Güncellemeler
1 yıl
Herhalde KS benim sorularımı bilerek aktif etmiyor neden sadece 1 kişi cevap vermiş🥲
Görürler mı arkadaşlar tiktok mu kullanıyorsun ergen ya da ne olmuş akrabalar takip ediyorsa gibi şeyler demeyin lütfen bi söz paylaşınca aa bunu kime dedi diye hemen Aileme yetiştiriyorlar rahatsız oluyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Napiyon bi yerini mi aciyon
Benim algısı pis kardeşim sana ne dedim ben açıklama kısmını okudun mu? size diyorum ki bi söz ya da herhangi bir video videoda kendimi çeksem bile ona bile laf eden akrabalara sahibim hemen soruşturup aa bunu niye paylaştı senin kız diyorlar Aileme anlatabildim mi? o yüzden soruyorum görünür ki kişilere erişime kapatsam diye
Lan go tu mu s. K tigimin ka l tagi.. utanilcak bisey yapmasan neden kacacak s ik ik
Bana ettiğin hakaret senin gerçekten pis bir insan olduğunu gösterir daha karşındaki insanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun zihniyeti bozuk arkadaşım nasıl düşünüyorsan öyle düşün
Lan ka l tak. Hadi sg. Go tunu basini acan yelloz diyor bunu.
Yani illa beni şikayet et diyorsun küfüre devam edersen seni bulmam zor olmaz
S k tir git yaraaam istedigin yere et. Boylelikle bende seni bulmus olur gelir seni g. Otunden s i kerim.
Tiktok beyniyle bu kadar dusunebiliyon demi 😁😁😁😁🤪🤪
Göremez
O zaman yeni hesap açıp kişilerime erişime kapalı diyeceğim çok teşekkür ederim cevabınız için
Rica ederim