Çıkan haberlere göre; Wattpad'e erişim engeli getirildi. Online uygulamalar ile aranız nasıl?
Wattpad'e erişim engeli getirildi. pic.twitter.com/4WZ5VWAKb5
— Münferit Gündem (@MunferitGundem) July 16, 2024
Çıkan haberlere göre; Wattpad'e erişim engeli getirildi. Online uygulamalar ile aranız nasıl?
Wattpad'e erişim engeli getirildi. pic.twitter.com/4WZ5VWAKb5
— Münferit Gündem (@MunferitGundem) July 16, 2024
Erişim engeli getirilmesi doğru mu emin değilim ama cidden öyle şeyler vardı ki dudak uçuklatırdı. 15 yaşında çocukların yazdıkları şeyler akıl işi değil cidden. Bir tanesini incelemiştim, ciddi anlamda psikolojik destek gerektirdiğini düşündüm. Evet zamanında okudum da yazdım da orada ama iyi ki gelmiş diyorum düşündükçe.
Hangi gerekçeyle getirilmiş. Bir şey yazılan yere engel getirilmiş olması yanlış diyorlar ama neler yazdığına göre değişir. Nitekim terör örgütüde yazılı şeylerle örgütsel propaganda yapıyor ve yazılar bazen büyük infiallere neden olabiliyor
Cevap
15Cevap
Ben online uygulama kullanırım.
Türkiye, Wattpad'e erişim engeli getiren ilk ülke oldu:
Kim Jong kalk olum büyüğün geldi
şu an KS ve WhatsApp dışında hiç bir sosyal medya uygulaması kullanmıyorum. Vardır bir hikmeti diyemeyeceğim. Nefes alma engeline takılırsak şaşırmam.
Wattpad yerine tiktoka getirilmeli o engel. Kitap yazılan bir sitenin ne gibi bir zararı olabilir. Kameralar karşısında kendini teşhir etmekten daha iyi en azından.
Kitaplar pek kitap gibi değil bir kaç tanesine bakarsan görürsun bence hem TikTok hem watpadd ikisinede gelmeli
Evet biliyorum Tiktok'da çok kötü içerikler var ama yasaklamak çözüm değil maalesef. Ve büyük ihtimal çoğu kişi internette gördüğü haberlerden tiktok kapatılsın diyor ama bu kullanıcıya göre değişiyor. Bende kullanıyorum, ana sayfamda müzik ve makyaj videoları var. Yani bundan dolayı şu kapatılsın bu kapatılsın demek doğru değil. Yarın bir gün aynı 5 Mayıs 2008 günü YouTube'un kapatıldığı gibi sizin kullandığınız uygulamalara da kısıtlama gelir.
Wattpadi ben 5. Sınıfdayken arkadaşımın önerisiyle indirmiştim hatta ilk okuduğum hikaye vampir kasabasiydi David falan vardı. Ondan sonra sildim ve hiç yüklemedim ben indirdiğim de kaliteli içerikler vardı hala oylemiydi bilemem ama eski kalitesinden devam ediyorsa üzüldüm
Çünkü kitlesi çok küçük yaş grupları ve Wattpad'de 18 veya p*rno içerik türü de mevcuttu hatta bunu yazan kişilerim yaşı bile küçük ama erişim engeli yerine yaş kısıtlaması olabilirdi, saçma sapan olmuş.
Wattpad'de takılmam ama kitap yazılan bir siteye erişim engeli getirilmesi mantığa uyuyor mu? Saçma geldi bana haber gerçekse.
Watpadd de kitaptan çok başka şeyler yaziliyor cunki.. kitap yazılan uygulama daha çok cizgistudio orada da bazı kitaplar var fakat nispeten daha az
En son 8 yıl önce okumuşumdur. Amacını akşanlar olsa da, gerekli takip yapıp sildirebilirler. Bahane gibi geldi bana. Cizgistudio'yu ilk kez duydum.
