Beni instagramdan engelledi neden watsapptan engellemedi?

İyi günler arkadaşlar ben 5 aydır üniden bir çocuğu seviyorum ama karşılıksız maalesef çocuk beni istemedi ben çok acı çektim halâ da çekiyorum tarif edilimiycek kadar üç gün öncesi ben bu çocuğa yazdım çok kötü tartıştık. Ben buna Nisan ayında açıldığım zaman bu yeni ayrılmıştı dört yıllık ilişkisinden ben ayrıldığını yeni öğrenmiştim kafasını toplasın ya da belki barışırlar araya girmeyim diye bekledim kız gelmedi ben emin oldum açıldım ben buna açıldığım sıralarda boştaydı biliyorum ama sonrasında ben hariç her kıza yazıyormuş bunu duydum sadece tek bir kişi değil en fazla aynı fakülteden birkaç kıza yazdığını ve istek gönderdiğini biliyorum ben bunu instadan stokladım baya zaman faketen yazdım sonra beni buldu kısa konuşmadan sonra ben buna patladım çünkü biliyordum ama sevdiğimden susmuştum ona patlamadan önce hiç söylememiştim faketen patladım sonunda seni deli gibi seviyorken beni reddettinde neden o yara bantlarına yazdın neden onlarla takipleşiyorsun diye bunu baya fırçaladım seni istemiyorum dedi biri var dedi bende kesin yara bandıdır dedim sonra üzüldüm özür diledim o hesaptan baktım gerçek hesabı da o fake hesabı engellemiş instadan ama watsapptan engellememiş durumlarıma bakıyor halâ sevmiyorum diyo istemiyorum diyo sonrada engellemiyor ne yapmaya çalışıyor bu çocuk sadece staj arkadaşımdı ama sonradan deli gibi aşık oldum çocuğa o beş ay cehennem gibi geçti benim için halâ da geçiyo

Beni instagramdan engelledi neden watsapptan engellemedi?