Vücudumun 4te 3ünü görmüş biri (eski Sevgilim) ve fotoğraflarımı silmemiş. ( şu anki) Sevgilimle yarın bu konu hakkında konuşacağım. Gizli saklı bir şey olsun istemiyorum fakat nasıl yaparım bilmiyorum. Zamanında yaptığım aptallıklar boğazımı düğümlüyor nefes alamıyorum çok utanıyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılBak güzel kardeşim erkeğin en modern'i bile bunu kaldırabilecek yapıya sahip değildir kendisinden öncekileri bilmek istemez olduğunu bilir beyin absorte eder ama görsellerden sonra? unutma erkek görme bakma üzerinedir çok azı dokunmatik veya işitseldir hiç bir şey eskisi gibi bir daha olmaz kadınlar bazı şeyleri gizli halletmelidir hiç bir tepki vermemesi dahada kötüdür her şeyi erkekler bilmemelidir ilişkinin selameti için ama diğer geride kalan biraz etik problemleri ve ahlak sorunu var galiba o sizin fantezi dünyanız iki kişilikti ve bitmesi tüm kanıtların silinmesi gerekliydi aynı olguyu evlenmek üzere olduğu kadın tarafından düşünsün hiç hoşuna gitmez? bir yerde oturulup bu olay çözülmeli nasıl bir ahlak? yanlış anlama sakın aranızda geçenlere değil sözüm gayet doğal şeyler dir iki kişinin kendine göre saklı şeyleri olması olay daha sonraki aşamalar insan ayrıldığı kişi tarafından iyi hatırlanmak ister ve kendisine saygısı olur :(
01 Yorumla- +1 yıl
Kaldırabilecek geniş erkekler olduğuna inanıyorum ben.
En İyi Cevaplar
sevdiğim birisi gelecek bana diyecek ki ben eski sevgilime fotoğraflarımı attım ve vücudumun 4/3 bölümünü gördü görmedik yer kalmamış zaten bunu bana hata olrak ta anlatmaya calışsa bu bilinçli bir şekilde atılmış fotoraf zaten hata payı yok kimse fotoğraf at diye zorlamamıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılZorladı ve çoğu kez reddedince gitmekle tehdit etti zaten sağlıklı ruh halinde biri değil psikolojisi bozuk fakat bunu sonradan öğrendim ben
- +1 yıl
o zaman sktır git diyecektin bu fotoğrafları istediği zaman böyle tehit etme yöntemimi var bir kız benden fotoğaf isteyecek atmıyacam tehtit edcek direk sktiri cekeri işim olmaz hiç mi akıl yok seven insan zaten bunları istemez aklında art niyet varki bunları istiyor kendin diyosun psikolojisi bozumus sonradan ögrendim diye bence kendisini basta zaten belli eetmiş anlayana ama
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 sene önce eski sevgilim 1 kez beni tehdit etmişti. Direkt savcılığa suç duyurusunda bulundum. Aileme de anlattım durumu. Ailem arkamda oldu ve o şerefsiz bir daha bana ulaşamadı. Kime böyle bir şeyi anlatırsan anlat önyargılı olup hatalı olduğunu düşünecek, insanlar başına gelmeyince anlamıyor.
09 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu peki sonra
Soran+1 yılSuç duyurusunda bulunduktan sonra yani
Cevap sahibi+1 yılPolisler onla anlayacağı dilden konuştu. Gözü korktu duruşmaya bile gelemedi. Sonra ben de takip etmedim.
