Tinder vs?
OLURUM
OLMAM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kullanıyorum flört uygulamalarını hayatımda kimse olmadığı için bi de en önemlisi sevdiğim kız benden ayrıldıktan sonra kendimi çok kaybettim kendimi oralarda buldum ve gerçekten kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı ve otomatikman oldu yani bile isteye isteye girmedim ilk başlarda yolum düştü sonra gerçekten çok fazla kızla tanıştım ve beni yakışıklı bulan çok kız oldu benden hoşlanan bana aşık olan bana yürüyen bile oldu ve tabi ki bunlar olurken ayrılık acısı da kalmadı bende çabuk unutmuş oldum çok dua ettim gerçekten kafa dağıtıp o kızı unutmak için sanki duam kabul oldu o kız hayatımdan çıktı ondan çok daha güzel ve çok daha fazla kızla konuşmak görüntülü konuşmak o güzel duyguları yaşamak hoşlanılmak övgü almak aşık olunmak gibi çok güzel duygular yaşadım orada bulunma amacım aslında kendi değerimin farkına varmak ve kimseyi de aldatmadığım için vicdanım rahat
Senin yorumunu okudum aynı o profile sahibim ama kız arkadaşımı sevmiştim evlenecektik o konuda çok ciddiydim ama bu flört uygulamasında dediğin gibi herkesle fingirdesiyorum ve zaten çoğu kız beni yakışıklı buluyor
Şöyle söyleyeyim yaptığımın doğru olduğunu zaten söylemedim yanlış tabi ki ama benim içinde bulunduğum o ruh halini anlayamazsın benim de kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı çünkü çok umutluydum evlenecektik bir anda tüm hayallerim suya düştü öncelikle yaptığımın doğru olmadığının zaten farkındayım ama bana iyi geldi o uygulamalar kendimi kaybettim ve kendimi buldum kendi degerimin farkına vardım ve hoşuma giden bir çok güzel şeyler oldu gerek cinsellik gerek duygusallık açısından bana çok iyi geldi hepsi bu
Bencil düşünüyorsun ama sana iyi geldi diye flört uygulamasında sana ilgi gösteren kızların duygularından beslenemezsin heee eğer onların ilgisi hoşuna gidiyorsuysa da o zaman aynı ilk kız arkadaşınla nasıl yola girdiysen flört uygulamasındaki kızlarla da aynı yola girme ihtimalini göze alacaktın yoksa eee ben sadece milletin ilgisini alayım ilk kızı unutayım demek ilk kız için diğer kızlara yapılmış kocaman bir haksızlıktan başka bir şey değil
O kızlara umut vermedim ki onlar da karşılıklı takıldığımızın farkindalar kimseye haksızlık ettiğimi düşünmüyorum ve hayatımda kimse olmadığı için kimseyi de aldatmış olmuyorum o yüzden dedim vicdanım rahat
Ben naptigimi biliyorum ve farkındayım ama sen ne yaşadığımı bilmiyorsun o yüzden on yargılı konuştun
Ben onların ne yaşadığını biliyorum ya bak beni tanımıyorsun bir sene önce bir kadınla tanıştım o uygulamada beni beğendi ve numaramı da aldı konuştuk görüntülü instgramda vs vs o kadın bana ilk gün kalbim sana ısındı dedi ve ben de ona umut vermemek için yalandan başkasını sevdiğimi ailemin rıza gostermeyecegini ilk başta anlattım yani o konuda çok dikkat ediyorum kimseye umut vermiyorum bak Allah yukarıda ve beni reddeden beni istemeyen çok kız da oldu beni bırakıp giden de oldu evlilik yolunda olduğum kız beni bırakıp gitti yani çok hızlı yaşadım çok kadınla tanıştım ve çok iç bunalimlar yaşadım cidden çok yoruldum o konuştuğum insanlar bana her şeyi unutturdular dertten dünyadan uzaklaştim sanki başka bir dünyaya girmişim gibi oldu
Verecek cevabın kalmadı bakıyorum da bana birazcık da hak vermişsin teşekkürler
Yo kaldı muhattap olmadı. Herkesin kötüsü oluyor bunu birilerine ödetmek ne? Şeytan çarkı mı? Yakın zamanda bende yaşadım kimseyi kullanmıyorum kendi halimde çekiyorum
Kimseyi ben de kullanmıyorum hacı ne anlatiyon
Kanka takılmak da oyle olmuyor mu? Kii takıldın okey de kapılan olur dedin mi hiö?
Kanka bilmediğin çok şey var burada tartışmanın anlamı yok ben herşeyin farkındayım
Oradan olmaz buradan olmaz şundan olmaz diye diye kimseyi bırakmayız böyle.
