AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Sanaldan geçen yıl birisi ile karşılaştıö şuanda kendisi müstakbel eşim 🥰🩵
Allah evliliğinizi daim eylesin.
Pek değil. En azından en az 1 ay süre geçsin derim ben
amaç uzun süreli ilişki ise istediğiniz olmayabilir, bunu göze alarak gidebilirsiniz
Asla değil ipini koparan burada
Burdan biri değilki Instagramdan , ben ders taktikleri için yazmıştım sonra baya konuştuk işte
10 kilisenin fazla kişi ile buluştum sıkıntı olmadı ama kişilik önemli
Sonra toplanırsınız bir köşede..
''Kadına uzanan eller kırılsın'' diye..
iki kişiyle buluştum
biriyle iletişimim yok
biriyle hala konuşuyoruz
İlk buluşma kalabalık ortamda olmalı güvenlik açısından herkes sanaldan tanışıyor artık
Buluşursun. Buluşacak kadar güveniyorsan. Ben KS'den 2-3 kişiyle görüştüm.
Ben buluştum, onemli olan güven veren biri olması
Güvendiğin biriyse buluş. Zombi değil ya sonuçta. O da insan😄
Kalabalik mekanlar da bulusun dolaşın aracina binmeyin malum devir cok kötü. Zamanla zaten tanirsiniz heralde nasil biri oldugunu
Guvenirsen iyice tanimissan neden olmasin ki sanaldan da güzel arkadasliklar dostluklar olabiliyor
Bir söz var beyde bulunmayan elde bulunur. Sanala girmeyen insan mı kaldı be!
Cevrendeyse o kişi olur ama dünyanın öbür ucundaysa olmaz.
Sanaldan belli bir seviyeye gelip sonra yüz yüze görüşmeler fayda var
Neden olmasın insan sonuçta canavar değil ya ben iki kişiyle buluştum gayette güzeldi her şey
Bir süre sohbet edildikten sonra konuşmanın akıbeti için buluşulmalı
Tam anlamıyla kim olduğu hayatını öğrenmeden yapma bunu
Mantıklı tabi ama karsındaki kişiye ilk güvencen yani direk güven vermesi lazım sana
Neden mantıklı olmasın ki. İyice sohbet edip, ölçüp biçtikten sonra buluşulur
Başka nereden olacak gidip kızın yanına konuşsan sapık damgası yersin burası Türkiye
Devir çok bozuldu insanların ne karakterde oldukları belli değil dikkatli olmanda fayda var bir süre mesajlaşman görüntülü veya sesli görüşmen daha mantıklı daha sonra emin olduktan sonra kalabalık bir ortamda görüşmen daha iyi olur ama yüz yüze görüşürken de dikkat etmen gereken noktalar var
Şahşi fikrim göze haram girmesinin kolaylaşması ve namaz kılmayanlarla evlenilmesi gibi geliyor bana.
Fikrinize saygı duyuyorum fakat namaz veya başka bir ibadet şekli insanların kendi isteği doğrultusunda gerçekleşen bişey tabiki inancımız var ama kisileride bu namaz kılmıyor evlenilmez ya da namaz kılıyor evlenir diye ayırt etmek yanlış olur para ile imanın kimde olduğunu asla bilemeyiz
insanları ne kadar iyi tanıyabildiğine göre değişir.
Güven oluşur sa neden olmasın çünkü sonuçta insanız
Buluşup değerlendirirsin olmazsa ayrılırsın ne olacak
Çok mantıklı dayı bile çıkabilir şansına hemen buluşmalisin
😂😂
çok saçma karşına yaş farkı yüksek olan biri çıkabilir beklemediğin biri çıkabilir
Yo saçma değil güvenmeden buluşmazsın zatn
Güvenilir biri olduğuna emin olduktan sonra olabilir
Mantıklı değil ya
Yani güven varsa olur da bende düşünmüştüm güveniyordum nasip olmadı iyi ki de olmamış ayrıldım
dikkat ettiğin sürece bi sorun olmaz, ilk etapta aynı evde bulunma gibi şeyleri yapmazsan sıkıntı olmaz
Mantıklı ama ortak alanda ve kabalik ortamda buluşman dogrudur. Ayrıca evine gidemezsin, arabasına binemezsin vs. vs.
Fikirleriniz uyuşuyor ise buluşup birbirinizi tanıyabilirsiniz.
Ben buluştum ve uzun süredir devam ediyoruz. Buradakilerde insan farklı birileri gibi olan varsa da gerçek insan olanda var.
Ben buluştum mantıklı değilmiş, buluşmayın tabi herkes aynı çıkacak değildir de biraz korkmalı, temkinli olmalısınız çünkü ne olacağı belli olmuyor.
Cesaret ister güven ister ki seven insan kendini adamışsa hiç korkmayın. Ben adadım ama maddi durumdan ötürü ilerisi gelmez dedim
asla güvenme bu şekilde tanıdığım biri kaçırıldı. sanaldan yaptığı sevgilisi kızı kaçırdı zorla.