Soran+1 yılBen şu an çok kötü hissediyorum. Belki gereksiz evham yapıyorum bilmiyorum ama lütfen yardımcı ol. Yaşamış birisin, en iyi anlayan sensin lütfen bana bir çıkış kapısı göster 😔
Cevap sahibi+1 yılLütfen sakin ol. Ailen nasıl bir yapıda? Tutucu bir aile mi yoksa sana değer veren bir aile mi
Soran+1 yılAilem fazla tutucu bir yapıda. Ayrıca Suçun bir kısmını fotoğrafları göndererek işlediğim için bana karşı inanılmaz tutucu olacaktır. Ortada bir tehdit yok. Belki bundan 1 2 ay sonra hiçbir sorun da kalmayacak. Hatta Gider eski sevgilimle de konuşurum. Bizzat telefonuna bakmak isterim. Verir mi bilmiyorum ama bunu isterim yani. Şu anki sevgilime bunu anlatmam gerektiğini düşünüyorum. Anlatma ilişkini batırırsın diyenler oldu. Fakat anlatmazsam her gün içimde çok derin bir huzursuzlukla yaşayacağım. Çıplak atmadım, hatta yüzümü bile çekmedim hiçbirinde. Sevgilime inanılmaz detaya girmeden büyük bir hata yaptığımı anlatacağım. Ne olursa olsun şu ana kadar ilişkilerimde en çok güvendiğim insan o. Eğer ilişki sorunsuz devam etmeliyse gizlim saklım olmamalı.3 5 Fotoğraf dışında huzurumu kaçıran bir meselem de yok.
Cevap sahibi+1 yılAma sen ona bunu yüzeysel anlattığında bile sana olan güveni sarsılacak. Olduğundan daha kötü şeyler düşünecek ve buna hiç gerek yok bence ortada bir şey yokken. Eski sevgilinle iletişime geç ve silmesini söyle. Tehdit ederse veya silmem filan derse sen tehdit et. Suç duyurusunda bulun.
Soran+1 yılBir şey soracağım seni tehdit eden bu kişiyi ailene söylediğinde tepki göstermediler mi? Ya da tepkinin şiddeti ne kadardı?
Cevap sahibi+1 yılSinirlenmekten daha çok üzüntü yaşadılar. Kendilerini sorumlu tuttular, psikolog desteği aldım. Zaman her şeyin ilacı derler ya birkaç ay içinde hepimiz toparlandık.
Soylemelisin biliyorum cok zor olucak senin icin ama bununlada yasayamazsin kimseyi kandirmana gerek yok anlattiginda zaten anlayacaktir kizar elbetteki ama olmusla ölmüse care yoktur sende hatani kabul ediyosun zaten hem belkide dürüstlugunden ötürü sevgilinin sana guveni daha da artar
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmasını diliyorum çok mutsuzum ve onu kaybetmek istemiyorum zaten yarıb anlatırsam nasıl işin oralara kadar vardığını anlatırım ayrıca eski sevgilimin de izniyle telefonuna bizzat bakmak istiyorum :(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
67Cevap
+1 yılDürüst olmak güzel ama sevgilin iyi düşünmeyecek ben erkek olsam kabul edemem ve ayrılırım ciddi olup olmadığınızı ilişkinizin ne zaman başladığını bilmiyorum ama yani insan hazmedemez çünkü. Çok kötü durum böyle şeyler olmamalı gerçekten erkekler de böyle şeyler yapmak istememeli nasıl kendileri hazmedemiyor iyi kız istiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapıyosun zaten eğer sen gecmiştede olan şeylerinle ona gidip dürüst olucam bil ben seni gercekten coksevicem ömrüm boyuda tek yalan sölemek gizli bişey ttutmak istemiyorum herşeyimi bil hatam bu kabulleniyorum zaten insansa sende gercek samimiyetle söyliyosan onu hssederseniz anlar ama yanlış kişiyse zaten sıvışır bakma o değildir ozman aranan kan
00 YorumlaAdı üstünde ESKİ SEVGİLİ. Eminim şuanki erkek arkadaşının da eski sevgililileri olmuştur ve 4te 3'ü görmekten ileri de gitmiştir. Ayrıca eski eskide kalır. Seni olduğun gibi kabul edemeyecekse sevgilin olmasının ne anlamı var?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence söylemen gerekmiyor ileride ortaya çıkma ihtimali yoksa veya çok azsa kendini rezil etme. Söylersen sana olacak ihtimallerinden biraz bahsedeyim.
