Instagram hesabım kapatılmıştı bende sosyal medyada güvenilir sanılsan 900k küsür takipçili can7_real adlı kişisine ulaştım ilk ücret 750 dedi sonra 1500 dedi annem ile parayı gönderdik ama benden hiç bir bilgi almadan iki saniye içinde 1000 tl talep etti vermedim sadece 1500 gönderdiğim ile kaldım hesabınız çalınmış dedi ama hesabın çalınmamış kapatılmıştı çok saçma şeyler söyledi elimde iban numarası var ve ismi YUSUF CAN ZAL iban numarası isim soy isimle bu kişiyi şikayet edebilir miyim çünkü bu kişi bir sürü kişiyi dolandırmış
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şikayet edersin ama o hesap da başka kişiye aittir parani zor alırsın ama en azından o kişi hakkında işlem başlatılır
Evet çünkü elimde ibanı ve ismi var
Bence durma cimerden hemen şikayetini ilet
Tamam hemen şikayet edicem
Geri dönüşü uzun sürer ama en azından başkası sorun yasamaz
Evet zaten bende başkası sorun yaşasın istemiyorum o kâğıt onun evine gitsin huzuru kaçsın korksun yoksa parada değilim giden gitti bir tek anneme üzüldüm o ödemişti yurt dışında olduğum için
Ne uzerineydi neden bir anda gaflete geldiniz ki
Bu tipler o belgeyi onemsemez bile ama hiç değilse caydırıcı olabilir
Instagram hesabım kapatılmıştı bende açtırmak istedim açabilen kişiler var ama ben dolandırıcıya denk geldim 1500 tl istedi sonra 1000 tl ben zaten başından beri şüphelenmiştim ama bir deneyim dedim sinir olduğum kısım beni canım yerine koyup alakasız cevaplar vermesi hesabım Instagram tarafından kapatıldı diyorum adam hesap çalındı vs diyor daha fazla para talebinde bulunuyor açmak için bende ona para iadesi yapın yalan söylüyorsunuz diyince engelledi bende başka hesaptan yazdım bana hodri meydan diyor birde korkup mesajları geri çekmiş ibanı ve ismi ama o kadar canım ki zaten ekran videosu ve fotoğrafı almıştım hayır ibanı silse ne olacak zaten gönderim bilgilerinde adı soyadı var
Evet hodri meydan dedi utanmadan ama caydırıcı olmadı açısından şikayet edicem
He çokta şey değilmiş tırt yani her türlü korkuyor şikayet et onu alırlar para iadeni talep edersin sorun kalkar
Evet o yüzden bende şikayet edicem bakalım ne olacak yanıtlarınız için de teşekkür ederim
Rica ederim umarım en kısa sürede işleriniz halledilir, hesap konusunda yardımcı olamıyorum çünkü bilgim yok
Çok teşekkür ederim iyi günler
Rica ederim iyi geceler
Yinede şikayet edin ama bu insanlar genelde herseyi kiralar iban vs yinede şikayetçi olun
Sizce isim iban sahte mi?
Gerçek ama şöyle mesela diyelim ki adı arda olan biri var bu gidip mehmetten banka hesabını ve kimliğini kiralıyorr ve buna göre para ödüyor bu yöntemi dolandırıcılar hep yapar mesela ben bu siber konularda var olduğum halde az kalsın beni bile dolandıracaklardı son anda fark etmiştim hepimiz insanız beşer şaşırmış çok geçmiş olsun tekrardan
Sizede geçmiş olsun kıyısından dönmüşsünüz birde şeye üzüldüm annem ödemişti yazık yani kadının parası gitti ben yurt dışındayım ama şikayet edecek annem para zaten gitti artık yapacak bir şey yok ama başkalarını dolandırsın istemiyorum
Ben bu isleri kendi çabamla öğrenip kendi kendime yapıyordum ama insanlık ya hesabım buga düşmüştü hiçbir şekilde olmuyordu arkadaş çevrem güvenilir diye tanıttı çocuk dedi bana bi 700 tl göndermen gerek dedim sadece 700 mü o zaman dedi 700 önden vereceksiniz hesabı kurtarıp şifre falan yenileyicem bu işlemlerden sonra 1000 tl daha ödeyeceksiniz dedi merak ettim ya vaz geçersem ya da sonradan 1000 tl göndermezsem diyince o zaman hesapta parada benim olur diyip engellemişlerdi
Bu insanlar gerçekten çok korkunç hiç utanmaları yok rahat rahat dolandırıp keyiflerine bakıyorlar korkmuyorlar eee tabi ülkede adalet yok yurt dışında yani yaşadığım Kore’de olsa bu anında tutuklanır ama Türkiye’de kimse önemsemiyor adalet yazıda kalıyor bu arada aynı benden de ek ücret 1000 tl talep etti
Siyasete girmek istemem ama hukuk calışanları truncu partinin kuklası oldu malum adama sövmedikce hapis yok ode cezanı çık hesabı yapılıyor ve bu insanlar utanmadan artık bir iş gibi görmüşler bu dolandırıcılığı hadi utanmazsında merak ettiğim tek şey o para boğazdan geçiyor mu mazlum insanlarin parasıyla gezmek adamım dedirebiliyor mu?
Şahsen ben realde bazen al sat yapıyorum ordanda 100 tl falan fazla alıyorum ve günlerce vicdan azabı çekiyorum
Herkes sizin gibi değil ki ben anlamıyorum insanlarda 1 tl kalsa üzülürüm bunlar haram lokma yiyor insan korkar ama yok ben anlamıyorum nasıl bir zihniyet valla çok haklısınız ülke muz cumhuriyetine döndü o şahsiyete hakaret etmediğimiz sürece ceza yok insanlar rahat rahat dolandırıyor
İsterseniz bu konuları daha uzun konusabiliriz zaten uykumda yok
Olur tabi
Dolandırıcı birisi kişisel banka bilgilerini vericeni hiç sanmıyorum sen hangi bankayı kullanıyorsan müşteri hizmetlerini ara ordan konuş onlar halleder
Beni de dolandırdı Allah belasını versin
Haram zıkkım olsun Allah büyük bi yerinden çıkar sakın inanmayın
Seni kim dolandirdi adi ne
Haaa bu adam mı
Özele gelsene konuşalım bi
benıde dolandırdı 400tlm gıttı yargıtay baskanına bunları soylersın dedım engelledi oe
Beni de dolandırdı sonra engelledi napicaz sen bir çözüm yolu bulabildin mi
Benide dolandırdı bişey yapabildin mi
Şikayet et daha ne bekliyorsun
Evet edicem ama bana utanmadan gelmiş hodri meydan diyor zaten parayı geri almak falan istemiyorum sadece bu kişi bunu bir daha yapamasın istiyorum ibanı başka kişiye aittir diyen var
Bende aynı durumdayım bir sonuca ulaşabildin mi