İnternet & Teknoloji Bla bla uygulaması nasıl arkadaşlar kullanan var mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İki kadınız başımıza bi iş gelmez demi 🤣 Güncellemeler1 yıl Muğladan İstanbul'a Bla bla uygulaması nasıl arkadaşlar kullanan var mi? Cevapla İş Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. belli olmaza insan faktörü olan her şeyde neyin ne olacağı belli olmaz siz yinede çok zorda kalmadıkça kullanmayın bence 0 30 Yorumla Soran 1 yıl Adli sicil belgesi mi istesem😂😂 Yorumla u tenedos 1 yıl babasının kızlık soyadını iste Yorumla Soran 1 yıl Senle de ciddi bir sey konuşulmuyor Yorumla u tenedos 1 yıl 😂 sen sanki çok ciddi bişi dedin Yorumla Soran 1 yıl Ciddi dedim 😞 Yorumla u tenedos 1 yıl ama emoji komikli emojiydi :( istesen ne olacak her seri katilın sicili bozuk değil Yorumla Soran 1 yıl İşte o emoji ironiydi 😭 Yorumla Soran 1 yıl İnş çalılıklara atılmayız asfhjk Yorumla u tenedos 1 yıl tamam ya ağlama benide ağlatacaksın Yorumla Soran 1 yıl Sizin burcunuz nedir Yorumla u tenedos 1 yıl ne borcu ya benim bir allaha can borcum asdfasfd Yorumla Soran 1 yıl Aslan kova ya da ikizler Yorumla u tenedos 1 yıl 3 üde değil kaldı 9 Yorumla Soran 1 yıl Koç? Yorumla u tenedos 1 yıl nooooyır Yorumla Soran 1 yıl İkizlerrrr😡 Yorumla Soran 1 yıl Başak bilemedim şafak afhj Yorumla u tenedos 1 yıl alla alla yengeç ulan yengeç Yorumla Soran 1 yıl Iykkk Yorumla Soran 1 yıl Yükselenin iyidir yengeç çünkü pasif Yorumla u tenedos 1 yıl ıykmı ıykkk mııı yengeçleri güçlendirme federasyonuna bildiriyorum bunu Yorumla Soran 1 yıl Gözümdeki bütün karizman bitti sfjll Yorumla u tenedos 1 yıl yükseleni nasıl öğreniyoruz Yorumla Soran 1 yıl Bildir yan yan yürüyerek bildir yengeç adgj Yorumla Soran 1 yıl Yardımcı olayım sdhk Yorumla u tenedos 1 yıl ahh gözündeki karizmanın gitmesi beni tarumar etti muhtemelen bi kaç güne ölürüm Yorumla Soran 1 yıl Valla bende tarumar ederim sdgh Yorumla u tenedos 1 yıl edebiletinin yüksek olduğunu az önce gördüm net Yorumla Soran 1 yıl Çok yüklenmeyeceğim yengeç olmak yeterince zor sghjk Yorumla u tenedos 1 yıl teşekkür ederim bi nebzede olsa rahatlattı Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% 1 yıl İki kadın o kişinin başına bişey getirmeyimde 🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Haha Yorumla Kalpdoktoru___ 1 yıl Gülmek yakısıyo size Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Ben genelde alıyorum denk geldiği zaman bişey olmadı şimdiye kadar gayet eğlenceli oldu hatta 🤔 ama yinede iyi karar verin 0 0 Yorumla
Emirhan0640 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Bir arkadaşım sürekli kullanıyor bi sıkıntı yaşamadı 0 0 Yorumla
AvBaranBey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Başınıza iş gelmesini istiyor gibisiniz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır uçak biletleri çok yüksek aktarmalı olunca bütçemizi zorluyor Yorumla AvBaranBey 1 yıl Neyse Yorumla Soran 1 yıl Noyso 😒 Yorumla AvBaranBey 1 yıl Jsjsj Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oooo yönlendirilmek ister misiniz 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yine de herkese güven olmaz otobüsle gelin Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 950 cevap paylaştı. o neymiş ya:) 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 504 cevap paylaştı. Nereden nereye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
belli olmaza insan faktörü olan her şeyde neyin ne olacağı belli olmaz siz yinede çok zorda kalmadıkça kullanmayın bence
Adli sicil belgesi mi istesem😂😂
babasının kızlık soyadını iste
Senle de ciddi bir sey konuşulmuyor
😂 sen sanki çok ciddi bişi dedin
Ciddi dedim 😞
ama emoji komikli emojiydi :( istesen ne olacak her seri katilın sicili bozuk değil
İşte o emoji ironiydi 😭
İnş çalılıklara atılmayız asfhjk
tamam ya ağlama benide ağlatacaksın
Sizin burcunuz nedir
ne borcu ya benim bir allaha can borcum asdfasfd
Aslan kova ya da ikizler
3 üde değil kaldı 9
Koç?
nooooyır
İkizlerrrr😡
Başak bilemedim şafak afhj
alla alla yengeç ulan yengeç
Iykkk
Yükselenin iyidir yengeç çünkü pasif
ıykmı ıykkk mııı yengeçleri güçlendirme federasyonuna bildiriyorum bunu
Gözümdeki bütün karizman bitti sfjll
yükseleni nasıl öğreniyoruz
Bildir yan yan yürüyerek bildir yengeç adgj
Yardımcı olayım sdhk
ahh gözündeki karizmanın gitmesi beni tarumar etti muhtemelen bi kaç güne ölürüm
Valla bende tarumar ederim sdgh
edebiletinin yüksek olduğunu az önce gördüm net
Çok yüklenmeyeceğim yengeç olmak yeterince zor sghjk
teşekkür ederim bi nebzede olsa rahatlattı
İki kadın o kişinin başına bişey getirmeyimde 🤣
Haha
Gülmek yakısıyo size
Ben genelde alıyorum denk geldiği zaman bişey olmadı şimdiye kadar gayet eğlenceli oldu hatta 🤔 ama yinede iyi karar verin
Bir arkadaşım sürekli kullanıyor bi sıkıntı yaşamadı
Başınıza iş gelmesini istiyor gibisiniz
Hayır uçak biletleri çok yüksek aktarmalı olunca bütçemizi zorluyor
Neyse
Noyso 😒
Jsjsj
Oooo yönlendirilmek ister misiniz
Yine de herkese güven olmaz otobüsle gelin
o neymiş ya:)
Nereden nereye
daha onceden geldımı
O ney la