İnternet & Teknoloji Benden izinsiz hesabımı biri kullanıyor nasıl engel olurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor E posta mı ve şifremi nasıl kullanıp değiştirebilir kim açıklıcsk bunu. Benden baska kimse bilmiyo Güncellemeler+1 yıl Kızlar soruyor hesabımı Benden izinsiz hesabımı biri kullanıyor nasıl engel olurum? Cevapla Şifre Soruları Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 418 cevap paylaştı. Sende şifreni değiştir kimse giremez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi sosyal medya? 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Burası KS Yorumla Soran +1 yıl Şok oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Imkani yok Yorumla Soran +1 yıl Giriyor işte sorular sormuş hatta Yorumla Soran +1 yıl Birileriyle yazışmış dün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailenden felandir Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır işte kimse karışmaz Yorumla Soran +1 yıl Kimse bilmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Imkansiz ya belkit sen yanslikla o kisinin hesabina girdin Yorumla Soran +1 yıl Ne? Saçmalama bi hesabım var benim emailimle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Troll mu yapiyorsun aceba Yorumla Soran +1 yıl Hayır burası mı trollüyor nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bilim ya artik naptin Yorumla Soran +1 yıl Kapatsam mı burayı ya onca emek şu işe bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapat bence yeni bi hesap ac Yorumla Soran +1 yıl 10 xperim öyle kolay mı yaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sende şifreni değiştir kimse giremez
Hangi sosyal medya?
Burası KS
Şok oldum
Imkani yok
Giriyor işte sorular sormuş hatta
Birileriyle yazışmış dün
Ailenden felandir
Yok hayır işte kimse karışmaz