Aha benim konum
1 Kez böyle bir şey yaptım. Oldukça test ettim. 2021 de tanışmıştık. 2022de daha sık konusmaya basladık. Ben yaşadığım şehri başta yalan söyledim bilgilerimi vermedim. Zaman geçtikçe yaşadığım şehri itiraf ettim tepkisine baktım. bir kaç ay sonra telefon numaramı verdim.. Daha sonra bir kaç ay sonra buluştum 2023te yaklaştık 1.5 yıl onu tanımaya çalıştım.
Sonuç: Bana zarar vermedi. Güvenilirdi. Ancak tanıyamadığım kısımları olmuş Gözden kaçırdığım şeyler. Farklı bir histi sanaldan buluşmak bir daha cesaret etmem o yola
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sanaldan tanıştığım adamla 4 yıldır ilişkimin üzerine yeni evlendim. Beni hiç üzmedi bu zamana kadar sağ olsun. İlişkimiz çok güzel. Sanal veya reel ne fark eder? Sanaldaki de gerçek insan değil mi sonuçta? Onun da bir hayatı var :) yani bu soruyu mantıklı bulmamakla birlikte doğru insanın önemini vurgulamak gerekir. Doğru insansa eğer reelmiş sanalmış fark etmez.
00 Yorumla
Neden mantıklı olmasın belki de hayatına renk katacak sana çok iyi gelecek neden mantıklı olmasın sonuçta hiç kimse yok Hint kumaşı değil evde oturup da en iyisini aramaktansa herkese bir şans vermek daha mantıklı çünkü herkes bir şansı hak ediyor bu hayatta.. bana göre mantıklı beni çok mutlu edecek belki
00 Yorumla
Sanalda erkekler çok entelektüel ve kibarlar:) taaki reyalda gerçek yüzünü görene kadar:)) hemende göremezsin.
Ben bir erkek olarak sanaldaki herhangi biriyle buluşmak dan korkarım , bir defa yaşadım ve kadınla tanıdığım bir yerdi ve sağlam bir yerde buluştum;)00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum!
Sanaldan tanıştığın biriyle buluşmak, oldukça heyecan verici ama bir o kadar da dikkat gerektiren bir konu. 😊 İlk olarak, her iki tarafın da samimi ve dürüst olup olmadığını anlamak önemli. Güvenlik açısından, kalabalık ve halka açık bir yerde buluşmayı tercih etmelisin. İlk buluşmalar genellikle kahve içmek gibi kısa ve rahat aktivitelerle başlarsa, hem daha az riskli olur hem de birbirinizi daha rahat tanırsınız. 👌
Ayrıca, cep telefonunla yakın arkadaşlarına veya aile üyelerine buluşmanın yerini ve zamanını bildirmeyi unutma. Kendine çok dikkat et ve sezgilerine güven! Eğer içgüdülerin sana olumlu sinyaller veriyorsa, neden olmasın? İyi şanslar! 🚴🎧57 Yorumla- 1 yıl
Aklı başında olan kadının hali başka oluyor. Harfiyen katılıyorum.
- 1 yıl
Yapay zekaya da yürümeyin la😂
- 1 yıl
Yürürler burası dünya insan ise en kötü hayvan bile diyesim gelmedi ya
- 1 yıl
Bu engin tecrubelerini paylastigi icin digital zekaya cok tesekkur ediyorum. Ayrica plastik eldiven giyerseniz parmak izi de birakmamis olursunuz. Cep telefonuna ek olarak canli konum paylasirsaniz cok daha guvenli olur. Hatta kades uygulamasini indirirseniz acil durumda iki dakikaya polis yaninizda biter. Hatta bazi ozel guvenlik saglayan sirketlerden iki de koruma ayarlayin yan masadan sizi izlesinler. Hatta...
Yok yok bordo bereliler fazla olur o kadar da degil artik. - 1 yıl
@Searkan🤣🤣🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBuna göre karar ver: Sanaldan birisi ile reelde buluştunuz mu? ↗
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. güvenirsen buluş ne olacak oda insan
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ben güvenmezdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSanaldan tanışılan biriyle buluşmak, çeşitli faktörlere bağlı olarak mantıklı olabilir. İşte bu kararı değerlendirirken göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar:
1. **Güvenlik**: İlk buluşmalarda güvenlik ön planda olmalı. Tanıştığınız kişi hakkında mümkün olduğunca fazla bilgi edinmeye çalışın ve buluşmayı halka açık bir yerde yapmayı tercih edin. Aile üyeleriniz veya arkadaşlarınızla buluşma planlarınızı paylaşmak da iyi bir fikir olabilir.
