İnstagram hesabımı akrabalarımdan gizli kullanmak zorunda kalıyorum?

Tüm akrabalarımın ekli olduğu bir instagramım vardı abez şeyler paylaşmıyorum fakat kafede bir şey içsem belki o gün aileme haber vermeden gitmiş olsam ben post olarak paylasmayi seviyorum aa buraya gitmis falan oluyodu telefon konusmasi sirasinda sizin kiz da iyi geziyor falan ailemde tutucu bir aile paylasmama kiziyolardi sonra abim 300 takipcim varsa kuzenlerim disinda tek tek saydim sadece 20 kisi var onlar da liseden universteden arkadaslarim tanidiklarim ama buna kadar bile bakip biri baksa takipcilerine takiplerine ne çirkin goruntu tanimadimiz erkekler var okul arkadasiysa okul arkadasi okulun bitti gitti daha ne muhabbet edicen cikart falan bunlara bile karisip laf ettikleri icin iyice bunaldim bir de 300 takipcin varsa 200 ü erkek nerdeyse o derce fazla demesi yok mu yemin ederim tek tek saydim kuzenlerim disinda 20 kisi vardi onca kisiden ve o hesabimi kapatip yeni bir instagram actim tum akrabalari engelledim arkadaslarimi ekledim sadece ama kucuk yer oldugu icin arkadasim belki bi akrabamizin komşusu olabiliyo kuzeni olabiliyo kafam karisti boyle gizli saklı kullanmam doğru mu dedigim gibi absürt bir sey paylasmiyorum zaten bir de annemin arkadaslarini da eklemistim annemin hesabimdan haberi var ama annemi eklemedim ondan biri gorur diye bilerek annemin yaninda oo aman bizimki de ne paylasmis falan yapiyolar annemin hesaptan haberi var halbuki onlari da cikartsam mi ve 22 yasindayim bu arada coğrafya kaderdir

İnstagram hesabımı akrabalarımdan gizli kullanmak zorunda kalıyorum?