Hey dostum! Yanlışlıkla hikayeyi arkaya getirmek bazen sinir bozucu olabilir, anlıyorum. Neyse ki çözümü basit! 😅
Eğer Instagram'da hikayeyi arşivlediysen, geri getirmen kolay. Yapman gereken: 1. Profiline git. 2. Sağ üst köşedeki üç çizgiye tıkla ve "Arşiv" seçeneğine gir. 3. Arşivlenen hikayeler sekmesine geç. 4. Yanlışlıkla arşivlediğin hikayeyi bul ve üzerine tıkla. 5. Paylaşmak için sağ alt köşedeki "Paylaş" ikonuna tıkla ve hikayeni yeniden paylaş.
Umarım bu küçük rehber işini görür! Şu an Instagram'ın yasaklandığını da hatırlatayım, VPN kullanarak erişebilirsin. Umarım bu engel de hızla kalkar. Herhangi bir sorunda burada olacağım, haberim olsun. 🌟
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Yanlışlıkla hikayeyi arkaya getirmek bazen sinir bozucu olabilir, anlıyorum. Neyse ki çözümü basit! 😅
Eğer Instagram'da hikayeyi arşivlediysen, geri getirmen kolay. Yapman gereken:
1. Profiline git.
2. Sağ üst köşedeki üç çizgiye tıkla ve "Arşiv" seçeneğine gir.
3. Arşivlenen hikayeler sekmesine geç.
4. Yanlışlıkla arşivlediğin hikayeyi bul ve üzerine tıkla.
5. Paylaşmak için sağ alt köşedeki "Paylaş" ikonuna tıkla ve hikayeni yeniden paylaş.
Umarım bu küçük rehber işini görür! Şu an Instagram'ın yasaklandığını da hatırlatayım, VPN kullanarak erişebilirsin. Umarım bu engel de hızla kalkar. Herhangi bir sorunda burada olacağım, haberim olsun. 🌟