İnternet & Teknoloji Arkadaşlar kocam Telegram ı ben evde yokken yüklüyor ben varken siliyor şüphelendim o uyuyor yukledım bi kadını aaa diye eklemiş? İlay29 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben şimdi napim sildim tekrar yerine koydum telefonu çok üzüldüm Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar geçen sormuştumya Telegram la ilgili soru hala bişey yapamadım Arkadaşlar kocam Telegram ı ben evde yokken yüklüyor ben varken siliyor şüphelendim o uyuyor yukledım bi kadını aaa diye eklemiş? Cevapla Telefon Soruları Kadın Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
elifamagülmeyen Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Telefonu sok ağzına aa diye kaydediyor mu bir daha arsız 1 7 Yorumla İlay29 1 yıl Birde bana saçlarını sarı yapsana diyor kadın sarı saçlı elim ayağım titriyor Yorumla elifamagülmeyen 1 yıl Aşkım zor ya ama belli etme, kanıtlar topla hiç çaktırma Yorumla İlay29 1 yıl Telegramda profile ikimizi koydum napim ben şimdi Yorumla elifamagülmeyen 1 yıl Hayır yapma, bırak kocan rahat davransın. Hiçbir şeyden haberin yokmuş gibi davran. Kadınla konuşmalarını yakalamaya çalış. Ve ss alıp sakla Yorumla İlay29 1 yıl Uyuyor korkarak aldım zaten telefonu napıcam ben şimdi hiç bişe yok gibimi yapım nasıl olcak Yorumla İlay29 1 yıl Silmi diyorsun Yorumla elifamagülmeyen 1 yıl Eveet Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% 1 yıl merhaba geçmiş olsun ne yaptın dunden berli gelişme var mi 0 0 Yorumla
Seyga Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 40% 1 yıl Aç telegrami al al ekran görüntüsünu at kendine sabah sor hesabını taviz tavizi doğurur 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 756 cevap paylaştı. Ağzının üstüne terlikle vur 🤣 1 0 Yorumla
metinn6 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun 1 3 Yorumla metinn6 1 yıl Ne uğraşıyorsun ya ver uyku ilacını al telefonu Yorumla İlay29 1 yıl Korkuyorum haklıyken haksız eder beni Yorumla metinn6 1 yıl Telefonu aldığın gibi geri koyarsan bişey anlamaz için geçmiş hayatım moduna girersin Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Daha önce aldatmışmıydı? 0 8 Yorumla İlay29 1 yıl Bilmem belki gördüğüm bu Yorumla Dance_with_Devotion 1 yıl Siz severek mi evlendiniz? Yorumla İlay29 1 yıl Evet Yorumla Dance_with_Devotion 1 yıl Ama gördüğüm kadarıyla bu ilişkiyi sen ayakta tutmak için çabalıyor gibisin. Kocanın senden bir şikayeti mi var? Yorumla İlay29 1 yıl O herşeyden şikayetçi evet ben ayakta tutuyorum doğru Yorumla Dance_with_Devotion 1 yıl Peki neden? Madem o istemiyor artık boşanın. Bu evliliğin devam etmesi neden bu kadar önemli? Yorumla İlay29 1 yıl Yoo ben kimseyi zorla tutmuyorum Yorumla Dance_with_Devotion 1 yıl Ama senin kadar çabalamaması anormal bir durum değil mi? Ayrıca senden gizli işler çeviriyor Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 1 yıl Bir şey yapmaya çalışıyor beceremiyorda 0 5 Yorumla İlay29 1 yıl Ne yapım sorımmı Yorumla Arifde38 1 yıl Sor bakalım ne diyecek Yorumla İlay29 1 yıl Profil fotoğrafını ikimizi koydum Yorumla Arifde38 1 yıl Güzel en güzelini yapmışsın Yorumla İlay29 1 yıl Anlar tekrar