Kullanmayanlar kullanmıyorum zaten diye yorum yapmasın
Sorum kullananlara
Bazen böyle kendi kabuğunuza çekilip uygulamayı silesiniz geliyor mu
Kullanmayanlar kullanmıyorum zaten diye yorum yapmasın
Sorum kullananlara
Bazen böyle kendi kabuğunuza çekilip uygulamayı silesiniz geliyor mu
Evet ya bazen ne istiyorum biliyor musun (paylaşmak istedim) sosyal medyayı kapatıp, telefonu uçak moduna alıp, kendimi bir odaya kapatıp, sabahtan akşama kadar (her gün) Böyle yatıp film izlemek, şarkı dinlemek, ağlamak istiyorum, içimi boşaltmak istiyorum çok doldum artık, insan ağladığı zaman rahatlıyor gerçekten bir kaç gün böyle yaşamak istiyorum ama cesaret edemiyorum çünkü korkuyorum şizofren veya psikolojik sorunlarımın olmasından korkuyorum, çünkü kendime zarar vermiş olucam, bunları yapan 40 yaş veya üstü kişiler alzaymr oluyor zaten, gençlerde nadir görülüyor, Yani demek istediğim bende senin gibiyim kendini yanlız hissetme artık insanlar çok boş gelmeye başladı bıktım herkesden , sevgilim var onla bile bir süre konuşmak istemiyorum çünkü patlicak dereceye geldim artık herkes üzerime geliyor bitek AİLEM destek oluyor güldürmeye çalışıyor😔ALLAH kimseye AİLE acısı yaşatmasın anne babamıza uzun ömürler versin onlardan başka bizi anlayabilecek kimse yok🩷
Amiiin 🩷 bence bunu birkaç gün yapmanda hiçbir sorun yok 🫶🏼
Çok haklısın deneyip görmekten zarar gelmez🥺🩷
Cevap
5Cevap
gelmiyorlar
Evet bazen yapıyorum böyle bir ay filan iyi geliyor aslında
Instgrm var kimse ekli değil 35 yaşına geldik elimizi ayağımızı çektik piyasadan gençler takılsın artık
Hafta da bir kere uygulamayı siliyorum
Hem de nasıl
Herkes istiyor ama kimse yapmıyor
Ben yapıyorum
Bzen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?