Nedenlerini filan da yazarsanız çok makbule geçer.

Android çünkü
ios, çünkü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nedenlerini filan da yazarsanız çok makbule geçer.

eğer sadece bir telefon kullanmak istiyorsan ios kullanmalısın, android esasen linux tabanlı olmasına karşın gerekse arayüzde ve gerekse üreticilerin koyduğu programlar da halen stabilite yok, bir uygulamanın verimli çalışmaması ve bunu sık sık yapması can sıkıcı olabilir. bu konuda daha kararlı olan ios işletim sistemini seçmek daha doğru. buna karşın yazılım geliştiricileri sıklıkla her iki işletim sistemi için de uygulama geliştiriyor ve aradığın uygulamaları her ikisinde de bulabiliyorsun. bu konuda ikisi de aynı puanı alabilir ama asıl sorun bu uygulamaların stabil çalışacak temel de olmasıdır.
android ios sadece müşterisini kısıtlıyor güncelleme ile
bilemedim şimdi
siz android alın kafanız kulağınız rahat olsun yıllar önce nokia firması şimdiki ıphone gibi modelelr çıkarıyordu piyasası çok iyiydi ama menü işletim aynı idi ıphone 3 e bakın ıphone 15 e bakın herşeyi aynı kasa şekil değişik her ürüne bir farklılık ekleyerek insanları kandırıyorlar
Bir nedeni yok ama
android mi, ios mu kullanıyorsun
Android
Cevap
1Cevap
Android çünkü ios cahiliyim ilk defa telefon görmüşüm gibi ekrana bakıyorum sahibine şimdi burdan nasıl çıkıcam diye soruyorum.. Android candır 🙌🏻
Android çünkü fakirim
@SorryImnotreadyyet ne yapiyorsun
hahaha en azından bi sebebi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?