Platformun adı dokuza çıkmış olsa da her şekilde her insan aynı değil.
Mühim olan uyumdur.
Kimse iyi değildir, kimse kötü de değildir mevzu bir ilişkiye başlamaksa
Haklısın abi
Tinder olmaz. Onun dışında tanışma uygulamaları olabilir. Fakat bana güven vermesi gerekir. Uygulamayı kullanmaya devam edip başkalarıyla flört ediyorsa yollar ayrılır. Sadık ve dürüst erkek her zaman daha çekicidir.
Ya zaten flört uygulaması ile tanışıyorum. Birileriyle tanışmak ayıp değil bence. Flört uygulaması kullanmayan nereden tanışmış? Instagram. Çok farklı 🤣
Canım, açıkçası OLURUM derim.
Tatlım, bence mesele uygulama değil, kişinin niyeti. Tinder ya da başka bir şey kullanmış olması beni tek başına rahatsız etmez. Canlı canlı tanıyorsam, iletişimi güzelse, değerlerimiz uyuyorsa geçmişte flört uygulaması kullanmış olmasının pek önemi yok.
Kuzum, şu devirde çoğu insan en az bir kere denedi zaten, dürüst olsun yeter.
Cevap
63Cevap
hayır olmam tabi ki de
Flört uygulamaları bizim ülkemizde çok abartıyor kötü gözle bakılıyor instagram tiktok gibi uygulamalardan tanışmayla tinder arasında bir fark yok o yüzden flört uygulaması kullanan birine kötü gözle bakmam yeter ki benimle birlikteyken benzer uygulamalar kullanmasın
Hayır her kızla fingirdesiyolar arada yakısıklı olan çıkıyor e bizde eglencemize bakıyoeuz😂dalgaya alıyoz şaka maka birini dalgaya alırken tam iki sene konuşmustuk inanılmazdı gerçekten sıkılırım ben nasıl konuşmusum dayanmısım o kadar bilmiyorum hala kendime inanamıyorum
Eskiden kullanırdım, hatta flör uygulamalarında tanışıp , ilk akşam seviştiğimiz durumları çok heyecanlı ve güzel bulurdum. Ancak yaş ilerledikçe ; Bugün benimle ilk görüşmesinde sevişen insan, birkaç gün önce başka biriyle de aynı şeyi yapmış olabilir diye düşünmeye ve tedirgin olmaya başladım. Tedirginlik sebebim , çok eşlilik , cinsel yolla bulaşan hastalık riskleri , hijyen gibi durumlar olmaya başladı. Bundan dolayı evet olurum ama ilk buluşmada olmamalı.
@loveliyy artık güvenli bulmuyorum
Benim çevremde kız
Gerçekten yok.
Instagram'da yazsam mesajımı görmez. Normal selam versem sapık diyebilir.
Peki ben nasıl tanışacağım?
birkaç günde bir bakıyorum, beğenen var mı diye. O da yok.
Oradan tanıştıysam yargılamaya hakkım var mı sence?😏
Ahahhahaha erkeklerin oylamasi beni bitirdi sasirdikmi hayir nefes alsin yeter kafasi yine 🤣
Nerden karşıma çıktığı veya nasıl tanıştığımin önemi yok. Önemli olan kafandaki kriterleri karşılaması ve uyum
İlişkide ben çok derin düşünen biriyim O yüzden olmam
Onları da denemek lazım. Ya da denemiş olabilir. Ne amaçla kullandı neler yaptı ve dürüstlüğü daha önemli
Biriyle olur musunuz da ne olur musunuz?
sevgili mi, arkadaş mı, partner mi ne?
Sence olunur mu? Kim bilir kaçıncı sevgilisi olurum.
Hayır… kafa yapımızın uyuşacağını sanmıyorum..
Olmam ama instagram falanda flört uygulamasına döndü instagram tiktok twıtter flört uygulsmaları
Flört uygulamaları kötü bir şey değil bence. Yani bu soru bile mantıklı gelmedi bana. Adamın flört uygulaması kullanması beni etkilemez ki.
