huawei freebuds pro 3, apple airpods pro 2 nesil, ikisi arasında kaldım hangisi daha iyi hangisi ses kalitesi daha iyi hangisi daha yüksek ses veriyor
Huawei freebuds pro 3
Apple airpods pro 2 nesil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Apple airpods pro 2 nesil al bence.
Huawei freebuds pro 3 daha iyi diyorlar ama
Huawei ile apple karşılaştıralamaz. Apple teknolojisi daha iyi özellikle de iphone telefonlarla.
Biraz araştırdım huawei freebuds pro 3, Apple airpods pro 2 nesilden daha iyi diyorlar genel olarak sormuyorum bluetooth kulaklık olarak soruyorum media market çalışanı da huawei çıkardığı yeni huawei freebuds pro 3 Apple bütün bluetooth kulaklıklarından daha iyi olduğunu söylemişti
Değil işte. Benim apple hiç bir ürünüm yok. Philips kullanıyorum Bluetooth kulaklık ama arkadaşlarımda var, onlardan deneyimlediğimde sonucu çok net görebiliyorum. Huawei kötü demiyorum ama kulaklık telefon eşleşmesinde bile fark ediyor.
Benim için özellik önemli değil ki ses kalitesi daha önemli marka ismi önemli değil benim için görünüşü önemli değil sesin daha yüksek çıkması daha önemli
Ben de arkadaşlarımdan deneyimlediğim dediğim cümlede sence neden bahsetmiş olabilirim? Kulaklık konuşuluyorsa mesele sestir zaten, ses ve sesin çıkış özellikleri. Kulaklıktan ütü yapması performansını değerlensiremeyiz zaten. Bak güzel kız kardeşim, eğer iphone telefonun varsa en iyi tercih airpods ama yoksa zaten huawei çünkü apple Android desteklemiyor.
Senin için karşılaştırmasını da araştırdım buyur link burada. www.epey.com/.../