İnternet & Teknoloji Ucu bakır teknoloji aletleri nasıl saklanmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor retired sd card (emekli sd kart)Bazı sd kartlar parıl parıl parlarken bazıları sönük ve okumuyor Ucu bakır teknoloji aletleri nasıl saklanmalı? Cevapla Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hafif zımpara iş görür gadası 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İnce zımparayla zımparaladım halen okumuyor Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Bozulmuş demek ki Yorumla Soran 1 yıl Yolları da sağlam kırık çıkık da yok temas da ediyor var bi pislik Yorumla
isimsizbirisii33 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bakır iyi iletkenliğinin yanında hava ile tepkimeye girmesi kolay olan cins metallerdendir o yüzden olabildiğince kapalı kutularda saklayın 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende tam onu düşünüyordum kapalı bir kutu ayarlayayım ben Yorumla
saatmeraklisi Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl Kapak gibi bir zımbırtı al tak bir şey olmaz 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Kapağı satılıyor mu ki Yorumla saatmeraklisi 1 yıl Vardır satılır bilgisayarcılarda Yorumla Soran 1 yıl Sorayım bakayım teşekkür ederim Yorumla saatmeraklisi 1 yıl Önemli değil kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hafif zımpara iş görür gadası
İnce zımparayla zımparaladım halen okumuyor
Bozulmuş demek ki
Yolları da sağlam kırık çıkık da yok temas da ediyor var bi pislik
Bakır iyi iletkenliğinin yanında hava ile tepkimeye girmesi kolay olan cins metallerdendir o yüzden olabildiğince kapalı kutularda saklayın
Bende tam onu düşünüyordum kapalı bir kutu ayarlayayım ben
Kapak gibi bir zımbırtı al tak bir şey olmaz
Kapağı satılıyor mu ki
Vardır satılır bilgisayarcılarda
Sorayım bakayım teşekkür ederim
Önemli değil kardeşim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!