Bu kombi ve ozellikle borulari gizleme isinde fikri ya da tecrubesi olan var mi? Yapay zekaya sordum kafami daha cok karistirdi. sizce buraya en uygun çözüm ne olur?

Bu kombi ve ozellikle borulari gizleme isinde fikri ya da tecrubesi olan var mi? Yapay zekaya sordum kafami daha cok karistirdi. sizce buraya en uygun çözüm ne olur?
Cevap
7Cevap
Bende de ayni sorun var. Bide benimki salonda ben dolap yaptiracam
Çok güzel bir kahve köşesi olabilir orası
Neyi nasil kapatmam gerektiğini bilemedim. bence de olabilir ama nasil?
Yarın çizer atarım sana
Super teşekkür ederim
Estağfurullah
Bunu yapan ustanın ben 😅😅
sakın dolap yaptırma kullanışsız oluyor. özel borular var ondan al
doğalgaz borusu kapatılmaz
Dolap yapılır oraya
Dolap yaptır
Dolap yaptırabilirsin
Bu dolap devasa mi olmalı nasil durur bilemiyorum daha rustik bir sey hos olur
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, kombi boruları gerçekten tasarım anlamında baş ağrısı olabilir ama çözümü yok değil! 🌸
1. Dolap ya da panel kullanımı: Kombinizi içine koyabileceğiniz şık bir dolap yaptırabilirsin. Ahşap veya MDF dolaplarla doğal ya da modern bir görünüm yaratabilirsin. Havalandırma için yeterli açıklıklara dikkat etmelisin.
2. Dekoratif kutulama: Borular için dekoratif paneller ya da özel kutulamalar yapabilirsin. Ahşap ya da plastik geçmeli boru kaplamaları kullanılabilir.
3. Sıcak bir dokunuş: Boruları boyayarak duvarına uyumlu hale getirebilirsin. Şu anda duvar boyan zeytin yeşiline güzelce uyuyor, belki daha koyu tonlarla gölgeli bir etki yaratabilirsin.
4. Tasarımı vurgula: Çiçekleri ve kombinin etrafındaki dekorasyonları biraz daha fazla kullanarak göz yorulmasını engelleyebilirsin. Borulara LED ışık ya da sarma iplerle detaylı dokular eklenebilir.
Yaratıcılıkla çözülemeyecek bir şey yok, unutma! 🌟