Ben de katılıyorum örneğin +18 kitapların yazılmasını onleyecek bir kaç gozetlemeler olsa ve bir kaç daha gerekli guncellemeler olsa iyi olurdu çünki sindi gercekten 10 yaşındakı çocuklar gelip +18 şeyler yaziyolar.. cizgistudio pek bilinmese de güzel bir kitap yazma programı
18+ kitaplar yazılması için bir yaş sınırlaması gerek. Siteye kimlik kontrolü yapılsa iyi olur.
Katılıyorum ama bence başka bir şey olmuş bu zamana kadar vardı oyle kitaplar daha farklı bir şey olmuş ola bilir ama bilmiyorum ben kullanmadigim için pek tahminim yok ama tamamen yasaklamak yerine sıkı gozetimler olsa daha iyi olurdu
Kesinlikle.
Online uygulamalarla aram iyi ama Wattpad hiç kullanmadım. Sadece komik bulduğum bir hikayeyi okumak için indirmiştim sonra da sildim zaten
kitap yazılan bir siteye engel neden getirildi tiktok varken
yalan haber giriliyor baktım
ben girdim vardı zaten uygulama
Yok girilmiyor
Wattpad engeli için geç bile kalındı çocuklar için uygun olmayan kitaplar vardı
O kadar erişim engeli getirilmesi gerekirken Wattlede erişim engeli getirilmesi çok saçma
Orada yazılan hikayelerin hepsi iyi niyetli değil bence. Denetim olmalı
Çok iyi olmuş. Saçma sapan bir yerdi. Darısı Tiktok'un başına
Kitap okuyorum ben ordaaaa
@sesizlerinsesi kütüphane diye bir şey var. Ücretsiz
Ama ben burada kitap okuyordum
@sesizlerinsesi artık okuyamazsın. İsabet olmuş bence.
😠😠
Saçma sapan yer derken kitap okuma uygulaması wattpad
@1böğürtlenmasalı aman aman kitaplar ne var ne kitaplar var. Kalite akıyor ordan
Normal kitaplarin fiyatları almış başını gitms napsn millet
@1böğürtlenmasalı halk kütüphaneleri var biliyorsun değil mi?
Cevap verirdim ama susuyorum
Yaw bn sevdiğim kitabı evimdeki kütüphanemde biriktirmek istiyorum kütüphane kitap mi satıyor satılan yerler ateş pahası 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😑
Allah var bir kere bile indirmedim. Tik tok yine var indirmişim girmesem de vardı yani bu hiç olmadı
Lannn niyeee yaa wattpat den ne istediler Allahın cezaları 😂🤣
Ne güzel inşallah darısı diğerlerinin başına çünkü milletimiz kendi benliğini kaybediyor
Bence olması gereken bir şeydi fakat direk yasaklanmasındansa biraz +18 şeylerin yazılmamasını saglayan bir kaç kural konulsaydi boyle boyle daha güzel olurdu aynisi tiktok gibi uygulamalara da gecerli
Tik tok için dilekçe sunuldu o da kapanır yakın da.
O sunulani 3 aydan fazla oluo
Ohaaa
yok artık
türkiye şaşırtmıyor
Bana ne a**** koyduğum kent düşünce ne a**** koyduğumun orada okuyan da canım
VPN ile açtım sorun yok
Neden erişim yok gelip getirildiğini anlayamadım ama sebep ne?
Neden getirildi çok saçma
Normal orasida twittera dondu
sevmem online oyun
Saçma bir uygulama bence
Kitap yerine devlet sırrı mı paylaşılmış niye yani
Kitap yazıyordum orada beni gördü ya
Yo ben girebiliyorum hala
Wattpad kullanmıyorum etkilemez beni
Kullanmıyordum zaten
Bende açılıyor sıkıntı yok
Neden öyleymiş
Kahroldum.