Eski sevgilim benimle takipleşiyor. Ben de çıkarmadım yine ergen falan demesin diye. Çıkarmam gerekiyor biliyorum ama cesaret lazım dhbdhdhdbd beni cesaretlendirin
Iste onu düşünüyorum ve açıkçası ben eski sevgilimle takiplesecek kadar geniş birisi değilim o yüzden kendime de yakıştıramıyorum bu durumu. Bir an önce her yerden çıkarıcam
Yok aklımda bir şüphe yok. Onu artık sevmiyorum. şu an kafamı karıştıran tek mevzu ne zaman takipten çıkacağım yarin bir gün hikaye atayim da gördüğünde çıkarayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben eski sevgilimi engellerim direk.
Saçmala cikart gitsin ne dediğinin ne önemi var yeni sulara yelken aç o artık sıradan biri
Evet artık sıradan birisi ama ne bileyim içimdeki ses de diyor ki en iyi en mutlu hallerini göster öyle çıkart
Öyle yap daha mantıklı bende sana şunu sorayım ilişki yaptığında bu kim diye sorarsa ne cevap vereceksin
Iste onu düşünüyorum ve açıkçası ben eski sevgilimle takiplesecek kadar geniş birisi değilim o yüzden kendime de yakıştıramıyorum bu durumu. Bir an önce her yerden çıkarıcam
Bencede yapmalısın bisey sorcam anlatmak istediğin bisey var mı
Ne gibi?
Dertleşmek gibi
Ayrılık yaşamasının
Yok aklımda bir şüphe yok. Onu artık sevmiyorum. şu an kafamı karıştıran tek mevzu ne zaman takipten çıkacağım yarin bir gün hikaye atayim da gördüğünde çıkarayım.
Teşekkürler
Bu evet mi demek oluyor
Sizinle özelden konuşacak olsam buradan sohbet etmem beyefendi
Ağzını bozmadin teşekkür ederim ben teklif etmek istedim sadece haklısın
Bu arada az önce hikaye paylaştım anında gördü zaten direk çıkarttım instadan bi orada ekliydi zaten
En iyisini yapmsisin
Bu arada ben İbrahim tanıştığında memnun oldum isminizi sormadım
Öyle mi diyosun. Kendisini önemli biri gibi hissetmesin diye bilerek hikayemi gördükten sonra çıkarttım.
İsmim Umay ben de memnun oldum
En iyisini yapmışın hissetmez merak etme nasılsın hiat edeyim size
Umay ne kadar güzel bi isim ya
Kesin şeker gibi bi kizsindir
Valla çok hafiflemiş hissediyorum inşallah böyle de devam ederim.
Teşekkür ederim evet ismimi babam koymuş ben de çok seviyorum...
Ee şimdi planın ne
Devam eder sen şimdi başka şeylere odaklanmak gerekiyor
Valla planım hep belliydi. Kendi hayatıma odaklıyım tamamen. Yeni hobiler edinicem ve önüme bakıcam.
Umay cim bencede öyle yapmalısın nere kadar burdan konusacaz
Peki