Yuh
@kullaniciadimesma hemde silah zoruyla. kızla sanaldan konuş konuş bütün ayrıntılarıyla öğrenmiş çalıştığı yere gidip yolda zorla arabaya atıp kaçırmış. polisler zor yakaladı ama hiçbir ceza bile almadı. şimdi kızı tehdit ediyor üstüne. bunları bil bu ülkenin polisine bile güvenme.
İlk önce onu iyi tanımalısın! Bi süre zarfından sonra, toplu yerler de buluşulabilir.. ör: çay bahçesi, kafe, toplu alanlar v. s gibi. Kesinlikle baş başa kalınabilir yerlerde bulunmayın ve arabasına binmek gibi bir hata yapmayın.!
Sevgiler..
Eskiden hızlıydım internette çok kız tavlardım çok kez davet ederlerdi ama gitmezdim bu da ayrı bi psikopatlık 😀😀
Nasibin nereden gelecegi belli olmaz. Lakin karakter, ahlak, edep vb. Yetilere sahip olmayan asalakları seçen kendi gibi ahmak vasıfsız seçmiş olur. Çünkü boy postan önce bunların önemli olduğunu akıllı olan bilir vesselam.
Tıpış tıpış akılsızlığın sonucuna katlanır.
Yani herkes kötü olacak diye birsey yok ama çoğu zaman işte kötü insanlar olabiliyor.
Eğer uzun süredir görüşüyorsaniz ve güven birazcik varsa ozman olur
Ama ortalik bi yerde mesela avm gibi yer
Ve ben yanımda birini götürürüm
Bu siteden 3 kızla buluştum hatta 2 kızı da ben bşr araya getirdim. Mantıklımı sorusuna gelecek olursak o kişinin karakterine göre değişir.
Bence mantıklı ama şu şekilde mantıklı iyice tanışırsın öyle buluşursun bugün tanışıp yarın buluşmazsın mantıklı olan budur ama biriyle yüz yüze görüşmeden de bir yerlere varamazsın bence şans vermelisin:)
Dışarıda bir kahve içmenin kime ne zararı olabilirki eğer kafa yapıları uyuşuyorsa😉 ama tabi tanımak lazım az çok
Bence mantıksız zaten yanımız daki insanlara guvenemiyoruz sanaldan güvenip evlenmek çok zor ama bi kaç kişi mutlu oluyo sonunda şans meselesi Allah iyi insanlar la karşılaştırsın
Buluşmak için yaşadığı şehire gittim asker yolu bekledim şu an 1 yıllık ilişkimiz var
Vay be şaka gibi:)
Neden
Nedeni belli değil mi sence burada mi tanıştınız
Allah evliliğinizi daim eylesin.
burada tanışmadım istagramdan tanıştık
Sana mı yazdı dm den?
Tanımadan
Evet dm den 4 ay arkadaş olarak konuştuk 4 aydan sonra buluştuk sonra askere gitti
Allah razı olsun. Allah evliliğinizi daim eylesin.
Yaşlariniz kac?
Teşekkür ederim
Ben 23 eşim 24
Eşin mi evlendiniz mi?
Evet 1 yıldır evliyiz
Ne güzel tebrik ederim 😊 kardeşim
burada tanışmıştım 2018 de 2 yıllık ilişkimiz oldu 2020 başında ayrılmıştık ama güzeldi bana yaşattığı duygular için minnettarım.
Değil sanalda konuştuğunla yani gördüğün kişiyle gerçekte gördüğün kişi bir olmayabilir dikkat et.
Buluştum sevgiliyiz aileler tanışmak üzere bir seneyi devirdik
Güvenilirse evet. Tam 8 yıllık sanal dostum var. Hiç görüşmedik. Ama bana gerçekteki arkadaşlarımdan daha çok faydaları dokundu. Yani için rahat olsun.
Değil kardeşim denendi onaylandı. İlla buluşcaksan aradan bir ay falan geçsin
Sanaldan konuşup da buluşmayan da mantık ne arar
Konuşmanin amacı zaten buluşmak ve ilerisine gitmek
Sohbet et, tanı, buluş ve ne yapmak istersen onu yap
Mantıksız olan ne sonuçta sanalda güven verdiyse Bi cafede oturup çay içmenin ne sakıncası olabilir bakdın hoduk çıktı yol verirsin belki ruh okuzun nereden bilebilirsin 😂😂😂🤗
Sırf buluşmuyorum diye adam konuşmayı kesti neden insanları zor'a sokuyorsunuz anlamıyorum
Buluşma düşüncen yoksa neden başlattın sen de
Buralara kadar gideceğini bilemedim
Hmmm
İlk konuşmayi ben başlatmadim ve sürekli devam ettiren de o oldu sonrada ona bağlandım bir cahillik yaptım işte... ama buluşamam sence ne yapmalıyım? Yaklaşık bir aydır mesaj yazmadı
Ben mi mesaj yazsam? Yarın da doğum günüm
Bence mantıklı değil, gerçek hayatta görüp tanıştığın insanla buluşmak, bana göre çok daha mantıklı geliyor. Boşuna dememişler, sanal ortamın, yalan dünyası.
