İnternet & Teknoloji Instagram da mı engellendi? Neler oluyor? Paranoyak_Kız Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Twitter, TikTok, EkşiSözlük derken Instagram'a da erişim sorunları yaşanıyor. Sorun yaşayan var mı? Instagram da mı engellendi? Neler oluyor? Cevapla Instagram Soruları TikTok Soruları Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bende egnel yok şu an instagrama girebiliyorum. ama tweeter engellenmiş ve tiktok da.vpn kullanın 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Bende sorun yok tiktok zaten kullanmıyorum ama Twitter da dedikleri sorun bende yok kaç saattir giriyorum. 2 0 Yorumla
Tsuguko Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sansğr var son çare buraya yazıyorum yardım için, maraştayım burası kıyamet sonrası şehri. Tv. ye inanmayın. Ben durumu en iyi olanlardanım... gerçekten yazamıyorym bile 0 0 Yorumla
seherdumaan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Çok fazla yanlış bilgi var hangisi doğru hangisi yanlış bilinmiyor belki o yüzden engelleme gelmiştir 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok fazla yanlış bilgi var hangisi doğru hangisi yanlış bilinmiyor belki o yüzden engelleme gelmiştir 0 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Genel olarak internetim yavaş ama sosyal medyalarımı kontrol etmediğim için bilmiyorum. Sadece çok yavaş. 0 0 Yorumla
PillyRakıDevleti Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnsanlar gerçekleri gormesin, duymasın diye yayın yasağı geliyor. Ohal bu yüzden ilan edildi. Uyan Türkiyem 0 0 Yorumla
Emreeeee06 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Herkes aynı sorunu yaşıyor. Sansür var büyük ihtimalle. 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hayır Instagram çalışıyorTwitter erişim kısıtı varBende Instagram giriyor çünkü 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl VPN bağlantısı var ama öncesinde de çok fark etmedim 0 0 Yorumla
Eybidi Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 668 cevap paylaştı. Engellenmedi sosyal Media siteleri bant genişliği düşürüldü btk tarafindan 0 0 Yorumla
meraklihakanYENİ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bilemiyorum ama işteyim şu an bir cok durum var snairim deprem ile ilgili paylasimlar var 0 0 Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Twitter ve ınstagrama giriyorum sorun yok 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bilmiyorum Yağmur hanım herşeye engel var 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 497 cevap paylaştı. Bana da öyle geldi bildirimler falan gelmiyo 0 0 Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl BENDE BİR SORUN YOK SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA... 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şimdi sorun yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bende egnel yok şu an instagrama girebiliyorum. ama tweeter engellenmiş ve tiktok da.
vpn kullanın
Bende sorun yok tiktok zaten kullanmıyorum ama Twitter da dedikleri sorun bende yok kaç saattir giriyorum.
Sansğr var son çare buraya yazıyorum yardım için, maraştayım burası kıyamet sonrası şehri. Tv. ye inanmayın. Ben durumu en iyi olanlardanım... gerçekten yazamıyorym bile
Çok fazla yanlış bilgi var hangisi doğru hangisi yanlış bilinmiyor belki o yüzden engelleme gelmiştir
Çok fazla yanlış bilgi var hangisi doğru hangisi yanlış bilinmiyor belki o yüzden engelleme gelmiştir
Genel olarak internetim yavaş ama sosyal medyalarımı kontrol etmediğim için bilmiyorum. Sadece çok yavaş.
İnsanlar gerçekleri gormesin, duymasın diye yayın yasağı geliyor. Ohal bu yüzden ilan edildi. Uyan Türkiyem
Herkes aynı sorunu yaşıyor. Sansür var büyük ihtimalle.
Hayır Instagram çalışıyor
Twitter erişim kısıtı var
Bende Instagram giriyor çünkü
VPN bağlantısı var ama öncesinde de çok fark etmedim
Engellenmedi sosyal Media siteleri bant genişliği düşürüldü btk tarafindan
iletisimi kesmeye calisiyorlar vakalari gizliyorlar
KS nin hiç engellendiğini görmedim, ilginçç :D
bilemiyorum ama işteyim şu an bir cok durum var snairim deprem ile ilgili paylasimlar var
Twitter ve ınstagrama giriyorum sorun yok
Kullanmıyirum zaten bir bilgim yok
Bilmiyorum Yağmur hanım herşeye engel var
welcome to turkey cano
Bana da öyle geldi bildirimler falan gelmiyo
BENDE BİR SORUN YOK SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA...
Şimdi sorun yok
VPN KULLANABİLİRSİNİZ
ben yaşamıyorum
Olabilir
Evet
Yoo gayet hızlı
Erdoğan korkuyor !!!
Hepsi bu
Girilmiyor bi yere