2. **İletişim**: İletişiminiz gerçek hayatta nasıl olacağını tahmin etmek zor olabilir. Önceden video çağrıları veya telefon görüşmeleri yapmak, kişinin gerçek yüzünü daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir.
3. **Beklentiler**: Her iki tarafın da buluşma konusunda ne beklediğini netleştirin. Bu, yanlış anlamaları önleyebilir ve her iki tarafın da aynı amaçla buluşmaya gitmesini sağlar.
4. **Ortak İlgi Alanları**: Sanal ortamda paylaşılan ortak ilgi alanları ve sohbetler, gerçek hayatta da geçerli olabilir. Ortak noktalarınızın olup olmadığını gözlemlemek buluşmayı daha keyifli hale getirebilir.
5. **Zamanlama**: Buluşmanın zamanı, her iki tarafın da uygun olduğu bir anı kapsamalı. Acele etmeyin ve her iki tarafın da hazır olduğundan emin olun.
Sonuç olarak, sanaldan tanıştığınız biriyle buluşmak dikkatli bir planlama ve uygun güvenlik önlemleriyle mantıklı olabilir. Önemli olan, her iki tarafın da bu buluşmadan memnun kalmasını sağlamak.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 652 cevap paylaştı. Bu ucu açık bir soru şimdi karşındaki insan kim ne bilemeyiz emin olmadan buluşmak çok mantıklı değil ama illa buluşma olacaksa kalabalık mekan seçilmeli ve asla evine v. s. bıraktırılmamalı güven oturduktan sonra ilerler.
70 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHa reelden biriyle tanışıp buluşmuşsun, ha sanaldan. O da insan bu da. İyice tanımak, güvenmek şart tabii.
81 Yorumla
1 yılOlabilir ama son derece tehlikeli de olabilir hırlı mıdır hırsız mıdır sapık mıdır anlattığı hayatı yalan mıdır ne kadarı doğrudur bilemezsin (tecrübe etmiş biri olarak) asla ve katiyen varsa arabasına ilk buluşma için binmemeni tavsiye ederim daha kalabalık AVM meyden gibi yerlerde buluşup yalnız kalmamanızı ve bu buluşmadan en az iki arkadaşını bilgilendirip onlara da canlı konumunu atmanı buluşacağını kişinin hesabını fotoğrafını paylaşmanı öneririm (paranoyak değilim sosyal medyadan tanışıp buluşmaya gidince cinsel yakınlaşma isteğini geri çevirdiği için öldürülen hem ülkemizde hem yurt dışında sayısız örnek mevcut bknz:Ceyda yüksel, Grace millane, murat arpapay) o yüzden tavsiyem son derece dikkatli ve titiz olman araştırma imkanın varsa buluşmadan önce bir sabıkasına da bak derim :)
12 Yorumla- 1 yıl
başak mısın yoksa akrep mi
- 1 yıl
hiçbiri 🙃 paranoyak değilim olumsuz tecrübelere dayanarak konuşuyorum
1 yılAynı sehirde iseniz bir de bu kucuk sehirse harika olur bir avmde kahve cay biseyler icersiniz bir yerden tanidik biseyler illaki çıkar okul olabilir kişi olabilir meslekdas arkads hersey olabilir ordan devam edersiniz olur yani seviyeli bir sekilde devam edilebilir
10 Yorumla
1 yılNe kadar güven verdiğine bağlı. İllaki buluşulmak isteniyorsa herkese kamuya açık bir yerlerde buluşulmalı. Tenha ve ıssız yerler, ev, otel kesinlikle hayır. Herkese açık alanda bir şey olmaz. Tanımak istiyorsa insan biraz gözü kara olmak gerek.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılSanal ortam olarak Benim sadece kullandığım platform Burası var ve buradan tanışıp görüşüp dışarıda farklı aktiviteler yaptım birçok insan oldu ve hala hepsi ile ayrı ayrı görüşüyorum konuşurum dostluğumuz İyidir Sen sadece şans vermesini bilmelisin gerisi zaten bir şekilde oluşuyor
10 Yorumla
1 yılBir süre konuştuktan sonra neden olmasin? Kaldi ki bilen bilir bla bla car diye bi uygulama var tanımadığım insanla saatlerce yolculuk bile yapıyorum bırak buluşmayı
Günümüzde artık normal böyle şeyler, buluşursun hoşlanmazsın güzelce veda eder görüşmezsin tekrar olur biter.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgüven vermişse kalabalık yerlerde buluşabilirsiniz ama sakın arabasına bineyim, beni eve bırakmasına müsade edeyim falan deme. bir çay, kahve için ayrılın. kadın olmak zor maalesef. nerde, ne zaman başına ne geleceği belli olmuyor ve hep kadın suçlanıyor mağdur olmasına rağmen.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDün koca 3 senenin ardından ilk defa buluştum. Buluştuğum anda 2 seneyi kafamdan sildim unuttum onu. Sanaldan tanışmak çok sıkıntılı tipi, beden dili , hareketleri.. Tip beklediğimden az farklıydı ama pek önemli değil o. Beden dili, hareketleri soğuttu. Sanalda aslan kesiliyordu yan masada ki bir çift bize güldü hatta. İlk defa birisi iile buluştum onda da pişman oldum çokta sevmiştim
26 Yorumla- 1 yıl
Yan masadakiler neden güldu ki?
