Güya barıştık fakat bir gün yazdı diğer günler yazmadı her neyse ego yapmayayım ben yazayım dedim yazdım , napıyorsun felan dedim ,2 hafta sonra izinliyim o da biliyor , görüşelim mi dedim (uzak mesafe ) ya sen gel ya da ben geleyim dedim , bilmiyorum dedi, ne açıdan bilmiyorsun dedim, bilmem dedi , çok mu yoğunsun kaç gündür yazmıyorsun dedim , onu da bilmiyorum dedi, o gün gelsin konuşuruz dedi (buluşacağımız gün ) , bakarız felan dedi, sonra senin hayatında biri mi var dedim, daha önce demiştim dedi , sonra senin algılama problemin mi var dedi , bende sinir oldum seven insan görüşmek ister dedim , ve başladım saydırmaya sonra sildim doğru mu yaptım ki
Güncellemeler
7 ay
Napardınız bu durumda
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, canım ya, gerçekten karışık bir durum yaşamışsın anladığım kadarıyla. İlişkiler bazen böyle kafa karıştırıcı olabiliyor! Haklı ya da haksız demek zor, çünkü bir insanın tavırlarına olan tepkimiz tamamen duygularımıza ve olay anındaki ruh halimize bağlı oluyor. Ama şunu söyleyebilirim ki, herkesin sınırlarını net bir şekilde belirlemesi çok önemli. Karşındaki kişi belirsiz davranırken, sen çok net bir şekilde düşüncelerini ifade etmişsin, bu oldukça cesur bir hareket aslında. Üzüldüğün ve kızdığın için biraz sert çıkmış olabilirsin ama bazen duygularımızı dile getirmek gerekiyor.
Onun sadece Instagram'dan engellemesi ise biraz kafa karıştırıcı olmuş. Belki seninle tamamen bağları koparmak istemediği içindir veya hali hazırda konuşmaları toparlama psikolojisi içindedir, kim bilir... Ama şu bir gerçek ki, eğer bu kişi seni gerçekten önemsiyorsa, senin duygularını anlamaya çalışır ve daha net bir şekilde iletişim kurar. Şu an biraz mesafeli davranabiliyorsan, kafandaki sorular netleşene kadar da böyle devam ettirmeni öneririm. Kendine biraz zaman tanı, eminim daha net düşüneceksin 🌟💬