Stalklamak yanisi. Sayılır diyenlere klima hediye jdjdjddj #Aşkİlişkileri

Stalklamak yanisi. Sayılır diyenlere klima hediye jdjdjddj #Aşkİlişkileri

Aldatmak tabii. ezik insanların işidir, hayat kısa olan olmuş artık bir şekilde yollarınız ayrılmış, artık önünüze bakmanız sizin açınızdan en iyisidir. Bazı kızlar bu konuda çok zeki, polis profili açıp eski sevgilisini izleyen kız gördüm 🤣
Ben çok safmışım valla kcjfjf
Yalnız değilsin 😀
Dudak tiryakisi gibi el tiryakisi falan elim şey'olmuş 😂 kırılsın o eli kötü bir haberim var ki bedduamın tuttuğu da oluyor. Eski erkek arkadaşım 15 kilo birden almış artı bi'de gözlük takmış yemin ederim hadım ederim adamı aseksüel yaparım 😄
Aldatma saylir tabiiki eski sevgili ile arkadaş kesinlikle kurulmaz ben takip ediyorum onun eski hesabını ama intikam için ona son bir koz koymak için ondan sonra takipten çıkardım zaten iliskimde yoktu
Sadakat dediğimiz şey biraz buralarda gizlidir! Kimseyle konuşmamak falan evet olmalı ama işin bir de bu boyutu var beyninin içinde sizi her gün aldatan biri ne kadar sadık olabilir!!
Cevap
23Cevap
Kesinlikle.. sevmiyor isen hala neden takip etme bakma nerde nasıl bilgisine sahip olma gereği duyar ki insan..
Senin sorunların benim sinirimi bozuyor😣
Evet aldatmaktır tabi ki de. sevgilisi varken neden eski sevgiliyi takip eder ki bir insan.. hala unutamadığı bir şeyler vardır. işim olmaz bitiririm sdjsdj
Aldatmanın dibidir, ihanetin gizli yüzüdür. Affi olmaz.
Tebrikler klima kazandınız kdkdkd
Benim için aldatmaktır. Zaten öyle kadınları hayatımda tutmam. Herkesin yolu önceliğine açık olsun
Exi olan 2. Eli almayıp aldatma olasılığını ortadan kaldırıyorum kile o batra hanım
Stalklanabilir gayette abartmayın aldatma diyerek sizde ajsjsjsjsjdjdj
Masum bi merak diyebiliriz... Benden sonra sürünüyormu diye... 😂 Ne var ne yok hayatında neler olmuş bitmiş ben yokken gibisinden kontrol amaçlı gelen tatmin olma dürtüsü...
Kesinlikle ama bazı karektersizler bunu anlamıyor
Eskiyle ne işleri olur, bende bunu anlamıyore
Askim işte cepte durusn istiyorlar bir duygusal boşluğun da onlara koşacaklar
Allah bildiği yapsın onları balım
Amin askim bzie denk gelmesin dee
Amin amin 🫶
Kesinlikle aldatmadır. Hissim olmayan birini stalklamam. Eski ilişkimi bitirmeden de yeni bir ilişkiye başlamam.
Önden klimayı alayım madem
Tebrikler jdjdjd
Yenisi varken eskisiyle işim olmaz
Adamsın 🫵🏼
Profil fotoğrafımız yine yakıyor ortalığı 😄
Teşekkürler efem 🌝
Rica ederim 🫠
Klimamı alıyım 😂
Hemen adres bilginize göre temin ediyoruz efem kkfkff
Allah nasip ederse 6 ay sonra ulaşır diye tahmin ediyorum hdhddhhd
Elbette
Bana arkadaş kalalım dedi ben de sevgilim olursa ona saygısızlık olur dedim hahahha konuşmayı da kestim gebersin şimdi
Aldatmak nedir biliyor musunuz? Aldatmak hayatında ki insandan gizli yaptığın her şeydir. Ona söylemediğin söyleyemediğin her şey aldatmaktır.
Eğer hala ona karşı bir şey hissediyorsan evet ama dalga geçmek içinse hayır bence yinede çıkart
Evet sayılır sonuçta olup bitmiş bişey her an gene olabilir gene bi elektriklenme
Aldatmak şekerim bugün profiline bakan yarın kardeşim bakar
Aldatmadir tabi ki eskide bırakamamış yeniye de saygısı yok demektir
''Sayılmaz'' diyenlerin sevgilisi dediğini görüyorsa dondurma ısmarlayalım ikisine de.
Aldatmak fiziksel bir şey değil duygusal aldatma da olabilir takip ettiğine göre aklı hâlâ ondadır
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir umrumda dahi olmaz
bence sayılır. hala ilgin olduğun anlamına gelir nedensiz takip olmaz. biten bitmişdir.
Yüzde yüz sayılır eski ile yediğin naneleri unutmuyor sun
Onu takip ediyorsun
Evet kesinlikle sayılır.
etmem ben oyle bir şey olamaz
Sayılmaz direk aldatmaktır skdhjd
Aldatmamı bılmem ama yenısıne buyuk saygısızlık
Aldatma degıldır ama kötü bir şey
Yok o el alışkanlığı veya hobidir.
Aldatmak değildir de onun benzeri gibi bir şey sanırım yani empati kuruyorum evlendim bağlandım neden takip edeyim ki
Sayılır.
Bilemedim
Sayılır
Sayılır konu tartışmaya kapalı
sayilir
Yok ama iyi bir şey değil.
Bunu kimse engelleyemez ki illa bakılır herhalde
Evet tabiki de sayılır.
sayılır tabi ki
Sayılmaz takıntı o
Bence sayılır
Tabiki