Olmam diyordum ben de ancak evlendikten sonra eşimin yıllar önce kullandığını öğrendim... büyük konuşmamak lazım
Ahahah o uygulamalar sayesinde evleniyor insanlar
Çok nadir
Sende o uygulamadan tanışsan sevsen olmaz mıydı yani
Ben o tarz uygulamaları kullanmam
Hiç mi kullanmadın integral facebook
İnstagramla tinder mı aynı mı sence
Tinder mı diyorsun sen abovvv tehlikeli ben hiç açmadım ama eşimlede face den tanıştım :)
Ee onu diyorum elbette 😶 face de bi şey yok tanışan çok
🤣🤣🤣 senin ki tinder mı kullanmış :)
Sustun :)
Her an konuşmak zorunda mıyım ya konuşmak istemedim sustum
Evliler kapışıyor gibi oldunuz 2 evli hahahah 🤣🤣
Anladım eşini işin içine sokunca dedim herhalde kızdın kusura bakma :)
Tinder tehlikeli ama haklısın :)
Ciddi aşk hayır takılırım sevisrm menfaat ilişkisi.
Hayır tabi ki o oralarda sörf yapmaya devam etsin
Kullanmıyorum. Kullananla da çok işim olmaz
Hayır olacağımı düşünmüyorum. Bu durum aramızda ileride sorunlara sebebiyet verir.
Ciddi düşünme anlamında soruyorsan zor yani büyük konuşmuyum ama istemem.
Ben kullanmam, kullananla da olmam bu kadar basit ve nett.
Yani eşim olsun senin dışında başka erkekle yatacağını söylesin razı olurum ama söylemek şartıyla
Alışkanlık yapıyor hayatında biri olsada gider kullanır. Ben olmazdım
Büyük konusma
Olanı söylüyorum. Öyle çok insan tanıdım
Bağımlılık gibi birsey mi oluyor
Oluyor böyle insanlar birine bağlı kalamaz çok çabuk sıkılırlar farklılık ararlar
Aynen istemese bile zamanla bakarlar kötü gidince birsey konuşacak birini ararlar
Öyle oluyor
Burası bile bağımlılık yapıyor mesela :)
Kesinlikle 😅😂 Hesabı silip silip geri dönen çok
Aynen ben 10 senedir vardım 2 sene ara verdim çok kapattım ama yine buradayım haahah :) senin kaçıncı :)
Benle ciddi bir yola girmeyene kadar kullanır normal her yer artık flört uygulamasına döndü
Her gün her gün aynı çorba içilir mi yeğenim
Ben eşimle oradan tanıştım😅
Burası flört uygulamasından daha beter sende burayı kullanıyorsun bi farkı yok.
Ama burada yapılabilen tek şey birileriyle eşleşmek değil ben kimseyle takipleşmiyorum bile burada. Soru soruyorum, cevaplıyorum çıkıyorum. Tinderla burası bir mi?
Bence aynı burdaki sorular konular insanlar tinderdan farkli degiller
Tinder 1 hafta kadar kısa bi süre kullanmıştım. Tüm uygulamalarda ayni b. oku yiyorlar yani
Derin düşünen ciddi ilişki isteyen birisiyim asla diyip büyük konuşmayayım ama böyle tipler güven vermez rad flag tir benim için
Benden önce kullandiysa olurum ama biz beraberken varsa red fleg
Yani olmam ya ne bileyim ucuz erkek gibi düşünürüm oğlanı
arkadaşlık olarak degişir ama sevgilin oluyorsa mantıklı oldugunu düşünebilirmisin bu durumun
Ben burayı kullanıyorum diğerini de kullandım sadece travesti düşüyor 😂
Kullanım amacına bağlı tabiki ne aradığına ve ne aradığıma bağlı
Olunmaz aldatma potansiyeli yuksek normal erkekler yetmiyor ki tanisma uygulamasina düşmüş
Ona çakan çok olmuştur
Olurum. Biz beraberken de kullanabilir
Özellikle tinderden istiyorum arkadaş
Birlikte olurum da nikah masasına oturmam 😁
Olmam oralar abazanlarla dolu
Anlaşabildikten sonra umursamam fazla
yani instagramdan vs bi farki yok ha ordan tanismissin ha ordan.
Ciddi ilişki düşünmem öyle biriyle
Kimseyle buluşmadıysa olabilir sjsjs
No women no cry bu söze çıkıyor bütün yollar 😂
Hayır ne öyle yoklukta kalmış gibi
Yürüyen red flag
Sen mi?
Benimleyken ne yaptığı önemli
Öyle uygulamamı varmış
Olmam
Olurum oradakiler daha tecrübeli ve istekli olur
Oradan tanışmak isterdim
Ben de oradan tanışıp evlendim
Çok iyii
Senden sonra silmesi lazım
Olmam pzvk miyim ula ben
Boş beles uygulama günlük şeylere karşıyım
Olmam :D kendine güvenen kadın erkek aramaz :)
Duruma göre değişir olsamda ciddi düşünmem
olurum, oldum..
Yok ondan hayır gelmez
Olurum hoşuma gider beni aldatması
Dominant ve benden yaşça büyük olsun yeter ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?