Eski sevgilim yeni sevgilisini başka biriyle aldatma yapmış ama ekran görüntülerini yeni sevgilisine atmalı mıyım?

Selam günaydın hepinize şimdi benim 7 yıllık sevgilim vardı kendiside eski sevgilim ve eski sevgilimle de çok kez ayrıldık barıştık ve tamamen kendisiyle 17 şubatta da sevgili falan olduk 2023’e kadar ilişkimizi sürdürmeye devam ettirdik ondan sonra da 2023 ün sonunda aldatılma haberini eski sevgilimin arkadaşından öğrendim tamamen whatsapta bana konuşmaları olsun sonuna kadar attı bende ise onları okudum ve baktım ve şimdi gecenin 4’ünde eski sevgilimin arkadaşından yeni sevgilisini başka biriyle aldattığını vs öğrendim sizce yeni sevgilisine haber vermeli miyim (not: kendisiyle arkadaşız) ama o yüzden birde arkadaşımla küs olduğumdan dolayı kendiside beni her yerlerden engellediği için kendisine smsten yazıp o durumu ona bilgilendirmeye çalışsam tamamen sıkıntı olur mu neyse sizce haber vermelimiyim yoksa gizli mi kalmalı cidden bir fikir verin
Güncellemeler
1 yıl
Herkes bunu cevaplayabilir mi lütfen
Eski sevgilim yeni sevgilisini başka biriyle aldatma yapmış ama ekran görüntülerini yeni sevgilisine atmalı mıyım?