoğrafların nasıl geçti?
Geçmişte iliskimiz varken ben atmıştım, canım kafamm😢
Bi insanı hüviyetinden etmek suçtur. Böyle bir şey yapacağını sanmam
Bunu ona hatırlat savcılığa vereceğini söyle
O reşit ben ise 16 yaşındayım, rızam olduğuna dair kanıtları varmış elinde ve kendisine hiçbir şey olmayacağını, aksine beni çok kötü durumlara düşürebileceğini söyleyerek beni tehdit ediyor. Bilişimci bu kişi
Sen benim söylediğimi söyle ona
Söyledim daha çok uzerime geliyor şantaj yapiyor ne yapacağım bilmiyorum
Yapacağın şey belli. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım de savcılığa verirsin ifadeni de başka da bir şey deme
Bunu dedim 3 hafta önce ama savcılığa falan da vermedim yani. Korktu veremedi diye düşünüp biseyler yapar mi?
Gerçekten artık kaldiramiyorum zaten 2 yıldır psikolojik tedavi alıyorum ve tam düzeliyorum derken her gün bu korkuyla yatıp kalkmaya başladım.
hiçbir şey yapamaz sen bütün konuşmaların tehditlerin ekran görüntülerini al ve kendisini engelle
Aldım hallettim whatsapp instagram tüm hesaplarim da kapalı ulasamiyor bana☺️ ancak o telefon 1 aydır kapalı ve yeni hat aldım o telefona takip kullanmak istiyorum artık. Sizce hacklenmiş olabilir mi korkuyorum
Telefona hattını takmadan telefonu aç internete bağlanma hiçbir şekilde, yedeklerini bilgisayara aktar
Aktarılan sonra telefon ayarlarından fabrika ayarlarına geri dön
Sonrasında güvenle hattını takıp kullanabilirsin
fabrika ayarlarına dönünce tertemiz olur değil mi telefon? Allah razı olsun sizden gerçekten içim ferahladı
Herhangi bir sorun olmaz 😉
Birdaha böyle yaramazlık yapmazsın artık. Ders çıkar
asla tövbeler olsun yapmam, çok teşekkür ederim size de
Zannetmiyorum öyle bir ihtimal yok hem çözerim işini sıkıntı olursa
#Hükümdar
Cok teşekkür ederim, hacklendiyse bile telefonu açtığımda nasıl kurtarabilirim? 1 hafta sonra uzun yolculuğa çıkacağım için telefonu mecbur açmam gerekiyor
Benim seviyem yetmiyor mesaj atmaya :(
Sanmıyorum bu tarz şeyler bilgi ve tecrübe ister herkes yapamaz bence
Umarım ya teşekkür ederim 🙏
Belki bi telefoncuya götürebilirsin hem yazılımcı kişiler daha iyi anlar emin olmuş olursun rica ederim 🌺
Çok teşekkür ederim canım benim❤️🌼
Baglandigin wifi den yapabilirler
Linke tikladigin zamanda yapabilir bunu
WhatsApp aero linkiydi, buradan hackleyebilir mi
Tiklayipda girdiğin site areo nün sitesiyse yapamaz
Aeronun sitesiydi indirdim kurdum hatta
Ulaşamaz blöf yapıyor
çok teşekkür ediyorum
Rica ederim
Mümkün niye indirdin saf misin
Whatsapp linkinden hackleyebilir mi yani kesin emin miyiz
Zannetmiyorum
Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏
Mümkün
Whatsapp aero linki üzerinden hackleyebilir mi peki?