Ya hakaret derecesi sözler edip seni bırakacak
Ya kabul ettiğini söyleyip kendi de ona benzer hatta belki de daha kötü şeyler isteyecek
Ya da seviyorum deyip seninle devam etse de içten içe senden nefret etmeye başlayacak01 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle sonra ywni sevgilin sadece resimle kaldini dusunmez. baska. seykerde yaptini sanar daha cok. kotu. olir
Sizin gibi kizlar cok basitt ne oldu attindan eline ne gecti yarin birgüm sen bunada atarsin iyi yol. böyle devam et bununn yerin altida var
40 YorumlaŞahşen bana gelip sevgilim böyle bir şey anlatsa yüzüne dahi bakmam kalkar giderim. Bence deneme bile. Eski sevgilin tehdit ediyorsa cesur ol. Polise falan git. Ne kadar korkarsan o kadar oynatılırsın. Ah o iti elime vericekler varyaa..
00 Yorumla
+1 yılSeninle Şu an sevgili olan cocuk hic boyle seyler yasamamis mi senin gecmisin yargilama hakki yok ve bu tarz bisiyi saklama eski sevgilin sorun cikarabilir herseyi anlatman daha dogru kabul ederse kalir etmezse gider
00 YorumlaBu böyle gitmez bilesin. Elbet bir gün evleneceksin karşına illaki çıkar.
Bazı mecralarda ifşalayıp ifşalamadığını biliyor musun?
Polislik bir mesele gibi duruyor. Tehdit, Şantaj, İfşa gibi dellileri biriktir polis halleder.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eğer fotolarda yüzün gozukmuyorsa, git spor yap falan vücut şeklini degistir. Daha fit ol, zayifla biraz. İleride fotoyu ortaya çıkarırsa o salak inkar edersin ben değilim diye 😂 Ama sevgiline anlatma bence 😏
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel taktikler veriyorsun böyle.
- +1 yıl
@bLackStar4141 veririm yazık kiza
4 de 3 ünü eskisi gördüyse madem 4 de 1 ini de bu vatandaşa göster bari. ( söyleyeyim deme hiç bir erkek kabul etmez bu saçmalığı seviyorsan eğer , direk ayrılır. ) :)
00 Yorumla
+1 yılO fotoları sildirmen lazım. Foto atmayın hiçbir zaman kimi şerefsiz silmez fotonuzu. Ahlaki yönünüde bir kenera koyuyorum.
10 Yorumla
+1 yılYa kardeşim niye atıyorsunuz niye ya anlamıyorum sizi özeliniz olmalı sevgili nişanlı hikaye böyle şey mi olur
10 YorumlaValla sen onlari soylersen dahada bu iliskiden hayir bekleme cunku bu kolayina kabul edilecek bir sey degil
13 Yorumla- +1 yıl
Vayyy eylemmmmmm
- +1 yıl
Ozldn yzrmsn bir söylicem kim olduğumu ama en acilinden konuşmamız lazım
+1 yılhic soyleme ayrilir cunku ya da seni basit kiz gorur kullanmaya kalkar
10 Yorumla
+1 yılNeden açık fotoraflarini eski sevgiline atıyorsun? Zaten seni sevseydi senden öyle gereksiz birsey istemezdi şimdiki sevgilne nasıl anlatcksın biz bilemeyiz onunda sen düşün. Bu sevgilnde açık fotorlafini atma bari.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrica gözunde basit bir kiz olursun bunda bilmiş ol sevgilin bu durumu kaldirmaz ilaki ayrilir ya da seni kullanır.
Önce hayatında olan sevgiline, eskiden hayatında olan birey için hala nasıl “sevgilim” diyebildiğini açıkla... Fotoğraf işi can yakar...