Cevap sahibi1 yıl@TekAşkBeşiktaş konuşmayı beceremedi çünkü çocuk ve çok resmi garip konuştu. İlk buluşmamız olduğu belliydi
- 1 yıl
Hmm anladim. Şansızlik olmuş senin icin geçmiş olsun.
- 1 yıl
yaşlar kaçtı
Cevap sahibi1 yılNerden sordun tanıdık mıyım
- 1 yıl
yo öylesine sordum merak ettim sadece
- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yılBenim mantıklı bulduğum bir şey değil, insanlara kolay güven olmuyor, kimin ne yapacağı belli olmuyor, onun için sanalda tek tabanca gezinmekten yanayım,
burada arkadaşım da yok ya da arkadaş olmaya çalışmıyorum kimseyle...30 Yorumla Nasıl güvene biliyorsunuz insan bazen yanındaki insana güvenmekte zorluk çekerken siz sanaldan tanışıp buluşmaktan bahs ediyorsunuz hayret ediyorum açıkçası
40 YorumlaDevir teknoloji devri zaten çoğu kişi sosyal medyadan tanışıyor onlar da kendimiz gibi insan. Güvenmek daha zor olabilir başkasının resmini kullanma, kendini başka biri gibi gösterme gibi sorunlar olabilir dikkat etmek gerekiyor
20 Yorumla
1 yılniye mantıklı olmasın ya da her şeyde mantık aramak mantıklı mı sizce? eğer insan ise kafa yapısı aynı ise size karşı merhametli, sevecen ve İlgili ise aşık bile olunur.
not: yaşanıldı 2 sefer.20 Yorumla
1 yılArtık Normalde günlük yaşantımızda insanlar birbirleriyle tanışmaya korkar oldu Hiç değilse sanalda birbirini tanıyorsun nedir ne değildir neyin nesidir soru cevap şeklinde tanıştıktan sonra tanışmak çok daha iyi oluyor benim fikrimce
00 Yorumla
1 yılKalabalık mekanlarda buluş sanaldan bir insanla buluşmak o kadar sıkıntı değil de o insanla ilişki devam ettirmek sıkıntı bence hele de uzak mesafe ilişkisiyle bence hiç buluşmadan bitir gerçek kişiliklerini saklıyorlar çünkü
00 YorumlaBence hiç buluşma olur diyenler saçma konuşuyor sanaldaki bi olayı gerçeğe taşımak çok saçma ne işin var sanal sanalda gerçek gerçekte kalmalı ki başına ne geleceği belli değil internetteki lerin hiç birine güven olmaz
00 Yorumla
1 yılHiç mantıklı değil. Ya tipi fotolardaki gibi çıkmaz ya da aradaki uyuşma sanalda olduğu gibi çıkmaz. Klavye sosyal medya dünyasında bi insanın istediği insan gibi görünmesi inandirması cok kolay işler reele çevrilince büyük hayal kırıklığı olabilir.
00 YorumlaRuhunu ve mizah zekâsını tanıdıktan sonra tecrübemi test etmeyi çok isterdim...
Ama hatunlar biraz çekingen haklı olarak...
Çünkü onlarında bir kötü yaşanmış tecrübeleri var...
