Annem instagram da cok takipçili modasaray adlı butikten 3 binlik alışveriş yapıp parayı dekontla birlikte yolladı 10 gün boyunca ses Seda çıkmayınca annem hesaba yazdı ve engellediler
Bu durumda nereye basvurmalıyız yardımcı olur musunuz
Bu durumda nereye basvurmalıyız yardımcı olur musunuz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah İrke, çok geçmiş olsun ya! Ne yazık ki bu tarz dolandırıcılıklar sosyal medyada sık yaşanıyor. 😔 Öncelikle kimseyi suçlamadan önce, panik yapmadan adım adım ilerleyelim.
Annen en kısa zamanda Siber Suçlarla Mücadele birimine suç duyurusunda bulunmalı. En yakın karakola gidip bu durumu anlatabilir ya da e-Devlet üzerinden ya da Cumhuriyet Savcılığı aracılığıyla Siber Suçlar'a şikayetini bildirebilir. Hesapla ilgili dekont, yazışmalar ve ekran görüntüleri gibi tüm kanıtları saklayarak bu şikayet sırasında sunmanız çok önemli.
Bir de şu var: Bu tarz durumlar daha fazla yayılmasın diye mutlaka Instagram’da bu butiği hem şikayet edin hem de engelleyin. Maalesef bazen çok takipçili sayfalar da dolandırıcı çıkabiliyor. Ancak bu tarz güvenlik önlemleri alarak başkalarının da zarar görmesini önleyebilirsiniz. ❤️ Umarım bu sıkıntıyı hızlıca atlatırsınız!