00 Yorumla
+1 yılSen durust olabikirsin ama durustluk seni sevgilinden. kopartabilir iyi dusun derim nedennsikmemis eski sevgilin
01 Yorumla- +1 yıl
Ama sana bu konuda yardim. edebikirim
İlişkide sıkıntı yaratacağından soylememen daha doğru olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sonradan sorun çıkarsa
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. daha sonra ögrenip seni terketmemesini istiyorsann , acık acık soylemelisin nasıl fotolar attıgıınıı , son pişmanlık neye yarar demiş müslüm babamızz dinle o şarkıyı
00 YorumlaGeçmiş , geçmiştir. Buna takacak biriyse yeni sevgiliniz bence onda sorun vardır
10 YorumlaIliskiniz ciddi olursa bahsedebilirsin ama ciddi degilse yok yere adini da cikarabilir insanlar ayrilinca degisirler cunku
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Bu sevgiline de foto video atma bari. Hatta kimseye foto video atmayın gerçekten seven biri bunları istemez sizden
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya gerçekten seven biri istemez ağzına sağlık
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSöyleme bence yağmurdan kaçarken doluya tutulma yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu her erkek kaldıramaz ama. Eskı sevgılınde sana resım atmadı mı? Kısasa kısas yap
20 YorumlaBen söylemedim inkar ettim ileri de bu karşına çıkabilir demedi deme
00 YorumlaKabul etmesi için geniş olması gerek bence söyleme dua et eski sevgilinde başkasına göstermesin
00 YorumlaYenisinede bir lokma ativer ;) hemen yumusar ;) Hatta parmaklama yerine bal kaymak sur at ahh ;) ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle sen erkegin dilinden anliyorsun
+1 yılSöyleme. Eski sevgilinin bu fotoğrafla ilgili yazışmaları varsa silme. Gereken durumda savcılığa gidebileceğini söyle.
00 Yorumla
+1 yılSöyle kuzum gizli saklı olmasın kabul ediyorsa öyle etsin
00 YorumlaSöylemezsen zaten eskisi gelir gösterir iyice işin biter 😏 doğru karar vermişsin aferin
00 YorumlaBence ortada bir ciddiyet yoksa anlatma. Yoksa senin hakkında iyi şeyler düşünmez, eğer ciddi biriyse anlat hatta beraber polise gidin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErotık poz değilse plaj falanda yükle facebooka bit şey olursa ordan kopyalannıs dersin
00 Yorumla
+1 yılKonuştuğunda sana tost peyniri gözüyle bakma ihtimali yüksek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleme eski sevgilinin yrni sevgiline atası yok herhalde söyleme eski eski de kaldı unutma orda gizli saklı değil konu sonuçta sevgilin olmuş biri boş yere başını ağrıtıcaksn
10 Yorumla
+1 yılSevgilinle evlenecek değilsin sonuçta dimi bilmese de olur o zamanında yapılmış bir hata hatandan ders aldıysan sorun olmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu anlatma sakın; devam edin, boş ver olanları; Allah mesut etsin.
20 YorumlaKızlar idiotluk yapmayın diyor ben yaptım siz yapmayın.
00 Yorumla
eskisini dava et görsün anasininkini sil mesini söyle11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı hataların telafisi olmaz. Sevgiline karşı vücudunu teşhir ediyorsun, ama zina etmiyorsun bu da onun gibi bir şey.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Eger iliskinde cok ciddiysen konus. Yani evlenme teklifi ettiyse falan. Ama etmediyse bence soyleme.
00 Yorumlagizli saklı iyi değildir ama herşeyin artada olmasıda iyi değildir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapmasaydn. Simdi su anli sevgilin de ister vucudnu. Ve ilerde esin olursa baska biri vucudnu gormus olvak. Yasama sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahım benim de hep aklıma takılan bir şey bu. Yorumlara bakmalıyım sanırım..
