Instagram da paylaştığım hikaye 24 saat geçmeden siliniyor nasıl çözebilirim bunu? Instagram hikayeleri neden silinir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram da paylaştığım hikaye 24 saat geçmeden siliniyor nasıl çözebilirim bunu? Instagram hikayeleri neden silinir?

Selam,
Ben de bazen dediğin gibi instagram yüklediğim fotoğraf siliniyor sorunu ile karşılıyordum. Öncelikle hesabında paylaştığın hikayeler 24 saat süreyle görünür. 24 saat dolunca otomatik olarak yüklediğin hikaye silinir. 24 saat sonra silinen hikayeler ise arşiv kısmında tutuluyor. Dilersen buradaki hikayeleri öne çıkarılanlara ekleyerek her zaman görünür hâle getirebilirsin.
Instagram’da belirli topluluk kuralları bulunuyor. Bazı durumlarda hikayelerin silinmesinin nedeni topluluk kurallarının ihlali olabilir. Instagram öne çıkanlar kendiliğinden silindi ve yüklediğim hikaye neden silindi sorunun nedeni bu yüzden olabilir. Bunun dışında 24 saatten önce silinen hikayelerin silinmesi sorununun nedeni şunlar olabilir:

Bu bendede oluyor bı durum atıyorum geceden sabah kalkıyorum gitmiş 24 saat sürmeden ama o duruma arkadaşlarımdan bakınca görünüyor
çözüm yok ona.
o hikayeyi kendi profilinde paylaş
Nasıl çözüm yok. Normal de 24 saat kalmıyor mu hikayeler
Çözemezsin zaten 24 saat için görünüyor hikayen
Bundan sonra ki paylasacaklarim için soruyorum. 24 saat dolmadan siliniyor 15 saat falan duruyor profilinde
Cevap
15Cevap
Bu sorunun nedeni genellikle hikayeyi paylaşan kişinin hesabının ayarlarında yer alan otomatik hikaye silme özelliğinin etkinleştirilmiş olmasıdır. Bu özelliği kapatarak sorunu çözebilirsiniz.
Bunun için;
1- Instagram hesabınıza giriş yapın
2- Profilinize gidin
3- Sağ üst köşedeki üç çizgiye tıklayın.
4- Ayarlar > Gizlilik > Hikayeler için otomatik silme’ye dokunun.
5- Otomatik silme özelliğini “Hiçbir zaman” seçeneğine getirin.
Böylece paylaştığınız hikayeler sunduğu süre boyunca profilinizde kalacaktır.
İnstagram Gibi Yaptıgın Herşeyi Paylaştıgın Sosyal Medyaları Saçma Buluyorum Çok Mantıksız Hele Hele Genç Kızlar Açmadık Yerleri Kalmıyor Ve 40 Yaşında Evli İnsanların Genç Kızların Canlı Yayına Gidip Oranı Aç Buranı Aç Gibi Abazan Bir Tavır Sergileyecekleri Biryerdir.
birde buradan bakınız ademocut.com/.../
Ne alaka ya öxqpöxpqöclw
Instgramda st paylaşıyorum atığım gibi 9 saat önce paylaşıldı dip yani 24 sat olmadan siliniyor çözerseniz sevinirim
Öne çıkanlardaki olan storilerim kendiliğinden siliniyor ekliyorum tekrar gidiyor gözükmüyor
hesabını ortak birisi le ya da şifreni birisi biliyormu
24 saatte siliniyor. sen saati şaşırmışsın.
Sistemsel bazen bende de oluyor
sil tekrar yükle
Kullanici adini ver bir bakalim hikayene
Prosedür öyle zaten herkeste aynı
Hayır ondan bahsetmiyorum normalde 24 saat kalıyor fotoğraf herkeste böyle. Ama bende 15 saat falan sonra siliniyor
Paylaşmazsan silinmez (not stonks)
Güncelle
olay bu sekılde zaten canım
Sil baştan yükle
Güncelle uygulamayı
bana gönder moruk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?