O yüzden saygı duyarım!!!00 Yorumla
1 yılBen buluştum ama ne kadar güvendiğine göre değişiyor daha önce sanaldan tanıştığım başka insanlarda oldu ama hiçbirine tam güvenmedim ta ki şu an ki sevgilim dışında hatta geldiğinde beraber kalmıştık dediği her şeyin doğru olduğuna emin ol hislerine güven onlar sana doğruyu söyler ufacık bir şüphe bile varsa buluşma
10 YorumlaSanal zaten biz değil miyiz? Sen güvenilmez biri misin mesela? Ben mesela güvenilir biriyim kimseye zarar vermem. Benim gibi iyi insanlar da vardır diye düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılTanıştığınız kişi mantıklı ve düzgün birisi ise neden olmasın burada ki veya diğer sosyal medya da olanlar da sizin benim gibi insanlar sonuçta Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
10 Yorumla
1 yılben gorustum 4 yillik arkadasimdi kendisi
cok da canım kac kere tartisip durduk 4 yil boyunca hakkindaki bazi seyleri yanlis biliyormusum ve cok taklitci kiskanc bi insandi
surekli benim fotografimi gizlice cekmeye calisiyordu
onden yurusem bile!!! ve kendisi de kiz.
en sonunda yine konusmayi kestik
sahsen kisiyi iyi tanimak gerekiyor fakat sanaldaki kimse dusundugumuz gibi degilmis.12 Yorumla- 1 yıl
surekli yaptigim seyleri giydigim tarzi taklit etmeye calisiyordu boyle dusunuyorum daha kotusunu dusunmek istemem
dedigim gibi cok kiskanc bi insan
1 yılEşimle yaklaşık 1 buçuk yıl sanaldan hiç görüşmeden konuştuk ilk görüşümüz aile ile oldu 😂 şu an 2yıllık evliyiz çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama bana soracak olursan halka açık yerde bir restoran veya cafe de görüşmeni tercih ederim.:) iyi şanslar dilerim şimdiden:))
15 Yorumla- 1 yıl
Farklı şehir zaten hep görüntü üzerinden görüştük😌
- 1 yıl
Teşekkür ederim ☺️ Rabbim en doğru insanla karşılaştırsın bütün kızları kadınları💖
1 yılHayıırrrrr sakın haa ben biriyle görüşmüştüm adam üzerime atlatacaktı kendimi güvenli alana zor attım üstelik bakirym çok riskli kimseye güvenilmiyor ilk ve sondu o riski kendim gibi insan için asla bir daha almam sende alma her yol var insanlar da git kursa bir eğitime spora yazıl oralardan arkadaş edin en azından kaydı kuydu , bir sorun yaşarsan illaki şahidin olur
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılPek değil ama güveniyorsanız ve uzun süreli konuşma halindeyseniz o kişi sizi tedirgin etmiyorsa işte buluşursam bir şey yapar mı diye düşünmüyorsanız buluşabilirsiniz.
00 Yorumla
1 yılvalla ben evlenmiştim ne fark eder sanal reel zaten buluşmazsan reele dönüşemez nerde kimi tanıyacan şimdi sokakta kimse kimseye güvenmiyor konuşmuyor yanlış anlaşılıyorsun vs vs
00 Yorumla
1 yılTabiki mantıklı. Cesur ol. Hayatindaki doğru kişi nin nereden karşına çıkacağını bilemezsin. Ya onunla devam edeceksin ya da ona yol vereceksin. Seni sonuca daha hızlı götürecek olam face to face tir. Astrolojiyi öğren ama. Biraz barbaros kozan izle. Olur mu olmaz mi daha net anlarsın
00 Yorumla
1 yılyani sanaldakıde insan tanıdıgın insanda insan neticede ic dünyasını kimsenin bilemessin korkuyosan güvenemiyosan kalabalık bi yerde bulus tanıs
00 YorumlaBundan tam 24 yıl önce tanıştık ve buluştuk. 7 sene sonra evlendik, 2 oğlumuz var şimdi 16 ve 13 yaşında... Ama devir çok değişti referans olmaz bizim ilişkimiz muhtmelen
00 Yorumla
1 yıl
Sanal dünyadan gerçeğe adım atmak cesaret ister, ama bazen en güzel ilişkiler böyle başlar! Güvenliğinizi ön planda tutarak ve sağduyunuzu kullanarak, heyecan verici yeni bir maceraya atılabilirsiniz. İçgüdülerinize güvenin, gerekli önlemleri alın ve kim bilir, belki de harika bir deneyim sizi bekliyor olabilir. Hayat sürprizlerle dolu, neden bir şans vermeyesiniz ki?00 Yorumla
1 yılÖnce tanımaya çalış. Ancak niyetinin ne olacağını kestiremezsin. Her zaman temkinli ol. Kim bilir belki bir sürü suç dosyası olan biri bile olabilir. O yüzden herkese hemen güvenme.