06 Yorumla
Soran+1 yılBenzer durumu yaşıyorsan okumanı tavsiye etmem. Sabahtan beri sadece ağlıyorum. Kararımı verdim söyleyeceğim ben. Senin durumun nedir?
Cevap sahibi+1 yılBenim şu an bir ilişkim yok ama ilerde olursa ne yapacağımı bilmiyorum sanırım iş ciddileşirse söyleyeceğim. Çünkü böyle bir vicdan azabıyla onun yüzünr bakamam.
Soran+1 yılGerçekten güvendiğin biriyse söyle. Başka biri olsa bahsini açmaz, söylemezdim ama şu dünyada koşulsuz güvendiğim ve gerçekten beni b*k çukurundan kurtaran bir insana söylemem gerekir diye düşündüm. Söyledim. Evet tüm söyleme diyenlere rağmen gittim anlattım. Doğru olanı yaptığıma inanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılKötü bir sonuç da olsa doğru olan bu
Soran+1 yılKızdı, sinirlendi ama gitmedi. Fark ediyorum hala çok sinirli, tedirgin, kızgın, hatta kırgın ama zamanın iyileştirdiğine inanıyorum. İnşallah kötü bir şey olmayacak. Her şey güzel olacak ✌ dayanmamı sağlayan tek düşünce bu. Tünelin sonunu elbet göreceğim. Sabır...
Cevap sahibi+1 yılİnşallah herşey güzel olur
Erkek arkadaşın genişse anlat yoksa hiç deme ben şahsen kaldırmam
00 YorumlaBence paylasma bu bilgiyi gerek yok.. Ve yaptiklarin hata degil bence
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiline uygun bir dille söyle silsin yeni sevgilinede bence bahsetme oda eski olur 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılFakat hep kötü hissedicem ben tıpkı şu an gibi
- +1 yıl
Hatalarından ders almaya bak ve tekrarını yapma yoksa hep bu şekilde kalırsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece ileri seviyede birseyler yasadigini anlat.. Detay verme takilir, ayrilirsiniz..
06 Yorumla- +1 yıl
Zaten ayrilmaksa niyeti anlatsin
Cevap sahibi+1 yıl@jinekologemel Valla skntili mevzular.
- +1 yıl
Aynennoyle sende koca ya da sevgili var mı
Cevap sahibi+1 yıl@jinekologemel Yok, kafasi rahatlardanim :D
- +1 yıl
Him yasinnkac canım
Cevap sahibi+1 yıl@jinekologemel neden merak ettin?
+1 yılYaptıklarından pişman olma ya da pişman olacağın şeyler yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme eski erkek arkadaşındaki fotoları silmeye bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoylicende adamın başını belaya sokma gidip vurmasın
01 Yorumla- +1 yıl
Kaşar deyince de kızarsın
+1 yılyazın yediğin hurmalar kışın g.. tünü tırmalar diye boşuna dememişler 😜
00 YorumlaTamam üzülme insanlık hali hata yapabilirsin de yeni sevgilini de atma sakın onuda bırakırsın iyice bktan BK edersin işi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bence de söyle eğer delikanlı biriyse zaten ayrılır
20 Yorumla
+1 yılBu soruları görünce evlenmek istemiyorum nolursan ol dürüst ol seni seven öyle sevsin
00 Yorumla
+1 yılKonuş bence çünkü eski sevgilin seni o fotoğraflarla tehdit edebilir
00 YorumlaEger evlilik dusunuyorsan soyleyebilirsin ama cokda gerekli degil bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Söyleme tabiki
#emre0000 YorumlaGeri kalan 1/4 in hatrı kalmasaydı keşke..
12 YorumlaKafayimi atmadin bacaklarimi 😀
10 Yorumla
+1 yılyuzun gozukuyo mu peki
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilime attığım fotoğrafları yeni sevgilime söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler