Yapılan yorumları okuyup gülme krizine giriyorum 😅

Yapılan yorumları okuyup gülme krizine giriyorum 😅

Şöyle nedir diye bir baktım da aklıma '' Scotty Sürücü '' Maceraları geldi :)) Kendime ait değil tabi arkadaşların maruz kaldığı şeyler mesela bir tane arkadaşım arkasına lGbt bir erkek almış ve vay haline motor üzerinde tacize uğradığı yetmemiş otobanın kenarına motoru çekince de lGbt bireyini biraz iteklemiş elin ayağın rahat dursun gibisinden fakat bu sırada yine ellenmiş ve komik komik sözlere mahzar olmuş :))
Aaaa çok kötü olmuş geçmiş olsun. Dikkatli seçmek gerek
Yolcu olmak için hiç kullanmadım ama daha önce sık sık şehir dışına gittiğim için çok yolcu aldım.. Bir 10 kere falan yanıma yolcu almışımdır sanırım.. Hiçbirinde problem yaşamadık, üstelik 10 saatlik falan yolculuklarımda da sohbet edecek birileri oldu ama daha sonradan buna aslında korsan taksicilik olarak ceza yazıldığını okudum. O gün bugündür bir daha kullanmadım.
Yasal olarak herhangi bir şüphesi olduğunu sanmıyorum çünkü herhangi bir riski olsa bizimkiler de o riski alamaz. Ama merak ettim bu konuyu onlara sorucam :))
www.sikayetvar.com/.../marti-tag-yuzunden-60-gun-aracim-baglandi-ve-9125-tl-ceza-yedim bak bu Martı TAG şikayeti. BlaBlaCar ile aynı çizgide..
donanimgunlugu.com/blablacar-yasal-mi-bu-platformu-kullananlar-suc-isliyor-mu-61870
Teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Ben organlarımı seviyorum o yüzden hiçte kullanmam
😂😂 o kadar değill
Ricalarr 🙃🌸
Cevap
2Cevap
BlaBlaCar kullanmıyorum maalesef.
Kullanmadım kullanmamda
Güvenilir gelmiyor bu tip uygulamalar.
illkez gordum ne ki bu
Yolculuk için kullanılan bir uygulama. Atıyorum sen İzmir'den Antalya'ya gidiyorsun yolcu almak istiyosun ya da yolcu olmak istiyosun ilanlara bakıyosun vs.
garip sagol
Rica ederim
Çok kullandım muğla antlaya denizli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?