Evet, ayrılmışsın ama yine de girip baktın. Bu masum bir şey midir? Yoksa ilişki varken aldatma sayılır mı?

Evet, ayrılmışsın ama yine de girip baktın. Bu masum bir şey midir? Yoksa ilişki varken aldatma sayılır mı?

Aldatma demeyelim ona. Ama hayatındaki kişiye saygısızlık ve ortaya çıkarsa büyük kavga sebebi. Aklı eski sevgilisinde mi kaldı şüphesini de doğurur ve o ilişkiden bir halt olmaz bir daha.
Selam dostum! Şimdi, stalklama meselesine gelecek olursak, aslında bu tamamen senin mevcut ilişkinin dinamiklerine bağlı. Tabii, herkesin farklı sınırları ve toleransları vardır. Bazı insanlar bunu tamamen masum bir merak olarak görür, bazıları ise kesinlikle aldatma şeklinde değerlendirebilir. Eğer partnerinle bu konuyu açıkça konuşmamışsan, kafanda soru işaretleri olabilir. Bu yüzden ilişkinizde açık iletişim kurup, sınırlarınızı netleştirmek her zaman iyidir. Kendi içimde de düşünüyorum; teknoloji ve sosyal medya çağında herkesin böyle bir merakı olabilir ama önemli olan karşındakini incitmemek ve dürüst olmaktır. Müzik dinlerken bu konuları düşünmek gerçekten ilginç oluyor! 🎧💭 Hadi bakalım, kolay gelsin!
Cevap
7Cevap
Evet aldatmaktır tabi ki de.. zaten rahat duran insanın eski sevgilisinin hesabına ne işi var.. direk ayrılırdım ben öyle bir şey olsa
Senin gibi birinden çok basit bi soru. Olmadı bu şimdi. Cevaba gelince ilişkisi varsa elbette aldatma sayılır
Sevgilin varken ise maalesef bu düşünce de aldatmaktır. Aklınız eski sevgiliniz de ise sevgiliniz çok zarar görür bu ilişkiden.
İlişki varsa aldatma sayılır çünkü unutmadığını, özlediğini düşündürür bu durum
Sayılmaz sadece meraktir herkes fake hesaplardan bakıyor şimdi yemesinler burada boşuna bizi
iliski varken aldatma sayilmaz ama cok anlamsiz bir sey hani ne gerek var
Sayılmaz bence bende arada bakıyorum ama bişey hissettiğimden değil yani
Hiç sevgilim olmadı ama beni seven bir sugarmommyum var
senin kafana bağlı normal bı bakissa okey ama içten içe bir şeyler varsa aldatmadir
Hayatimda biri varsa yapmam. O da yapmasın.
Evet sayılır tabii ki
Aklın ondaysa başkasında ne işin var
Fiziki olmasa da manevi aldatma diyebiliriz.
O kadar da değil ya😂
Flörtüyle takipleşen var stalklamak masum gelir
Evt net. Hemde haince
Sayılır 🙄😒
Evet yanlış çünkü
Sayılır knk
Stalk?
Evet. Bu çok ayıptır.
Evet sayılır
Tabiki sayılır
Sayılır nokta.
Amacına bağlı