Güven oluşumu sonrasında olabilir bence bir sıkıntı yok
Yani bi en az 3-4 ay geçsin görüntülü konusulsun güvenilsin öyle. Yoksa sonu hüsran ile sonuclanabilir
Tanıştım hemde 2 yıl sonra çok farklı bir duygu özellikle buluşma imkanı çok yokken buluşmak unutulmaz bir şey şahsen onu hiç bir zaman unutmayacağım
Sonuç noldu
Sonuç?
Ben yaşadığım şehire 2 hafta önce döndüm işte daha yeni oldu bu konuştuk baya çünkü onun için kıymetliyim gelecek kurulacak bir insanım ama işte onun aklı hala eğlence gezmek ve daha yeni üniversiteye geçti beni erkenden kaybetmek istemiyor. Bir kaç gün önce bana çok vakit ayırmıyorsun diye çok sinirlendim beni asla umursamadı konuşmuyoruz ama yazar illa benim sınav senem diyede sevgili olmak istemedi kendiside biraz sorumsuz böyle olması şu an iyi
Asıl cevabı vermemişim agahahha çok güzel geçti 5 kere falan buluştuk zaten birbirimizi yakından tanıyorduk her halimizi seviyorduk o yüzden çok güzeldi ve unutulmaz
Yaniiii 🤣 nesiniz onu söylesene🤣🤣🤣🤣
Bilmiyorum ki sevgili gibi konuştuk ama sevgili olmadık ama çokta samimi değildik hiç bişe gibi bişe bende çözemedim birbirimizi beklemeye karar verdik
@hayatımıseviyorumya seni tanımadan dm den mi sana yazdı?
Yok snapten rastgele ekledi hatta aylarca snaplerini açmadığım bir çocuktu hiç fark etmemiştim bile 🥹
@hayatımıseviyorumya Allah evliliğinizi daim eylesin.
Konuştuğun kişi anladığım kadarıyla ergen yani üniversite ye de yeni başladıysa üniversite ortamı çok başkadır.
Yani seninle olup o ortamı kaçırmak istemez o yüzden o üniversite ortamini yaşadıktan sonra sana gelecektir.
Yani o ortama girip yaşayıp sana geri dönecek birini kabul etmende senin gururunu karakterini belki eder
Evet bende öyle olduğunu anladım zaten gelecekte iyi yerlere geldiğim zaman daha daha iyileri karşıma çıkar o yüzden ne hali varsa görsün ben onun için maddi manevi fedakarlıklar yaptım ilerde kendisi kaybeder
Öyle zaten bunun farkına varman güzel kendin için yani
Tabi ki illaki karşına daha iyilwri de çıkabilir daha kötüleri de iyiyi kötüyü seçecek sensin.
Onu unutamayacağım demiştin ilk cevabında sende Bi belirsizlik var galiba şimdi de ne hali varsa görsün diyorsun.
Sen bu birey aşık mi oldun :)
Maddi manevi derken?
Ya evet zaten unutmayacağım benim için çok güzel bir anı oldu onun yaşadığı şehirde çok az bir süre kaldım para harcadım ettim hediye aldım maddi olarak bu manevi olarak annesinden görmediği ilgiyi sevgiyi verdim ama lafını yapmıyorum aşık mıyım bilmiyorum ama hiç güvenmiyorum her an her şeyi bekliyorum zaten onun uzun zamandır unutamadığı vardı sanırım hala onu düşünüyor. Onu düşünsemde saldım zaten sınav senem mümkünse oda uzak dursun zaten işine gelir
Çok güzel ani mi bence senin için kötü ve unutamayacağım bir anı baksana onun şehrinde kalmışsın o kadar para harcamışsın hediye almışsın maddi olarak Yani insan hiç güvenmediği birine bu kadar ilgi alaka Maddi manevi destek Sen de demek ki duygusal bir boşluktasın ki ondan Medet umuyorsun işte beni sevsin Bana ilgi göstersin değer versin diye ona bu kadar maddi manevi masraf yapmışsın ama karşılığını bulamamışsın baksana onun hala eski sevgilisini düşünüyormuş Yani sen boşuna kürek çekiyorsun Bak sen duygusal bir boşluktasın daha fazla onunla vakit kaybetmem yani üzülen sen olacaksın o başkasını Seviyor zaten üniversite hayatı yaşayacak O ortamlar falan filan kendine Yazık Edersin o defteri kapat hala İşine gelirse diyorsun ya sen cidden kendini bile bile ateşe atıyorsun.
Bauarax merak ettim yaşlariniz kaç?
Ya sanırım onun uzakta olması ve onu kolay elde edememem bana cazip geldi o 05 li ben 07liyim
Eğer kafa yapınız uyuyorsa ve birbirinize davranışınız üst düzeyse. Buluşacağın kişinin sana herhangi bir zarar vermeyeceğinden eminsen. Kendi isteklerini değil de senin istek ve düşüncelerini ön plan da tutuyorsa elbette ki buluşursun.
Mantikli ama kalabalik ve elit bir ortam 2. Bulusma normal bir mekanda normal mekanda birini daha iyi tanirsin