yukleyince Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Yazaydın kadına ne diyecekti 0 2 Yorumla İlay29 1 yıl Aklıma geldi ama korktum ne yazım bilemedim Yorumla omurcancan 1 yıl Eşin gibi yazaydın Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Konistugu vardirr 0 13 Yorumla İlay29 1 yıl Mj yoktu silmiştir Yorumla 34fnry 1 yıl Silmistirr parali sohbet edenler falan oluyorr oyle takiliyodurr Yorumla İlay29 1 yıl Nasıl teleğramdamı Yorumla 34fnry 1 yıl Evett Yorumla İlay29 1 yıl Nasıl oluyor nerden bakılıyor Yorumla 34fnry 1 yıl Yani soylee isim olarakk eklemistirr onu konustugunu konusup siliyosur Yorumla İlay29 1 yıl Peki nerden buluyor Yorumla 34fnry 1 yıl Bilmem nerdn buldugunu ama tegramdan da bulmis olabilir Yorumla İlay29 1 yıl Ben bakıyorum yokki telegramda öyle bir şey Yorumla 34fnry 1 yıl Senin var mı telehramin Yorumla 34fnry 1 yıl Goremezsinn ki o isim olarak aratip konusup siliyodur tekrarr Yorumla İlay29 1 yıl Bunu bilmiyordum gerçekten Yorumla İlay29 1 yıl Haklısın Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. Kadına yazsaydın ya 0 7 Yorumla İlay29 1 yıl Uyuyor kalkar diye korktum Yorumla uusluu 1 yıl Bu saatte neden kalksın Yorumla İlay29 1 yıl Bilmem korktum işte napim Yorumla uusluu 1 yıl Nasıl şüphelendin sen Yorumla İlay29 1 yıl Telegram ben yokken yüklüyor ben eve gelince siliyor Yorumla İlay29 1 yıl Aklıma geldi ama bişey yazmaz sonra yazar diye korktum Yorumla uusluu 1 yıl Telegram yüklediğinin bildirimi mi geliyor sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Telefonu sok ağzına aa diye kaydediyor mu bir daha arsız
Birde bana saçlarını sarı yapsana diyor kadın sarı saçlı elim ayağım titriyor
Aşkım zor ya ama belli etme, kanıtlar topla hiç çaktırma
Telegramda profile ikimizi koydum napim ben şimdi
Hayır yapma, bırak kocan rahat davransın. Hiçbir şeyden haberin yokmuş gibi davran. Kadınla konuşmalarını yakalamaya çalış. Ve ss alıp sakla
Uyuyor korkarak aldım zaten telefonu napıcam ben şimdi hiç bişe yok gibimi yapım nasıl olcak
Silmi diyorsun
Eveet
merhaba geçmiş olsun ne yaptın dunden berli gelişme var mi
Aç telegrami al al ekran görüntüsünu at kendine sabah sor hesabını taviz tavizi doğurur
Ağzının üstüne terlikle vur 🤣
Geçmiş olsun
Ne uğraşıyorsun ya ver uyku ilacını al telefonu
Korkuyorum haklıyken haksız eder beni
Telefonu aldığın gibi geri koyarsan bişey anlamaz için geçmiş hayatım moduna girersin
Daha önce aldatmışmıydı?
Bilmem belki gördüğüm bu
Siz severek mi evlendiniz?
Evet
Ama gördüğüm kadarıyla bu ilişkiyi sen ayakta tutmak için çabalıyor gibisin. Kocanın senden bir şikayeti mi var?
O herşeyden şikayetçi evet ben ayakta tutuyorum doğru
Peki neden? Madem o istemiyor artık boşanın. Bu evliliğin devam etmesi neden bu kadar önemli?
Yoo ben kimseyi zorla tutmuyorum
Ama senin kadar çabalamaması anormal bir durum değil mi? Ayrıca senden gizli işler çeviriyor
Bir şey yapmaya çalışıyor beceremiyorda
Ne yapım sorımmı
Sor bakalım ne diyecek
Profil fotoğrafını ikimizi koydum
Güzel en güzelini yapmışsın
Anlar tekrar yukleyince
Kesin aldatıyor mu yani?
Merhabalar
Yeni evli misin
Yazaydın kadına ne diyecekti
Aklıma geldi ama korktum ne yazım bilemedim
Eşin gibi yazaydın