Selam günaydın hepinize şimdi benim 7 yıllık sevgilim vardı kendiside eski sevgilim ve eski sevgilimle de çok kez ayrıldık barıştık ve tamamen kendisiyle 17 şubatta da sevgili falan olduk 2023’e kadar ilişkimizi sürdürmeye devam ettirdik ondan sonra da 2023 ün sonunda aldatılma haberini eski sevgilimin arkadaşından öğrendim tamamen whatsapta bana konuşmaları olsun sonuna kadar attı bende ise onları okudum ve baktım ve şimdi gecenin 4’ünde eski sevgilimin arkadaşından yeni sevgilisini başka biriyle aldattığını vs öğrendim sizce yeni sevgilisine haber vermeli miyim (not: kendisiyle arkadaşız) ama o yüzden birde arkadaşımla küs olduğumdan dolayı kendiside beni her yerlerden engellediği için kendisine smsten yazıp o durumu ona bilgilendirmeye çalışsam tamamen sıkıntı olur mu neyse sizce haber vermelimiyim yoksa gizli mi kalmalı cidden bir fikir verin
Güncellemeler
1 yıl
Herkes bunu cevaplayabilir mi lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ortalığı karıştırılarak ne gelişecek eline merak ediyorum için soğuyacak mı intikam almak iyi bir şey değil onun yerine hayatına bak
Ortalığı karıştırmak değil çocuğun haberi yok ve haber vermezsem de o çocuk burada aldatılmaya yalnız kalmaya falan devam edicek zaten şunu sorarsan da uğraşma diye ama mecbur haber versem daha iyi olur gibi
Abicim sen neden hâlâ eskilerle uğraşıyorsun. Sen kendi hayatına bak
Ama çocuğun haberi yok eğer böyle devam ederse kız çok aldatmalara devam edicek haber versem daha güzel olur desem yalan olacak ortada
At gitsin o aldatırken utanmiuo sen ifşalarken mi utanıcanw
Karışma bence cool kal
Ama onun haberi olsun istersemde haber verebilir miyim
Sen bilirsin
Eski sevgilin sonuçta seni ilgilendirmez ki
kafana göre takil işte