00 YorumlaBenim arkadaşım sanaldan konuştuğu biri ile buluşmuş ve vakit geçirmişti. Ama biz ister istemez endislendik tabi kızdan canlı konum istedik nereye gidiyorlar napiyorlar diye. Sonuç olarak güvenmek kolay bir şey değil o bunu yaptı ama ben yapmazdım açıkçası.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılHayır. Ben erkek olduğum halde sanaldan kimseyle buluşmadım. Sanaldan biriyle buluşmak için sağlam güven lazım.
10 Yorumla
1 yılSonuçta karşıdaki sanal değil reel bir kişi konuşmalarından karakterini az çok çözdünse gidip kalabalık bir yerde buluşabilirsin
10 Yorumla
1 yılAy yok çok iyi tanımadan buluşmayın 😂 size tavsiyemdir. Sonra kendi beyninize savaş açıyorsunuz sjfkskdk
13 Yorumla- 1 yıl
Tecrübemi konuşuyo 😃
- 1 yıl
@ChristianGray aynen 🤣
- 1 yıl
😄
1 yılBilmiyorum iyi tanımak lazım çok konuşmak lazım emin değilim
20 Yorumla
1 yılAdli sicil belgesi vs gördükten sonra görüşebilirim birde işinde gücünde ise😂😂
03 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Ciddiyim birde nüfus kaydı 😀
- 1 yıl
İşine gelirse 😂
1 yılGüvenlik önlemlerini aldıktan sonra heyecan verici. Tinder da tanıştığım bir kadınla reelde görüşmüştüm. 4 ay kadarda ilişkim oldu.
00 Yorumla
1 yılYani başın belaya girebilir net bişey diyemem ama iyi insan mutlaka varda zor bulursun burdan bayan dikkatli ol yinede
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılAksini düşündürecek biri olduğu sürece sonuç belli zaten.
Kasmaya gerek yok.
Herkesi aynı kefeye koymam hiç bir zaman.00 Yorumla
1 yılBurdan tanıştık. 1.5 senedir beraberiz @S1F1R-B1R ile. Aşkın nerden geleceği belli olmaz. O güven sağlandıysa buluşmanızda bi sakınca yok
00 Yorumlaben oyundan tanısıp bulusmustum fksldldl ve Şu an 1.5 yıldır sevgiliyiz. o güveni sağlandıktan sonra bulusulabilir
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılSokakta ya da herhangi fiziki bir ortamda tanışma diye bir şey kalmadı ki artık, herkes online.
00 Yorumla
1 yılTanıştın heyecan duydun macera seni bekliyor mantık bunun neresinde? Herkesin mutlu olmaya ihtiyacı vardır !
00 Yorumla
1 yılHerkes aynı değil, şansını dene.
Dışarda yürüyen binlerce tehlikeli insan var.
Sanaldan diye kötü mü olacak.00 YorumlaSanaldan tanıştığın kişiye ve senin o kişiden beklentine göre değişir yani güven olması ve düşünce biçminin uyumu çok önemli
00 YorumlaNe kadar tanıdığına bağlı tabi sana verdiği güvene. toplum içinde bir buluşma olursa daha mantıklı olur
00 YorumlaDate olabilir arkadaşlarım var buluşmadan önce söylüyom beni 30dkkda bir arayın diye aksi bir durumda arayıp kurtarıyorlar
00 Yorumla
1 yılHayır kişiler reelde buluşmadan ne olduklarını göstermiyo sapık mı deli mi belli olmuyo ben bulunmaması taraftarıyım
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. Günümüzde çok erken buluşma oluyor. Bence en az iki yıl
10 YorumlaGüvenmek lazım. Çok riskli. Her insana güven olmaz maalesef.
10 Yorumla
1 yılBuluştum 3 kişiyle. Reeldakilerden bir farkları yok leş insanlar
10 Yorumla
1 yılNe olur ne olmaz fazla yüce sorgulayın hocam dikkat edin
10 YorumlaHayır, sana sanalda anlattığı ile gerçek hali uyuşmayabilir. Yani tehlikeli olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok buluştum ama şöyle 1 ay filan konuşma oluyor zaten bu zamanda çoğu öyle sokakta gördüğün biri ile tanışmaya kalksan selam desen sapık tecavüzcü zannederler
10 YorumlaIyi bir stalk kalabalık bir ortamda buluşma 0 sorun
11 Yorumla- 1 yıl
Avm iyidir
- Devamını Gör (255)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım